Discutii concurs casting

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2015 - regulament final

Mesaj de Dan Mitranescu »

silviu_florescu scrie:Da Iohan, ai dreptate. Cristi are tot ce ii trebuie. Inaltime, corp si ..gandeste ce face.
Eu imi stiu valoarea la momentul actual si nu mi-a fost rusine niciodata sa o spun. E in jur de 180m la aruncarea de peste cap cu fir de 0,25 si fara vant.
Cand am ajund dimineata la teren eram convins ca vor fi aruncari de pe 200m, cel putin 10. Eu nu credeam ca o sa ma numar printre. Dar spre sfarsit s-a mai domolit.
Tehnic, dai la fel de bine cum da Cristi.
Pe el il ajuta inaltimea, forta si ...pasul.

P.S. Cum comentati aruncarile de peste 200m cu PVA si fir de 0,30. ?

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Dan Mitranescu scrie:
silviu_florescu scrie:Da Iohan, ai dreptate. Cristi are tot ce ii trebuie. Inaltime, corp si ..gandeste ce face.
Eu imi stiu valoarea la momentul actual si nu mi-a fost rusine niciodata sa o spun. E in jur de 180m la aruncarea de peste cap cu fir de 0,25 si fara vant.
Cand am ajund dimineata la teren eram convins ca vor fi aruncari de pe 200m, cel putin 10. Eu nu credeam ca o sa ma numar printre. Dar spre sfarsit s-a mai domolit.
Tehnic, dai la fel de bine cum da Cristi.
Pe el il ajuta inaltimea, forta si ...pasul.

P.S. Cum comentati aruncarile de peste 200m cu PVA si fir de 0,30. ?
reale in conditiile in care te prinde vreun taifun pe balta :D

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Dan Mitranescu scrie:
iohann scrie:nu stiu ce te-a determinat sa nu aduci fire Dane, ca nici nu se punea problema de bani sau altceva!cred ca ai fost chiar pus pe distractie :lol: :lol: :lol:
Felctari oricum!
Am vrut sa ramana taxa cat mai mica. Multi pescari nu doresc sa investeasca si in fir pentru a tine un astfel de concurs.
In plus, crezi ca daca aduc firele trebuie sa stam linistiti pana la sfarsit ?
Nu mai zic de deranjul de la inceput.
Am crezut ca este mai bine asa.
Poate pe viitor o sa le aduc eu.
Multumesc pentru felicitari.
Imi pare rau ca nu ai venit, ca macar nu mai existau discutii la locul 2. :D
eram in forma :D :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

silviu_florescu scrie:Dan, cine era baiatul cu camera care filma? Sigur are inregistrarile.
Nu stiu sigur daca si la ceilalti concurenti s-au masurat firele inainte de aruncari pentru ca ma anrenam pe langa teren si nu am fost prezent, dar atunci ar fi curios de ce tocmai la mine s-a facut asta inainte?
Cei care ati participat, nu v-au fost masurate firele inainte?
E cineva pe aici care a fost prezent si a vazut totul?
Eu il stiu sigur pe Andrei Colotelo, dar voiam sa mai auzim cateva opinii.
Nu vreau sa fac "politie" . Nu a fost un concurs ce merita asa ceva. Pacat de discutii , dar stiu ca vin in urma unor ambitii mari din partea voastra. Respect prea mult asta, ca sa nu inteleg situatia. Poate o sa ma intelegeti si voi pe mine. :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

iohann scrie:
Dan Mitranescu scrie:
iohann scrie:nu stiu ce te-a determinat sa nu aduci fire Dane, ca nici nu se punea problema de bani sau altceva!cred ca ai fost chiar pus pe distractie :lol: :lol: :lol:
Felctari oricum!
Am vrut sa ramana taxa cat mai mica. Multi pescari nu doresc sa investeasca si in fir pentru a tine un astfel de concurs.
In plus, crezi ca daca aduc firele trebuie sa stam linistiti pana la sfarsit ?
Nu mai zic de deranjul de la inceput.
Am crezut ca este mai bine asa.
Poate pe viitor o sa le aduc eu.
Multumesc pentru felicitari.
Imi pare rau ca nu ai venit, ca macar nu mai existau discutii la locul 2. :D
eram in forma :D :wink:
Cate tone ai descarcat ? :D
P.S. La cat peste bagati, vezi cum facem rost de un loc bun la concurs, ca Borcan vrea sa treaca tona pe Hermes. :D

Sionut

Mesaj de Sionut »

Am citit pana acum si nu am inteles ce se reclama ? Ca Silviu nu a mai aruncat inca o data, ca firul era bun, ca a fost masurat inainte (singurul de altfel) ?
CS APS

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

[/quote]
Nu vreau sa fac "politie" . Nu a fost un concurs ce merita asa ceva. Pacat de discutii , dar stiu ca vin in urma unor ambitii mari din partea voastra. Respect prea mult asta, ca sa nu inteleg situatia. Poate o sa ma intelegeti si voi pe mine. :wink:[/quote]

Da, imi dau seama.. Singura mea ambitie, pentru care am inceput tot circul asta, a fost pentru a-mi pastra numele curat.
Daca tot nu gasim dovezi, o sa incarc maine un clip in care sa arat cum firul meu pe care scria ca e de 0,25 poate fi si de 0,29 si de 0,24.

Dan Mitranescu
Veteran

silviu_florescu scrie:
Nu vreau sa fac "politie" . Nu a fost un concurs ce merita asa ceva. Pacat de discutii , dar stiu ca vin in urma unor ambitii mari din partea voastra. Respect prea mult asta, ca sa nu inteleg situatia. Poate o sa ma intelegeti si voi pe mine. :wink:[/quote]

Da, imi dau seama.. Singura mea ambitie, pentru care am inceput tot circul asta, a fost pentru a-mi pastra numele curat.
Daca tot nu gasim dovezi, o sa incarc maine un clip in care sa arat cum firul meu pe care scria ca e de 0,25 poate fi si de 0,29 si de 0,24.[/quote]

Eu nu stiu pe nimeni sa te fi acuzat de ceva.
Totul a fost tratat ca o gresala, undeva intre regulament si amicitie.
La fel si cu repetarea lui Nicu si a lui Lucian.
Eu am "dovezile" , dar asa cum nu le-am cerut la momentul concursului, la fel iti spun si tie ca nu are rost sa pui clipuri.
P.S. ai graija data viitoare sa nu fie de 0,29, ca de 0,24 se ocupa Furnica. :D Mai bine ia si tu un fir serios de la Hakuyo , ca acolo ce scrie aia este. :D

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

eu propun un concurs de casting cu acelasi ansamblu pentru toata lumea. aceeasi lanseta, mulineta, fir, inaintas, si plumb. doar impunand un standard se poate face un clasament care sa depinda exclusiv de persoana care arunca. si neaparat minim 3 aruncari din care sa se aleaga cea mai buna. parerea mea !
CS Senzor Team

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Dan Aron scrie:eu propun un concurs de casting cu acelasi ansamblu pentru toata lumea. aceeasi lanseta, mulineta, fir, inaintas, si plumb. doar impunand un standard se poate face un clasament care sa depinda exclusiv de persoana care arunca. si neaparat minim 3 aruncari din care sa se aleaga cea mai buna. parerea mea !
2 din 3 si se face media!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”