Concurs casting Duminica 22.03.2015

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CristianBadislav
Puncte: 0

Re: Concurs casting Duminica 22.03.2015

Mesaj de CristianBadislav »

Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

https://www.youtube.com/watch?v=fg4oklZBA0U

Nicu..
Si c-am astea toate care le avem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Edy

Mesaj de Edy »

Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)
Pentru o informare corecta trebuie spus ca vantul a batut usor din spate.
In ceea ce ma priveste ,pot spune ca am fost putin dezamagit de rezultatele mele dar , sunt multumit si surprins in acelas timp de aruncarile pe care le-am facut dupa concurs cu lanseta lui Silviu (Abisfer 42 -daca nu ma insel)Am reusit din cateva aruncari 187 si 188 m.Din aceasta cauza ,cred ca ar fi bine sa spunem fiecare cu ce
lanseta si mulineta a aruncat.Eu am folosit MTX Class si Fox Warrior s spod, iar ca mulineta Aerotehnium MGS xsa.( Il rog pe Silviu sa-mi spuna ce fir a fost pe mulineta Okuma Axeon 60 xsa cu care a fost echipat batul Abisfer 42, multumesc.)

Edy

Mesaj de Edy »

La proba ,spod, Petcu Florin 177,55 si 178,4 media nu este 178,02 ci 177,97...

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Salutare si felicitari tuturor, in special castigatorilor.
A fost frumos, atmosfera destinsa si prieteneasca. Parca e mai bine cand nu e miza :)
Am fost putini, am terminat repede. Multumim Irinel Bunica pentru arbitrare / masurare. Si celorlalti prezenti.

Firele au fost toate la fel, Hakuyo Maxxx ( 0,25 pe eticheta, 0,28 masurat cu micrometrul, chiar si 0,31 cateodata... presupun ca e putin plat). Un pic sarmos, dupa parerea mea, dar a fost la fel peste tot. Multumim Dan Mitranescu.

Vantul a adiat putin din spate, uneori usor din spate dreapta.
Terenul a fost masurat cu ruleta metalica de 100m si incadrat intr-un culoar de 20m latime.

silviu_florescu

Edy scrie:Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)
In ceea ce ma priveste ,pot spune ca am fost putin dezamagit de rezultatele mele dar , sunt multumit si surprins in acelas timp de aruncarile pe care le-am facut dupa concurs cu lanseta lui Silviu (Abisfer 42 -daca nu ma insel)Am reusit din cateva aruncari 187 si 188 m.Din aceasta cauza ,cred ca ar fi bine sa spunem fiecare cu ce
lanseta si mulineta a aruncat.Eu am folosit MTX Class si Fox Warrior s spod, iar ca mulineta Aerotehnium MGS xsa.( Il rog pe Silviu sa-mi spuna ce fir a fost pe mulineta Okuma Axeon 60 xsa cu care a fost echipat batul Abisfer 42, multumesc.)

Edy, firul a fost tot acela hakuyo cu care am dat a doua oara la concursul de duminica trecuta. 0,25 pe eticheta , 0,28-29 real masurat.
Felicitari pentru aruncari. Tehnica e buna, cu putin antrenament sunt sanse de podium :)

Edy

Mesaj de Edy »

Multumesc .

silviu_florescu

Eu am dat mereu cu mulineta mea (Abisfer Mostra :) ).

La prima categorie de maxim 125g eu am dat cu Abisfer LR42. Plumb de 125.

La categoria de maxim 150g am dat cu Abisfer Potential. Plumb de 146. ( aici m-am pacalit singur, am supraincarcat batul din lipsa unora mai usori.. trebuia un 130-135. Dupa concurs am pus 135 de la Maxx si ajungeam la 194-196m, acelasi stil de aruncare. Asta e, din greseli invatam :) )

Dupa concurs am dat cateva aruncari cu un usor pendul. Castigam 2-3m fata de rezultatele de pe foaie.

Am pus si plumbul jos si am dat din lateral asa:

- Abisfer DD35 , plumb de 110g - 190m
- Abisfer LR42, plumb 125g - 203m
- Abisfer Potential, plumb 146g - 203,7m
- Abisfer Potential, plumb 135g - 207,3m

Cred ca trebuie sa recalculez puterea Potentialului.. posibil sa aiba mai putin de 5lbs cum mi-a dat producatorul din fabrica :)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

silviu_florescu scrie:
Edy scrie:Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)

Edy, firul a fost tot acela hakuyo cu care am dat a doua oara la concursul de duminica trecuta. 0,25 pe eticheta , 0,28-29 real masurat.
Felicitari pentru aruncari. Tehnica e buna, cu putin antrenament sunt sanse de podium :)
Nu trebuie sa repeti, am inteles.
Firul Hakuyo de 0,25 este masurat "real" de tine ca fiind 0,28-0,29.

Iar nu stiu ce se intampla, ca toate se intampla numai la tine.

Pe cat facem pariu ca orice fir de la Hakuyo respecta indicatiile etichetei ca dimensionare, cu o precizie sub 0,01 mm ?
Alegi orice rola vrei tu din magazin si mergem sa o masuram unde vrei.

Indiferent cat arata micrometrul de la Hakuyo Casting , poti sa spui ca a fost folosit ca un comparator. Nu conteaza valoarea firului, cat faptul ca toata lumea sa arunce cu aceeasi dimensiune. Firul tau a avut aceeasi valoare ca a tuturor concurentilor, adica undeva intre 0,25 si 0,255 . Ca micrometrul meu asa arata si ca toti ceilalti de fapt au venit cu o,28-0,29, ( inconstienti fiind ) nu prea stiu ce sa zic . :wink: Te asigur ca ai dat cu aceeasi grosime de fir si asta este tot ce conteaza.
Firul ala al tau este Visibility si este mai batos , ca toate firele colorate in masa ce au avantajul culorii . Distance este maleabil, dar si galbenul lui nu se vede la fel de bine.
Ultima oară modificat Dum Mar 22, 2015 20:38 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

silviu_florescu

Din ce stiu, ce au folosit ceilalti..

CAT 125:
Nicu - Abisfer LR42
Max- Class
Pate Florin - Abisfer LR42

CAT 150:
Nicu- Spod Mtx
Max - Spod Mtx

Mai multe nu stiu... poate scrie fiecare cu ce a mai dat..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”