Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Edy scrie:Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)
Pentru o informare corecta trebuie spus ca vantul a batut usor din spate.
In ceea ce ma priveste ,pot spune ca am fost putin dezamagit de rezultatele mele dar , sunt multumit si surprins in acelas timp de aruncarile pe care le-am facut dupa concurs cu lanseta lui Silviu (Abisfer 42 -daca nu ma insel)Am reusit din cateva aruncari 187 si 188 m.Din aceasta cauza ,cred ca ar fi bine sa spunem fiecare cu ce
lanseta si mulineta a aruncat.Eu am folosit MTX Class si Fox Warrior s spod, iar ca mulineta Aerotehnium MGS xsa.( Il rog pe Silviu sa-mi spuna ce fir a fost pe mulineta Okuma Axeon 60 xsa cu care a fost echipat batul Abisfer 42, multumesc.)

).
 ). )
 )
Nu trebuie sa repeti, am inteles.silviu_florescu scrie:Edy scrie:Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)
Pentru o informare corecta trebuie spus ca vantul a batut usor din spate.
In ceea ce ma priveste ,pot spune ca am fost putin dezamagit de rezultatele mele dar , sunt multumit si surprins in acelas timp de aruncarile pe care le-am facut dupa concurs cu lanseta lui Silviu (Abisfer 42 -daca nu ma insel)Am reusit din cateva aruncari 187 si 188 m.Din aceasta cauza ,cred ca ar fi bine sa spunem fiecare cu ce
lanseta si mulineta a aruncat.Eu am folosit MTX Class si Fox Warrior s spod, iar ca mulineta Aerotehnium MGS xsa.( Il rog pe Silviu sa-mi spuna ce fir a fost pe mulineta Okuma Axeon 60 xsa cu care a fost echipat batul Abisfer 42, multumesc.)
Edy, firul a fost tot acela hakuyo cu care am dat a doua oara la concursul de duminica trecuta. 0,25 pe eticheta , 0,28-29 real masurat.
Felicitari pentru aruncari. Tehnica e buna, cu putin antrenament sunt sanse de podium
 Te asigur ca ai dat cu aceeasi grosime de fir si asta este tot ce conteaza.
  Te asigur ca ai dat cu aceeasi grosime de fir si asta este tot ce conteaza.