Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de Florentin Iuga »

Vali Vesa scrie:Scuze ca ma bag, poate te-ai gandit deja, dar cred ca ar merita efortul (cu baietii lui Vlad) de a "grebla" de fire locurile cunoscute cu agataturi. Dupa atatea concursuri si pescuituri de weekend...
Da Vali, asta vom face imediat dupa concursul lui Vladut.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

victorash

Mesaj de victorash »

"- Daca nu exista acordul arbitrilor, in afara de cei abilitati prin regulament nu va mai fi nimeni noaptea pe balta. Ei decid in ce conditii si unde poate campa operatorul."

...ar fi pacat sa nu avem nici o filmare pe noapte din tot CN-ul...propun camparea operatorilor in apropierea celor mai prinzatoare locuri ( 2,3 standuri apropiate sau in apropierea corturilor arbitrilor ) bineinteles cu acordul pescarilor si schimb in a doua si a treia seara..pe alte locuri. Toata lumea va sti din timp ca acolo se vor afla camerele si ca eventualele lumini in plus li se datoreaza. Daca este cazul voi da scris si eu..probabil si Florentin, ca operatorul nu va deranja in nici un fel echipele participante, nu va crea avantaje sau dezavantaje... iar bagajele, cortul gentile vor fi verificate, daca este cazul, de arbitrii..
as vrea, daca se poate, un raspuns din partea arbitrului sef + dir turneu cat mai curand pentru a face pregatirile necesare.
multumesc
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

florentin in acest concurs nu se arunca nici o boaba de porumb in apa...poate tocmai de aceea se prinde bine pe toate locurile...

Clubul Carp Zone (organizator) incearca sa creeze avantaj echipelor carp zone in mansa e la Tancabesti.
este o incercare de fraudare a rezultatelor?

cum sa iti schimbi decizia de sectorizare numai pentru faptul ca t-i se pare tie ca locurile sunt sensibil egale. Sau vrei sa-i faci avantaj lui Mitranescu care o sa ne dea cu balta in cap la ten si o sa ia probabil locul 1...si ca sa ne arunci pe noi in aer...sint locuri de 2-3 sute de kile pe Tancabesti si locuri de pina in 150 kile (cel mult) sau mai putin.

dece vrei sa faci Florentin experiente pe nervii si pe sanatatea noastra??

esti cinic jur.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

[quote="gabi"]maestre la Lates am fost taxat dupa regulament si am luat avertisment pentru ca am folosit un limbaj necorespunzator in prezenta directorului de arbitraj

am recunoscut, mi-am luat cartonas galben...acum de ce sa nu invoc regulamentul???????[/quote]

E dreptul tau Gabi, eu am spus doar ca esti circotas citeodata. :D In rest fir intins, dar te face Mitranescu la Tincabesti cu tenul. :D Incerc sa mai glumesc, sa va mai descretesc fruntile. :D
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Florentin Iuga

Bogdan Dragan, Sorin Ionescu, Marian Constantin sunt celelalte trei echipe ale clubului, dezavantajate de aceasta decizie, nefiind pescari de ten. Sunt eu cinic?! M-am plans eu apriori de acest tratament la mansele anterioare? M-am vaitat eu ca mi-ai dat cu balta-n cap la Hobaia si noi, cei de pe standurile fara crap am fost spectatori si ne-am luptat cu tenul?
Asta-i ideea de echitate si echilibru. Daca pici tu pe un loc care scoate 2-3 sute de kg de crap si Mitranescu pe unul care tine doar 150, poate avea o sansa sa faca 1p cu ajutorul tenului. Daca scot tenul si fac sectoare, asa cum tu insuti recunosti, vor fi locuri de pe care este imposibil sa castigi balta si asta nu mai e echitabil in acest stadiu al campionatului.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

victorash scrie:"- Daca nu exista acordul arbitrilor, in afara de cei abilitati prin regulament nu va mai fi nimeni noaptea pe balta. Ei decid in ce conditii si unde poate campa operatorul."

as vrea, daca se poate, un raspuns din partea arbitrului sef + dir turneu cat mai curand pentru a face pregatirile necesare.
multumesc
Se va lua in discutie si aceasta problema la sedinta de joi a CTDA ,unde esti invitat din oficiu .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Florentin Iuga

In legatura cu premiile de la mansa a IV-a, in lipsa de sponsori, ocupantii locurilor 1,2,3 si 4 vor beneficia, pe langa cupe (locurile1,2,3), medalii si diplome si de taxa de participare pentru ultima mansa. Cel putin asa arata calculele brute in momentul acesta si e singura modalitate legala prin care pot oferi o recompensa in bani neimpozitata.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dar cat este taxa de participare ? Si la Tancabesti si la Livada ! :roll: Ca eu nu o gasesc nicaieri anuntata.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

florentin eu nu am cerut nici o secunda sa scoti tenul...am sesizat faptul ca ai anuntat ca faci 3 sectoare de 8 echipe si trebuie sa-ti pastrezi decizia ca sa nu pici in aceeleasi pacate cu altii.

deci ma bat cu ten fara ten cu caras si platica si cu ce vreti voi numa ca nu poti sa intinzi asemenea capcana lasand Tancabestiul nesectorizat.mai ales ca ti-ai pronuntat in scris, aici, decizia de sectorizare inca de acu zile, luni

cu tenul e clar...sa puncteze, pentru ca asa ai anuntat saptamana trecuta...
populatia de ten de la Tancabesti este echillibrata cu cea de crap si nu se creeaza avantaj hotarator gen Hobaia...

de ce ati vrut sectoare la Hobaia si Darvari? tocmai ca unu de pe un loc mai slab sa nu-si ia din start 17-20 puncte indiferent de cat munceste si ce peste reuseste sa scoata cdat fiind faptul ca aia de pe sectoarele bune prind din talent 250 kile. Dan Mitranescu cu cantitatea de la Hobaia iesea pe 50 lejer asa pentru ca au fost sectoare a luat 20 puncte...nu uitati situatiile in care ati sustinut sectoarele ca sa va nu fiti dezavantajati...acu ce faceti aruncati mansa asta intr-o loterie ... si v-i se rupe de urmari

Dumnezeu nu doarme
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Teddy

Mesaj de Teddy »

Vladut Mateianu scrie:Dar cat este taxa de participare ? Si la Tancabesti si la Livada ! :roll: Ca eu nu o gasesc nicaieri anuntata.... :roll:

Vezi prima pagina a topicului.

Pentru echipele calificate la etapa a IV-a "CARP ZONE - Tancabesti" s-au stabilit urmatoarele conditii:
1. Mansa se va desfasura pe Tancabesti 1 (balta din spate)
2. Taxa de participare la etapa - 1.000 ron/echipa
3. Plata se va face pana la data de 23.07.2009. Echipa care nu achita pana la aceasta data pierde locul, acesta revenind cu prioritate celei mai bine clasate echipe din cele 6 eliminate la etapa anterioara.
Dragos Dimache - Pescar sportiv

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”