SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de cornelserbu »

vladeanu n-a aranjat nimic cu arbitrii, cel putin eu asa stiu !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

radu badica

Mesaj de radu badica »

asa stii tu Cornele dar arbitru l-a sunat pe organizatorul Andrei cand te-ai dus la tine in stand - rest CanCan

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

radu badica scrie:Sunt curios daca Silviu Corectu stie de asta!
Radule, iti jur ca nu am stiut nimic de asta. Acum am auzit prima data.
Iti dai seama ca si daca s-a intamplat, noi, pescarii din echipa (mai ales eu, ala dubios) nu trebuia sa stim, premiza putand fi "Cine stie care se "revolta" mai tarziu si da pe goarna..?! Mai bine sa nu stie.".

Iti dai seama ca, daca stiam de asa ceva, citeai deja despre asta acum, scris de mine.

Am mai auzit-o si p-aia cum ca, la mansa de pe Hobaia, s-a gasit un sac de rafie in apropierea standului nostru cu care ni s-ar fi adus peste. Nu stiu nimic nici despre asa ceva.
Poate ca toate astea sunt sau nu adevarate si au fost facute pe la spatele nostru, habar n-am.
In principiu, Andrei e corect. Ca a mai incalcat si el regulamentele in trecut, asta e alta problema.

Iti pot spune doar ca la sedintele clubului discutam in special strategia si cum sa nu fim furati. In rest, ne bazam pe forta noastra.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie: am impresia ca exista o neitelegere...eu cred ca rosioru cornel se referea la ionita al mic...daca-mi aduc bine aminte, cristi l-a luat un pic cam de sus cu o postare, sa-i zicem nepotrivita...care din cauza orgoliului care cred ca-i o trasatura de familie, si-a cerut scuze doar pe privat.

andrei, observ o repulsie pe care o ai pentru cei mai in varsta...nu cred ca-si are rostul, fiindca asta-i viata, toti imbatranim, insa itelepciunea de care spuneai, o dobandesti sau nu doar cu trecerea anilor si cu experienta capatata in acesti ani, dar fara asta chiar nu prea merge...adu-ti aminte cand ne-am cunoscut...erai parat, dar nu ti-a reprosat nimeni, fiindca unii si-au dat seama ca e doar o chestiune de timp, dar de aici si pana la ai arunca lui rosioru poanta cu unii care imbatranesc dar trec pe laga intelepciune (pare clar o acuza) e cale lunga...mai gandeste-te si nu mai insista atat sa ai ultimul cuvant, nu de alta, dar uni-ti pot raspunde urat la nervi.
Nu e o neintelegere, la mine se referea maestru' Rosioru.
Nu am nici o repulsie fata de cei in varsta, dimpotriva imi place sa ii ascult, sa le cer parerea. Repulsia vine tot din partea celor mai "trecuti prin viata" fata de noi cei aflati la inceput de drum, prin diverse raspunsuri de tipul: "N-ai tu atatea primaveri cat eu am de pescuit" , "N-ai tu ore de scoala cat eu am de stat pe balta", "n-ai tu partide de pescuit cate concursuri am organizat eu" si lista poate continua. Toate aceste raspunsuri, scrise poate din lipsa de timp, sau la nervi, dovedesc o tratare cu superioritate, de catre dumneavoastra cei cu experienta vietii, fata de noi mormolocii de la grupa mica. Si va mai si suparati daca raspundem cu aceeasi moneda .. noi suntem obraznici :), noi suntem repeziti, superficiali si cand suntem facut ipocriti trebuie sa inghitim si sa ne mai si placa.
Cugetati un pic...poate am si eu dreptate fie si asa fara fire albe, sau o experienta de viata comparabila :wink:
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

OTV ! Te doare capul cand citesti asa povestiri nemuritoare.....

@silviu

Eu nu ma jur. Nu sunt tigan. Dar tu ma sti mai bine.Nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine. Si nimeni nu ma poate acuza de hotie..... :wink: Mai reflecta.

@radu badica

Cat timp postezi decent, nu te baneaza nimeni....Lumea te cunoaste, stie ce poti, asa ca poti sa scri ce vrei si sa faci dezvaluiri la greu. Caci cu asta o sa ramai ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

radu badica

Mesaj de radu badica »

Si cu cupa de la Trophy :)
Apropo mie mi-a placut concursul tau pacat ca nu am putut veni de la inceput.

radu badica

Mesaj de radu badica »

Bine daca Silviu Corectu poate stie Sorinache Sfantu sau Cipica Stietot.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cred ca ar fi mai indicat sa renunti la comentariile rautacioase si sa vorbesti doar prin pescuit. Poate vor urma si alte cupe la concursurile Senior... :wink:
CS SENZOR

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Vladut Mateianu scrie: @silviu

Eu nu ma jur. Nu sunt tigan. Dar tu ma sti mai bine.Nu am facut nimic de care sa-mi fie rusine. Si nimeni nu ma poate acuza de hotie..... :wink: Mai reflecta.
Bine Vladut, te cred. Vad ca incet, incet ne putem intelege.
Tu ai ceva sa-mi reprosezi mie? Am furat eu la concursuri?
Sincer, crezi ca o voi face? ...din cat m-ai cunoscut.

Aia cu incalcatul regulamentului poate fiecare din noi a facut-o la un moment dat, mai mult sau mai putin. Inseamna ca marea majoritate e "de factura indoielnica din punct de vedere moral".

Inseamna ca toti ar trebui sa fim exclusi din concursuri? Intrebarea se adreseaza si lui Andrei.

Ps: NU, nu trebuie sa te juri, important este sa raspunzi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@silviu

Pe viitor sper sa ai ocazia sa organizezi si sa arbitrezi un concurs de crap. Atunci vei intelege mai multe. Si ai sa intelegi niste aspecte, pe care "din teren" nu le vezi.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”