p.s. se premiaza doar cazurile comfirmate

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca se pune lumea sa scrie toate blaturile si toate furtusagurile din concursurile de crap, se vor bloca toate serverele din Romania !vijeliosul scrie:haideti mai.... care aveti stiinta de blaturi... bagati aici si Vladeanu va premiaza...deci va mituieste sa desconspirati furtul... ce vreti mai mult de atat?![]()
![]()
Andrei, baga suma corecta sa inceapa lumea sa verse HAHAHA
p.s. se premiaza doar cazurile comfirmate![]()
Daca a scrie pe forum (eu cred ca am facut-o destul de obiectiv) inseamna a fi dornic de afirmare, atunci ce sa mai zic de tine, care ti-ai mai scris si numele cu rosu ca sa fii mai vizibil??!!Vladut Mateianu scrie:Facem Valule !![]()
Numai ca dumnul Silviu si altii dornici de afirmare pe internet vor avea usa inchisa. Nu de alta, dar la un concurs privat organizatorul poate selecta dupa bunul plac participantii......Parol !
cand esti "atacat" pentru ca furi din magazine in africa de sud imbracat in echipamentul echipei nationale bagi capul in pamant sau intri in gaura animalului ala care nu sparleste de la el din cuib. de rusine.silviu_florescu scrie: De fapt, n-am nimic nici cu Andrei, nici cu Vladut, dar am fost atacat si a trebuit sa raspund.
lui Vladut si mie ne apar "nickname-urile" cu rosu ptr ca suntem administratori, asa e setat orice forum:)silviu_florescu scrie:Daca a scrie pe forum (eu cred ca am facut-o destul de obiectiv) inseamna a fi dornic de afirmare, atunci ce sa mai zic de tine, care ti-ai mai scris si numele cu rosu ca sa fii mai vizibil??!!