SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
vijeliosul
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de vijeliosul »

haideti mai.... care aveti stiinta de blaturi... bagati aici si Vladeanu va premiaza...deci va mituieste sa desconspirati furtul... ce vreti mai mult de atat? :evil: :lol: :twisted: Andrei, baga suma corecta sa inceapa lumea sa verse HAHAHA

p.s. se premiaza doar cazurile comfirmate :wink: :!:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

Saky

Mesaj de Saky »

vijeliosul scrie:haideti mai.... care aveti stiinta de blaturi... bagati aici si Vladeanu va premiaza...deci va mituieste sa desconspirati furtul... ce vreti mai mult de atat? :evil: :lol: :twisted: Andrei, baga suma corecta sa inceapa lumea sa verse HAHAHA

p.s. se premiaza doar cazurile comfirmate :wink: :!:
Daca se pune lumea sa scrie toate blaturile si toate furtusagurile din concursurile de crap, se vor bloca toate serverele din Romania ! :lol: :lol: :lol:
asa ca va rog sa nu le bagati pe toate,numai pe alea ma interesante ! :wink:

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Pt Andrei Vladeanu si Vladut Mateianu:

Nu sunt hot, nu am furat niciodata.
Diversiunea cu "ciorditul" imbracat in hainele nationalei a fost pentru a va face pe voi sa recunoasteti unele "mici" incalcari de regulament.
Nu s-a intamplat asa ceva niciodata.

Am vrut sa par mai "hot" decat voi pt a va crede mai putin nevinovati.
Andrei a cazut in plasa, Vladut nu.
Puteam scrie cuvintele astea dupa ce Andrei a adus vorba de Africa, dar mai aveam de demonstrat ceva, de pus cateva intrebari.

De-a lungul timpului v-am lasat sa credeti anumite lucruri despre mine pt a intra mai usor sub pielea voastra, pt ca voi sa ma credeti inferior voua.
M-am folosit de anumite imprejurari si conexiuni pt a ma face cat mai credibil.
Misiunea mea a fost alta, iar cand / daca veti afla tot adevarul despre mine veti fi surprinsi, va asigur.
Atunci va veti explica si alte mistere, mai ales Andrei.

Evident, Vladut. nu trebuie sa te juri, nu pentru ca are sau nu legatura cu etnia (si tiganii sunt oameni, unii poate mai "oameni" ca altii), ci pt ca nu esti la tribunal.

Andrei, ai dreptul sa negi incalcarile tale de regulament. Eu pot sa ti-o dovedesc doar pe aia cu mutatul lansetelor pe alt ponton. E filmat. Restul e din auzite si scrise de altii sau de tine si nu te pot incrimina.

silviu_florescu

Vladut Mateianu scrie:Facem Valule ! :D
Numai ca dumnul Silviu si altii dornici de afirmare pe internet vor avea usa inchisa. Nu de alta, dar la un concurs privat organizatorul poate selecta dupa bunul plac participantii......Parol ! :D
Daca a scrie pe forum (eu cred ca am facut-o destul de obiectiv) inseamna a fi dornic de afirmare, atunci ce sa mai zic de tine, care ti-ai mai scris si numele cu rosu ca sa fii mai vizibil??!!

Asadar, am interdictie la concursurile viitoare organizate de clubul Senior?

Asta ca sa stiu exact ce program si scop sa-mi fac in viitor..

Daca raspunsul va fi DA, presupun ca nu mai are rost sa intreb de ce, oricum n-o sa-mi dai o explicatie plauzibila.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Silviu

Nu ma privesc divergentele in care esti implicat cu toate ca le citesc cu amaraciune , dar la concursul la care afirmi ca Andrei a dat cu 5 lansete eu i-am fost partener . Am dezbatut poroblema asta pana acum de 3-4 ori , am crezut ca sa rezolvat dar vad ca trebuie sa o mai explic o data. Pontonul doi pe langa faptul ca se afla aproximativ sub firele de inalta tensiune ( deci posibilitate de lansare este de circa 70 grade de la stanga la dreapta in conditiile in care nu sunt pescari pe pontonul 1 ) mai este si foarte ingust, neputand lasa lanseta pe spate pentru aruncare. Fiind intr-un concurs consider ca am fost defavorizat din acest punct de vedere fata de alte standuri ( Vernescu , Dinamo , Scaldatoare , etc ) si intr-adevar am dus o lanseta pe pontonul 3 care se afla la 7-8 metrii in dreapta (apropos , cam ce latime are Vernescu ??..te asigur ca are cam dublu distantei dintre pontonul 2 si 3 ) ca sa am posibilitatea sa lansez la distanta, pe pontonul 2 ramanand celelalte 3 lansete. Atentie , datorita pozitionarii firelor de inalta tensiune, de la pontonul 3 se lanseaza pe acelasi vad cu pontonul 2 .

Tu chiar crezi ca Andrei ar fi fost de acord sa pescuiasca fraudulos ziua in amiaza mare in conditiile in care toata lumea i-l vaneaza din toate directiile ??

Concluzionand pot spune ca DA , AM PESCUIT CU UNA DINTRE LANSETE PE PONTONUL 3 dar nicidecum cu 5 lansete cum sustii. Daca este posibil posteaza cea mai clara fotografie (eventual marita) care o ai din care sa se poata numara 5 lansete

p.s. am facut ani de zile sport de performanta , am fost in lotul national dar haituire ca in pescuit nu am intalnit pe nicaieri, lucru care ma face sa nu regret ca m-am retras din balciul asta
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

silviu_florescu

Tataie,
si mie mi-e sila de ce-am ajuns sa scriu pe aici.
Chiar n-am zis ca Andrei (sau voi) a pescuit cu mai multe lansete. Am zis doar ca s-a pescuit si de pe alt ponton.

Eu am pescuit la Senior Trophy in ultima mansa de pe pontonul 2.
Am avut concurenti in stanga, pe pontonul 1, si baliza de delimitare stanga exact in fata pontonului 2, la stuf, pe malul celalalt.
La pontonul 3 nu era nimeni. Asadar, aria de pescuit a fost intre baliza din fata si firele de tensiune. Am considerat ca, odata inscris in concurs, am acceptat regulamentul si locurile facute de organizator. Nu am mutat nicio lanseta pe pontonul 3 (care, apropo, e la cel putin 20m departare de pntonul 2).

Am sondat cu markerul toata aria care imi era destinata iar majoritatea pestilor i-am prins sub fire, la jumatatea lacului, pont dat de Andrei Vladeanu (si ii multumesc inca o data). Am prins pesti chiar si la 5 m de malul de "la nuci".

Sunt unele locuri dezavantajate fata de altele? Evident. Ar trebui sa ne mutam lansetele pe alte locuri ca sa prindem peste?

Cat despre intrebarea "Tu chiar crezi ca Andrei ar fi fost de acord sa pescuiasca fraudulos ziua in amiaza mare in conditiile in care toata lumea i-l vaneaza din toate directiile ??", eu stiu un lucru: in ziua aceea a inceput pe pontonul vostru o mare "petrecere" (stii si tu toate detaliile, nu trebuie sa le expun aici) cu bautura si alte cele.
In seara ce a urmat, spre meizul noptii, cand s-a terminat "petrecerea", v-ati culcat toti trezindu-va abia a doua zi, pe la 10, mahmuri. Pe unul din voi chiar il am in cadru cand a iesit pe terasa pontonului si, vazand ca este filmat, a realizat ca are o lanseta si pe pontonul celalalt. Ati scos-o putin mai tarziu.

Nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine pentru ca relatez cele intamplate. Te respect.
De fapt, n-am nimic nici cu Andrei, nici cu Vladut, dar am fost atacat si a trebuit sa raspund. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. A inceput totul de la niste obsrvatii constructive (zic eu) aduse organizatorului concursului Senior Trophy.

Numai bine!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@silviu florescu

nu stiu ce politeze ai tu de platit , dar chiar ma enervezi cu insistarea pe niste secvente care acum 2-6 ani de zile mergeau , pentru ca noi astia care eram adversarii celor pe care tu ii acuzi acum , le acceptam si chiar nu credeam ca este asa mare problema . In trecut importante erau priceperea de a gasi locuri bne de pescuit , de a pregati nada corespunzator , de a pune crapii pe mal , de a face cantitate cu mijloacele subtirele ( deh magazinele ! ) pe care le aveam la dispozitie , samd . Unii dintre noi au descoperit acum vreo 2-7 ani ce voi nu ati pricepit nici acum , din garlele pe care pescuiti . :oops:
Acum vad ca important este sa nu misti din stand , sa nu lansezi cu 1 grad la stinga sau la dreapta fata de un culoar generat vizual de organizatori , de a face fata si la 45 grade imbracat cu tricoul de concurs , de a monitoriza permanent "colegii" doar sa-i arzi ( daca la pescuit nu poti sa-l faci , macar la regulament sa fii cu degetul pe tragaci ! ) , samd - samd . Nu asta e pescuitul de competitie care mie imi place si nu asta e pescuitul care a generat medaliile alea multe la CM !!!
Pe vremea aia eram prieteni cu totii - dovada ca si acum ne aparam unii pe altii . Acum - dracu stie ce se intimpla - dar prea va luati de gat la orice cacat , va "parati" pe Forum , va contestati , cuantificati regulamentul pina la subliminare si inapoi , samd .
Imi parea rau ca am parasit lumea competitiei fervente , calificari , samd - dar acum imi dau seama ca am procedat bine . Nu mai ai cu cine sa faci un concurs serios - si o sa va las cu un gust amar , pentru ca noi ne bateam pe pescuit indiferent de premiu ( nu eram morti de foame nici unul ) , ne bateam pe orgolii - asa crescusem impreuna si asa am adus ceva progres in pescuitul asta , pe care mare parte din voi il luati la misto , la fel ca atunci cind am trecut de la TV alb negru la TV color , basca plasma .
Pina la urma in afara faptului ca arunci departe - ce te califica sa iti dai cu parerea . Pai eu aruncam 145 metri ( singurele 2-3 lanseuri pe care mi le-a masurat cineva oficial ) acum vreo 4-5 ani la prima editie a lui Nea Victor cu o lanseta spod pe care am pus mina pentru prima data in viata mea , si am luat locul 1 - la prima editie . Dupa asta , nu m-a mai interesat .... pentru ca a arunca departe este o mica parte a pescuitului la crap . Erau alte lucruri mai importante - scriu asta ca sa iti tai un pic din elanul tau de mare pescar , al carui caracter il descoper pe zi ce trece .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

silviu_florescu scrie: De fapt, n-am nimic nici cu Andrei, nici cu Vladut, dar am fost atacat si a trebuit sa raspund.
cand esti "atacat" pentru ca furi din magazine in africa de sud imbracat in echipamentul echipei nationale bagi capul in pamant sau intri in gaura animalului ala care nu sparleste de la el din cuib. de rusine.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@andrei vladeanu

pe cuvint de onoare daca eu mai primesc la mine in stand vreun pescar nou , care vezi Doamne , vrea sa invete !! Soparlele astea te prapadesc pe site , la prima provocare a cuiva ! Stau cu Cezarica frumos pe peste , daca veniti vreunul din astia vechi , o MAXIMA placere , mai stam de vorba ca si asa ne vedem rar , dar cineva necunoscut nu mai pune piciorul NICIODATA in stand la mine !

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

silviu_florescu scrie:Daca a scrie pe forum (eu cred ca am facut-o destul de obiectiv) inseamna a fi dornic de afirmare, atunci ce sa mai zic de tine, care ti-ai mai scris si numele cu rosu ca sa fii mai vizibil??!!
lui Vladut si mie ne apar "nickname-urile" cu rosu ptr ca suntem administratori, asa e setat orice forum:)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”