Paii cand altii arunca cu ultegra de 14000????? Si cu lansete modificate, spoduri....carbocalm scrie:???Roman Eugen scrie:da...si cu Shimano Navi cu tambur de 8000.....![]()

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Paii cand altii arunca cu ultegra de 14000????? Si cu lansete modificate, spoduri....carbocalm scrie:???Roman Eugen scrie:da...si cu Shimano Navi cu tambur de 8000.....![]()
Navi/ Aerlex/ Biomaster sunt niste mulinete cel putin decente pentru aruncat.Roman Eugen scrie:Paii cand altii arunca cu ultegra de 14000????? Si cu lansete modificate, spoduri....carbocalm scrie:???Roman Eugen scrie:da...si cu Shimano Navi cu tambur de 8000.....![]()
Azi am dat și eu cu Velocity 184 de metri!Roman Eugen scrie:Corect Stas... si cand te gandesti ca Velocity a aruncat 185 m.....stasgutu scrie:Omul vrea sa stie parerea noastra despre lansete, nu despre Mercedes si alte masini
Votul meu merge spre Velocity si Surpressa. Apropo, cineva zicea ca la concursuri o sa vedem mai multe mtx, asta a fost anii trecuti. Anul asta va fi diferit. Veniti la castinguri sambata la Danubiana si vedeti cate shimano si cate mtx 14 sint. Si inca ceva, eu am Class, dar imi plac la nebunie betele Velocity si Supressa, sint slim si arata foarte bine si au si rezerve de putere.
,,,zzzzz vino mâine cu fir de 0,25 și mai vorbim!Roman Eugen scrie:Paii cand altii arunca cu ultegra de 14000????? Si cu lansete modificate, spoduri....carbocalm scrie:???Roman Eugen scrie:da...si cu Shimano Navi cu tambur de 8000.....![]()
Eugene nu ști ce vorbești...intre 0,23 si 0,25 este o diferența MARE...cel puțin 10 metri!Roman Eugen scrie:
Desigur....cum nu asa mare diferenta intre 0.23 si 0.25![]()
Si totusi nu poti compara Navi cu Ultegra CI+ sau MGS....
Sa mergi la casting si sa apreciezi 3,5 lbs in defavoarea 3,75 lbs ( care real este spre 4 ) este exact ca notiunea de "rezerva de putere", cand vorbim de lansete.stasgutu scrie:Omul vrea sa stie parerea noastra despre lansete, nu despre Mercedes si alte masini
Votul meu merge spre Velocity si Surpressa. Apropo, cineva zicea ca la concursuri o sa vedem mai multe mtx, asta a fost anii trecuti. Anul asta va fi diferit. Veniti la castinguri sambata la Danubiana si vedeti cate shimano si cate mtx 14 sint. Si inca ceva, eu am Class, dar imi plac la nebunie betele Velocity si Supressa, sint slim si arata foarte bine si au si rezerve de putere.