Cristi_Ionita scrie:Cristi_Ionita scrie:Asta cu derapajul de unde a mai aparut?Nu a derapat nicio masina.La acest concurs s-au scapat sute de pesti...toti au fost scapati fiindca de fiecare data derapa o masina langa standul celui aflat in drill?
Masina care a oprit la standul respectiv a oprit din motive obiective,binecunoscute de catre cei aflati in cauza.
Silviu te rog sa-mi spui parerea ta sincera...Din ce cauza a fost scapat pestele?
Cristi,
Parerea mea: un peste se scapa din cauza monturii, ca nu a fost intepat unde trebuie, cum trebuie.
Acum, in cazul respectiv (relatez spusele pescarului) pestele a zbughit-o de deasupra minciogului cand a auzit zgomotul rotilor pe drumul de macadam, lasand plumbul agatat de minciog.
Evident, nu toti pestii scapati au fost din cauza masinilor, n-a spus nimeni asta. Dar uneori, un peste poate fi captura, sau te poate face castigator.
Desigur, un zgomot poate fi facut si de o galeata de care te impiedici pe ponton, dar atunci e vina ta. Pescarul respectiv facea drilul fara lanterna pt a nu speria pestele. Chiar daca nu am fost acolo, imi dau seama ce s-a intamplat cand au aparut masinile cu farurile si zgomotul lor, la cativa metri de peste.
Nu vreau sa fac mare galagie pe tema asta, nu a influentat clasamentul si nici nu era captura. Dar putea influenta.
Eu zic doar ca trebuie luat in vedere aspectul asta pe viitor.