Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Edy scrie:Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)
Pentru o informare corecta trebuie spus ca vantul a batut usor din spate.
In ceea ce ma priveste ,pot spune ca am fost putin dezamagit de rezultatele mele dar , sunt multumit si surprins in acelas timp de aruncarile pe care le-am facut dupa concurs cu lanseta lui Silviu (Abisfer 42 -daca nu ma insel)Am reusit din cateva aruncari 187 si 188 m.Din aceasta cauza ,cred ca ar fi bine sa spunem fiecare cu ce
lanseta si mulineta a aruncat.Eu am folosit MTX Class si Fox Warrior s spod, iar ca mulineta Aerotehnium MGS xsa.( Il rog pe Silviu sa-mi spuna ce fir a fost pe mulineta Okuma Axeon 60 xsa cu care a fost echipat batul Abisfer 42, multumesc.)
Nu trebuie sa repeti, am inteles.silviu_florescu scrie:Edy scrie:Salutare, a fost o zi foarte frumoasa si niste rezultate pe masura, avand in vedere faptul ca firul folosit a fost de 0,28- 0,30.(masurat de Silviu cu micrometrul.)
Pentru o informare corecta trebuie spus ca vantul a batut usor din spate.
In ceea ce ma priveste ,pot spune ca am fost putin dezamagit de rezultatele mele dar , sunt multumit si surprins in acelas timp de aruncarile pe care le-am facut dupa concurs cu lanseta lui Silviu (Abisfer 42 -daca nu ma insel)Am reusit din cateva aruncari 187 si 188 m.Din aceasta cauza ,cred ca ar fi bine sa spunem fiecare cu ce
lanseta si mulineta a aruncat.Eu am folosit MTX Class si Fox Warrior s spod, iar ca mulineta Aerotehnium MGS xsa.( Il rog pe Silviu sa-mi spuna ce fir a fost pe mulineta Okuma Axeon 60 xsa cu care a fost echipat batul Abisfer 42, multumesc.)
Edy, firul a fost tot acela hakuyo cu care am dat a doua oara la concursul de duminica trecuta. 0,25 pe eticheta , 0,28-29 real masurat.
Felicitari pentru aruncari. Tehnica e buna, cu putin antrenament sunt sanse de podium