Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Radule, iti jur ca nu am stiut nimic de asta. Acum am auzit prima data.radu badica scrie:Sunt curios daca Silviu Corectu stie de asta!
Nu e o neintelegere, la mine se referea maestru' Rosioru.cornelserbu scrie: am impresia ca exista o neitelegere...eu cred ca rosioru cornel se referea la ionita al mic...daca-mi aduc bine aminte, cristi l-a luat un pic cam de sus cu o postare, sa-i zicem nepotrivita...care din cauza orgoliului care cred ca-i o trasatura de familie, si-a cerut scuze doar pe privat.
andrei, observ o repulsie pe care o ai pentru cei mai in varsta...nu cred ca-si are rostul, fiindca asta-i viata, toti imbatranim, insa itelepciunea de care spuneai, o dobandesti sau nu doar cu trecerea anilor si cu experienta capatata in acesti ani, dar fara asta chiar nu prea merge...adu-ti aminte cand ne-am cunoscut...erai parat, dar nu ti-a reprosat nimeni, fiindca unii si-au dat seama ca e doar o chestiune de timp, dar de aici si pana la ai arunca lui rosioru poanta cu unii care imbatranesc dar trec pe laga intelepciune (pare clar o acuza) e cale lunga...mai gandeste-te si nu mai insista atat sa ai ultimul cuvant, nu de alta, dar uni-ti pot raspunde urat la nervi.
Bine Vladut, te cred. Vad ca incet, incet ne putem intelege.Vladut Mateianu scrie: @silviu
Eu nu ma jur. Nu sunt tigan. Dar tu ma sti mai bine.Nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine. Si nimeni nu ma poate acuza de hotie.....Mai reflecta.