Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de Florentin Iuga »

gabi scrie:florentin ai anuntat ca vor fi 3 sectoare acum o saptamana....cred ca nu e momentul sa se faca iar schimbari...Tancabestiul nu este echilibrat nici daca se puncteaza platica si carasul. Daca e furtuna si ploua si tenul se ascunde si nu iese la mancare ce facem...se bat 8 locuri si 16 aplauda....luati in considerare si ce poate aparea neprevazut.
Daca e furtuna si pleaca plaurii (apropo, de ce nu incerci un raspuns la tema asta atat de actuala, la care nu raspunde nimeni)?
Daca ploua puternic si se amana etapa?
Daca vin inundatii?
Daca este o canicula atat de mare incat nu mananca decat tenul?
Daca mistretii inebunesc de caldura si ataca echipa de pe un stand? Mai vrei? :wink:
Da-mi exemplu de 2 standuri care nu se compara cu altele si de pe care stii tu sigur ca este imposibil :!: sa castigi balta in conditiile in care puncteaza si tenul iar daca nu poti si teoretic se poate castiga de oriunde, de ce trebuie sectoare? Doar pentru ca am zis eu ca... dar nu m-am jurat :D si inca nici nu am luat o decizie definitiva, ca nu sunt eu Mafalda sa le stiu pe toate. Ma mai consult si cu altii dar nu doar cu unul singur.

p.s. Imagineaza-ti ca esti pe locul 2 la cantitate pe balta dar esti pe acelasi sector cu locul 1. Vrei 4 puncte in loc de 2, chiar daca nu era nevoie?
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Sionut

Mesaj de Sionut »

Florentin Iuga scrie:
petre iulian scrie: Intrucat se strange surubul, voi permite observatorilor din partea cluburilor (in masura in care vor fi de acord arbitrii) sa asiste arbitrii la controalele de noapte. Nu uitati ca au dreptul sa faca si contestatii in numele echipelor pe care le reprezinta.
Florentin,
noi nu suntem de acord cu aceasta masura . Dar ... poate vei avea alta echipa de arbitrii :?:
CS APS

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Gabi
Cred ca decat niste sectoare care nu sunt echilibrate(pt. ca e greu sa le grupezi valoric fara un factor de risc) mai bine fara.Nu a gandit rau Florentin.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Sionut scrie:
Florentin Iuga scrie:
petre iulian scrie: Intrucat se strange surubul, voi permite observatorilor din partea cluburilor (in masura in care vor fi de acord arbitrii) sa asiste arbitrii la controalele de noapte. Nu uitati ca au dreptul sa faca si contestatii in numele echipelor pe care le reprezinta.
Florentin,
noi nu suntem de acord cu aceasta masura . Dar ... poate vei avea alta echipa de arbitrii :?:
In primul rind observatorul are rolul de a o b s e r v a desfasurarea concursului si eventual a sesiza neregulile. NU este dublura arbitrilor.
Daca organizatorul, observatorul AVP si vizitatorii nu au voie noaptea, de ce ar avea voie observatorii cluburilor, atita timp cit acestia reprezinta interesele unui club ? Mai mult, sa participe alaturi de arbitrii la controalele echipelor adverse noaptea.
Hai sa dam credit deplin arbitrilor. Pina acum si-au facut treaba si nu au dezamagit.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Singurul articol din regulament pe care l-am gasit referitor la observator este urmatorul:

Art.V. CANTARIREA SI PASTRAREA PESTILOR:
...
3. cantaririle se fac obligatoriu in prezenta concurentului si a doi arbitri; fara semnatura unuia dintre acestia (numele in clar si semnatura) pe foaia de arbitraj, cantarirea nu este validata; Pot exista observatori din partea echipelor la cantarire, care au drept de contestatie.

Cam putin... Ce are voie si ce n-are voie sa faca un observator, membru/presedinte de club? Unde campeaza ?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

ok...nu mai zic nimic...sa se faca oricum dar sa se anunte pina se platesc taxele. asa ar fi corect...sau cum zice la regulament ca trebuie anuntate detaliile cu 15 zile inainte de inceperea concursului.

si tineti minte un lucru ...cu sectorizare poti sa gresesti (mai ales la Tancabesti) cu unul sau doua locuri pe care sa le pui intr-un sector mai buna sau mai rau...dar fara sectorizare se poate sa fie multe victime poate chiar din randul celor care vor schimbarea asta :D

vreau sa vad cum se bate locul de la vaci 2 cu gorgan sau vaci 1 cu vaci 0 sau vernescu cu avicola 2 sau pontonu 3 cu scaldatoare ...

acum 3 ani se stiau castigatorii la Tancabesti dupa tragerea la sorti ...se mai intamplau si exceptii dar 80 % nu...credeti ca astia de organizeaza la Tancabesti concursui au recurs la sectorizare de prosti? cereti-le o parere macar.
Ultima oară modificat Mar Iul 21, 2009 1:10 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Pai da Vali ca asa suntem noi, neincrederea, daia s-au inventat observatorii, sa nu se fure la cintar.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Organizatorul va anunţa cu cel puţin 60 de zile înainte de data desfăşurării etapei:
-programul şi detaliile tehnice de desfăşurare (hartă, standuri,sectoare, etc)
- taxa de înscriere în concurs
- premiile/sponsorii de etapa

citat din regulamentu de desfasurare al Competitiei postat de Gogu acum 4 luni

tare nu?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornel rosioru scrie:Pai da Vali ca asa suntem noi, neincrederea, daia s-au inventat observatorii, sa nu se fure la cintar.
Cu echipa de arbitrii de la APS chiar n-am nici o treaba, pot sa dorm linistit. Vroiam doar sa stiu cam ce are si ce n-are voie sa faca observatorul, unde campeaza, etc... Intrebarea este cred pentru Adi Zarguzon.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

victorash

Mesaj de victorash »

echipele de filmari au voie noaptea?...sa filmeze..evident :D
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”