SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:@silviu
Imi pare rau, dar prea esti suspicios.....Locul de desfasurare al unui concurs nu trebuie sa arate ca o puscarie, nu acesta este scopulTi-am spus si o mai spun, nu te obliga nimeni sa participi la concursurile unde ai suspiciuni.Crede-ma, nu ma deranjeaza....
Domnuuuuuuu Vladut, daca tot o faci pe bani multi ...nu crezi ca TOTI concurentii PLATITORI ar trebui scutiti de suspiciuni?
The second best is the first loser!

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Vladut Mateianu scrie:@silviu
Imi pare rau, dar prea esti suspicios.....Locul de desfasurare al unui concurs nu trebuie sa arate ca o puscarie, nu acesta este scopul.....Stiu ca este criza si ca este foame mare, dar nu cred ca o sa ajungem sa ne furam intre noi, ar fi de cacat.

Iar de restul problemelor tale nu ma intereseaza. Ti-am spus si o mai spun, nu te obliga nimeni sa participi la concursurile unde ai suspiciuni.Crede-ma, nu ma deranjeaza....

PS dar nu inteleg ce este cu verva asta la postari, pana acum postai doar la vanzari odata pe luna.... :roll:
Vladut, ca e concurs pe bani multi sau putini, suspiciunile ar trebui eliminate pe cat mai mult posibil. E decizia ta, ca organizator, daca vrei sau nu sa le elimini. Gandeste-te de ce regulile CM sunt asa cum sunt. Acolo e puscarie? Nu te simti mai in siguranta asa?

Ai dreptate, e decizia mea daca voi participa sau nu, precum e decizia ta daca vrei ca totul sa iasa cat mai bine sau nu. Eu doar imi ofeream ajutorul pt a concura intr-o competitie cat mai bine organizata. Vin sa prind peste, nu sa stau de paza.

Daca pana acum oscilam intre o cariera in alt domenia si cea in pescuit, acum am ales. Ma intereseaza mai mult viitorul fenomenului nostru si daca fiecare din noi nu pune umarul la treaba, atunci cine?
Vreau sa avem competitii corecte, asa vor si iesi la suprafata cei mai buni. Asa vom iesi campioni mondiali. Poate ca am sa deranjez pe unii, dar indur.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

[quote="Cristi_Ionita"]Asta cu derapajul de unde a mai aparut?Nu a derapat nicio masina.La acest concurs s-au scapat sute de pesti...toti au fost scapati fiindca de fiecare data derapa o masina langa standul celui aflat in drill?
Masina care a oprit la standul respectiv a oprit din motive obiective,binecunoscute de catre cei aflati in cauza.[/quote]

Silviu te rog sa-mi spui parerea ta sincera...Din ce cauza a fost scapat pestele?
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

silviu_florescu

Cristi_Ionita scrie:
Cristi_Ionita scrie:Asta cu derapajul de unde a mai aparut?Nu a derapat nicio masina.La acest concurs s-au scapat sute de pesti...toti au fost scapati fiindca de fiecare data derapa o masina langa standul celui aflat in drill?
Masina care a oprit la standul respectiv a oprit din motive obiective,binecunoscute de catre cei aflati in cauza.
Silviu te rog sa-mi spui parerea ta sincera...Din ce cauza a fost scapat pestele?
Cristi,
Parerea mea: un peste se scapa din cauza monturii, ca nu a fost intepat unde trebuie, cum trebuie.
Acum, in cazul respectiv (relatez spusele pescarului) pestele a zbughit-o de deasupra minciogului cand a auzit zgomotul rotilor pe drumul de macadam, lasand plumbul agatat de minciog.

Evident, nu toti pestii scapati au fost din cauza masinilor, n-a spus nimeni asta. Dar uneori, un peste poate fi captura, sau te poate face castigator.

Desigur, un zgomot poate fi facut si de o galeata de care te impiedici pe ponton, dar atunci e vina ta. Pescarul respectiv facea drilul fara lanterna pt a nu speria pestele. Chiar daca nu am fost acolo, imi dau seama ce s-a intamplat cand au aparut masinile cu farurile si zgomotul lor, la cativa metri de peste.

Nu vreau sa fac mare galagie pe tema asta, nu a influentat clasamentul si nici nu era captura. Dar putea influenta.
Eu zic doar ca trebuie luat in vedere aspectul asta pe viitor.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

silviu_florescu scrie:Daca pana acum oscilam intre o cariera in alt domenia si cea in pescuit, acum am ales. Ma intereseaza mai mult viitorul fenomenului nostru si daca fiecare din noi nu pune umarul la treaba, atunci cine?
o (alta) vorba populara spune: "frate, frate, dar branza e pe bani", iar eugen barbu avea o completare celebra: "da, dar intre branzari!"

prin urmare, la cimilitura ta: "sobolanul nu fura de la el din cuib", am sa completez si eu: "poate in canale, in lumea sobolanilor"

prin urmare te invit sa pui umarul la Cupa Silozurilor, Trofeul Panacot si Concursul Tom si Jerry.
e nevoie de tine!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

stop asa, lasati-ma cu cimiliturile si citatele din scriitori celebri (groapa si cam atat de valoare), mie spuneti-mi ce s-a intamplat cu-adevarat la crap4ever 2008, chiar a aruncat silviu pentru andrei ??...ca-i destul de grav.

eu nu sunt de acord cu ideea ca daca nu sunt in carti, pot face orice incalcari de regulament, nu de alta, dar cu incalcari repetate ale regulamentului, incet, incet poti ajunge in carti, iar eu la concursul ala chiar eram in carti fara sa ma ajute nimeni.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:stop asa, lasati-ma cu cimiliturile si citatele din scriitori celebri (groapa si cam atat de valoare), mie spuneti-mi ce s-a intamplat cu-adevarat la crap4ever 2008, chiar a aruncat silviu pentru andrei ??...ca-i destul de grav.

eu nu sunt de acord cu ideea ca daca nu sunt in carti, pot face orice incalcari de regulament, nu de alta, dar cu incalcari repetate ale regulamentului, incet, incet poti ajunge in carti, iar eu la concursul ala chiar eram in carti fara sa ma ajute nimeni.
pai pe tine, CA DE OBICEI, te intereseaza numai ce te afecteaza in mod direct. in aceeasi situatie sunt 99% din persoanele care bantuie prin fenomenul asta. tocmai asta e problema.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

silviu_florescu scrie:Val, pt ca tot suntem la sectiunea dezvaluirilor: daca-mi aduc bine aminte, voi nu ati prins niciun peste pana nu am venit eu si le-am aruncat departe iar la 5 minute ati avut trasatura. Nu o spun pentru a ma da eu mare. A fost o incalcare de regulament din parte amandurora, si a voastra, si a mea (eu fiind concurent in alta echipa, cu Floreata). Era de fata si Victor Oana iar Adi Zarguzon a vazut de pe partea cealalta.

Corecteaza-ma unde gresesc.
Din partea mea nu a fost draga Silviule nici o neregula . Eu eram inscris oficial in concurs , chiar daca am stat numai 24 ore pe balta , din motive de criza de rinichi .

radu badica

Mesaj de radu badica »

Val Pangica ce tare esti!!!!!!!!!

silviu_florescu

[/quote]
prin urmare, la cimilitura ta: "sobolanul nu fura de la el din cuib", am sa completez si eu: "poate in canale, in lumea sobolanilor" [/quote]

..iar la suprafata fura doar "soarecul" Andrei.

[/quote]
prin urmare te invit sa pui umarul la Cupa Silozurilor, Trofeul Panacot si Concursul Tom si Jerry.
e nevoie de tine! [/quote]

..Jerry fiind tu. :D
Oricum, esti comic.

Nu stiu cum poti spune TU ca vrei sa faci curatenie in pescuit, TU care ai incalcat regulamente de atatea ori.
Cum te poti erija TU in functia de judecator?

Mai intreb o data: Andrei, tu scrii?
Nu vrei sa terminam cu "prostiile" astea? Vad ca nu ajungem la niciun rezultat. Nu fac decat sa amuze publicul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”