Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de gabisandu »

Cristi, fiecare organizator hotaraste, anuntand din timp asa cum am facut-o si eu. :D

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Ma rog eu am fost eliminat,in mod normal nu ar trebui sa ma priveasca,insa organizatorul hotaraste cum?verbal?trebuie sa fie scris asta vreau sa va sugerez...mentionati in regulament daca tot l-ati modificat..."se puncteaza crapul si amurul de peste 1500 de grame cu exceptia in care organizatorul hotareste si semneaza pentru nepunctarea amurului"-sau ceva de genu...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie:asta e... bine punctat...pina acum s-a gresit s-au nu s-a bagat de seama. dar de la Lates incolo, voi depune contestatie de pentru fiecare echipa care nu este formata la start din 2 pescari.
Si care este diferenta intre o echipa in care un concurent pleaca in primul minut si o echipa la care un concurent nu vine de la inceput. Eu cred ca nu este nici o diferenta si este decat o simpla interpretare de moment a regulamentului in a carei plasa pot cadea multe echipe de-a lungul turneului.

Si ca sa intram in amanuntele interpretarii frazei respective din regulament :
La ce se refera "plecarea" unui concurent ? Se specifica de unde sa plece si din ce faza a turneului ?
Ideea este ca odata plecat nu mai are voie sa se intoarca in concurs (din motive intemeiate : aprovizionarea cu cele necesare) in nici un caz nu se refera la faptul ca pleaca mai devreme sau mai tarziu ...sau nu vine deloc.

Trebuie sa va ganditi ca se pot elimina echipe cu potential extrem de stupid ...

Nu am nici un interes cand port aceasta discutie si nu vreau sa pierd in relatia cu cei care sustin aceasta idee , dar asta este parerea mea si consider ca este bine sa o spun...

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Cristi hai sa nu exageram sunt multe lucruri care nu sunt scrise in regulament dar asta nu inseamna ca trebuie facute, fiecare organizator a anuntat din timp ce pesti puncteaza si au facut-o in scris asa cum am facut-o si eu. Uita-te la prima pagina a prezentului topic si ai sa vezi in scris.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Bine, eu ma opresc aici,insa dupa cum se vede datorita mizei concurentii vor recurge la orice chichita a regulamentului pentru a avansa in clasament.Eu zic ca in cazul punctarii speciei de peste nu trebuie trecut asa usor cu vederea...Sper sa va iasa o etapa fara conflicte si cu mult peste prins.

Fir intins tuturor celor ramasi in competitie si nu uitati sa fiti...fair-play!!!
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Multumim...

dutapit

Mesaj de dutapit »

dar totusi regulamentul a fost modificat ulterior inceperii campionatului ce sa se inteleaga incercare de frauda sau ce?

Dan Mitranescu
Veteran

Cristi_Ionita scrie:Si care sunt pestii punctabili?unde scrie specia?si novacul e tot peste si poate avea peste 1.500

Si modificarea a fost facuta ulterior inceperii campionatului...
Regulamentul competitiei este scris ,semnat si parafat de organizatorii etapelor.

Ca se foloseste o pagina de internet ca si act oficial (desi are modificari) incepe sa semene a jignire a inteligentei celor care citesc ...

Nu am castig de cauza pentru ca sunt singur ...si nici nu vreau avantaje , dar nu mai sustineti cu inversunare aplicarea regulamentului atata timp cat se incalca tacit si cu buna stinta o prevedere a acestuia chiar sub privirile voastre !

Dan Mitranescu
Veteran

ANUNT !

Daca-mi gasiti doua-trei braile nu mai zic nimic de ten ! :D

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:ANUNT !

Daca-mi gasiti doua-trei braile nu mai zic nimic de ten ! :D
100 e ca Ulvan&Jurebie vor obtine un loc mai bun pe sector decat tine :) merge?

cand va veni momentul scadentei sa nu uiti sa scazi din suta bax-ul de cola :)
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”