Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vino cu catapultaDan Aron scrie:eu n-am spod)
Mai bine o facem separat pe aia cu Class-ul, ca sa se arate "oftica" de la concursul Hakuyo si separat concepem unul bine gandit, daca vrei sa se arate adevarata valoare.nicudinescu scrie:Silviu eu daca ar fi dupa mine as da numai cu spodul dar sunt persoane care nu pot incarca spodul si de aceea am facut doua categori de lansete.
Iar cu mtx clas vom da toti nu ca am ceva cu dan ,dar sa fie o categori cu acelas tip de lanseta( asta daca facem rost )
`cristiand scrie:salutare,
exista destule competitii auto in care toti pilotii au aceeasi masina: porsche carrera cup, bmw cup (chiar in 2014 a fost BMW M235i Racing Cup deci concret aceeasi masina)... se poate cauta pe google.
castingul nu e chiar domeniul meu dar silviu, daca ma inveti sa arunc cativa m mai departe te invat sa joci hore si sarbe... la dansuri moderne nu ma bag ca am o sciatica si ma mai deranjeaza.
ca si chibit de pe margine pariez un sixpack de warsteiner pe silviu
Pe asta nu o stiam, recunosc. Dar presupun ca au fost inventate tot din motive de marketing, de unde si numele..cristiand scrie:salutare,
exista destule competitii auto in care toti pilotii au aceeasi masina: porsche carrera cup, bmw cup (chiar in 2014 a fost BMW M235i Racing Cup deci concret aceeasi masina)
Nu stiu ce e ala, dar cred ca o sa pierzi. Se vine tare din spatecristiand scrie: ca si chibit de pe margine pariez un sixpack de warsteiner pe silviu
Trei editii am facut castingul si cu lanseta concurentului.zfcristian scrie:Fratilor ,
Pe Dan l-am inteles de ce a facut concursul doar cu lansete Mtx dar voi de ce mergeti pe acelasi sistem ?
Cate curse de masini spre exemplu ati vazut voi unde toata lumea alearga cu bmw sau toti cu mercedes ?
Firul mi se pare normal sa fie acelasi dar lansetele !?!?
Faceti categorie de 3,5 lbs si spod si fiecare vine cu ce are , pana la urma cred ca este important sa vedem si mana pescarului la aruncare dar si scula folosita .
Sau faceti o aruncare cu Mtx daca toata lumea e cu Mtx in sufletsi inca o aruncare cu o lanseta la alegere si se castiga cu media celor 2
ete sfarc. n-aveti voi un spod de-ala mtx in plus ? macar sa dau odata cu el, ca a doua oara oricum dau mai incet ca obosesc.silviu_florescu scrie:Vino cu catapultaDan Aron scrie:eu n-am spod)