SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
silviu_florescu
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de silviu_florescu »

Vladut Mateianu scrie:@silviu

Ptr. ca ai anuntat ca de acum inainte o sa furi la concursuri, ar fi bine sa-ti alegi alte concursuri decat cele organizate de Senior..... :wink: Noi nu toleram hotia. Greseala, da.....
Ha ha ha! Asta ai inteles tu din ce am scris eu? Ce judecata ai...
Daca vroiam sa fur pe viitor in concursuri, de ce as mai fi facut atata taraboi pe seama neregulilor? De ce as mai fi vrut sa te ajut sa construiesti un regulament solid?
Asa actionezi tu? Daca cineva are dreptate si-ti face observatii, iar parerile lui difera de ale tale, il elimini interzicandu-i sa vina la concursurile tale? Crezi ca asa ai sa-mi inchizi gura?

Am spui ca nu voi mai fi prost, nu ca voi fura la concursuri.
Am spus ca voi fi hot in alt sens (viclean), nu la concursuri.

Nu cred ca mai e mult si toti iti vor sari in cap. Ti-ai facut deja o gramada de dusmani, chiar daca eu mi te consider inca prieten.

Referitor la raspunsurile pe care ti le-am cerut... cum spui si tu altora cand ceri explicatii:"tacerea spune multe". Crezi ca daca taci si nu raspunzi intrebarile mele vor fi trecute cu vederea? Nu! Te afunzi mai mult.

Stiu ca n-am s-o scot cu tine la capat, ca n-ai sa-ti recunost greselile, o stie chiar si Andrei, si altii..

Asa ca inchei si cu tine aici, sperand macar ca observatiile mele sa-ti suiere din candin cand pe la ureche, sa-ti imbunatatesti metodele de organizare ale concursurilor.

PS: In ciuda tuturor cuvintelor, sper ca am ramas prieteni. Cand ai timp putem sa mergem sa-ti trec rulota pe numele tau.

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

andrei vladeanu scrie:
silviu_florescu scrie: Cat despre cei perindati prin clubul Senzor, asa e, multi au fost, putini au mai ramas. Oare de ce?
pentru ca le-am adus coechipieri care fura din magazine in deplasarile cu lotul. le era rusine.
Asa e, ai dreptate. Si mie imi este. Tie cu tine?
Eu credeam ca e din cauza certurilor din interior..

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Andrei I scrie:
cornel rosioru scrie:Andrei,
Unde e ipocrizia?
Eu nu am organizat nimic.
Si la mine unde este ??

Hai sa o lasam cum a cazut ... dar alegeti-va mai atent tintele pentru acuze de ipocrizie.

Eu nu am castigat in viata mea un leu din pescuit, nu am absolut nici un interes personal, nu am nici un beneficiu de nici un fel din nimic legat de pescuit, tot ce fac e din placere si o fac cat de bine ma pricep eu (aici pot recunoaste ca e posibil sa am unele limitari native) .. dar nu ma puteti acuza pe mine de ipocrizie.
Daca am avut de comentat privitor la unele incalcari ale regulamentului in CN am facut-o din postura de concurent. Referitor la Senior Trophy ca si dumneavoastra am facut remarci doar ca spectator, nu am participat la organizare, munca a fost a colegilor mei de club in frunte cu Vladut, Costel si altii. E meritul lor si al celorlalti implicati pentru reusita acestui concurs, si din acest punct de vedere nu vad de ce ma faceti pe mine ipocrit. V-am dat niste argumente mai mult decat reale si solide pentru decizia pe care dumneavostra ati atacat-o, argumente pe care mi-ar fi placut sa le primesc si eu cand intrebam de neregulile din CN.
Deci...fara ipocrizie va spun atat: Batranete nu este egal intelepciune, experienta nu este egal pricepere, ura duce la lipsa de credibilitate, iar interesele personale mai devreme sau mai tarziu fac pe oricine vulnerabil.
cornel rosioru scrie:
De ce m-ai trecut pe mine ca autor al acestui topic ca nu l-am creat eu?
Nu v-am trecut eu ca autor al topicului, o face automat sistemul preluand autorul primului mesaj din topic, iar mutarea discutiilor de la celalalt topic a fost facut de Vladut nu de mine. Iar priviti lucrurile ca si cum cineva ar avea ceva personal cu dumenavoastra si va asigur ca nu este asa...sigur nu in cazul meu.

Sanatate ca-i mai buna decat toate :)
1.La ipocrizie am adaugat si demagogie, nu cu o tinta anume, in general. Daca tu te-ai simtit vizat e problema ta.
2.Tu poti face remarci din pozitia de pescar sau spectator, eu am alta pozitie in pescuitul de competitie.
3.Nu am nimic cu organizatorii concursului, eu am semnalat o neregula.
4.Batrinete? e discutabil. Intelepciunea o capeti din experienta. Iar cele doua este egal pricepere. Aceste calitati se capata in ani multi, tu abia esti la grupa mica.

Deci...fara ipocrizie iti spun atit: obraznicia nu duce la intelepciune oricita experienta ai avea si nici pricepere nu capeti.

Si cu asta am incheiat, dupa cum spuneam avem pozitii diferite in pescuitul de competitie.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Imagine

Daca as fi circotas as spune ca organizatorul bea cu arbitri :D
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

cornel rosioru scrie:
@Mateianu, Ionita si altii care si-au dat cu parere despre CN.
Nu-mi place ipocrizia. Atit.

1.La ipocrizie am adaugat si demagogie, nu cu o tinta anume, in general. Daca tu te-ai simtit vizat e problema ta.

Q.E.D.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornel rosioru scrie:

cornel rosioru scrie:

Pai m-ati nominalizat direct...aici e problema..nu m-am legat in nici un fel de afirmatia dumneavostra cu demagogia facuta la modul general ci doar de ipocrizia de care m-ati acuzat!

2.Tu poti face remarci din pozitia de pescar sau spectator, eu am alta pozitie in pescuitul de competitie.

O remarca este o remarca indiferent cine o face, asa ar trebui sa fie atunci cand subiectivismul nu pune stapanire pe noi, sau atunci cand libertatea de exprimare este corect inteleasa. Ar trebui sa luam de bun ce spune Base doar pentru ca o spune el?

4.Batrinete? e discutabil. Intelepciunea o capeti din experienta. Iar cele doua este egal pricepere. Aceste calitati se capata in ani multi, tu abia esti la grupa mica.
Intelepciunea nu este obligatoriu sa o capeti nici cu varsta nici nu experienta....si priceperea la fel...poti sa treci prin viata fara sa capeti aceste calitati ..asta am vrut sa spun. Si da, recunosc, eu sunt la grupa mica intr-adevar.

Deci...fara ipocrizie iti spun atit: obraznicia nu duce la intelepciune oricita experienta ai avea si nici pricepere nu capeti.

Din orice rau poti sa inveti ceva bun, depinde de om

Si cu asta am incheiat, dupa cum spuneam avem pozitii diferite in pescuitul de competitie.

Si eu am incheiat, dupa cum spuneati sunt la grupa mica, voi reveni dupa ce o sa invat sa merg in picioare pe sub dulap :D
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:
cornel rosioru scrie:

cornel rosioru scrie:

Pai m-ati nominalizat direct...aici e problema..nu m-am legat in nici un fel de afirmatia dumneavostra cu demagogia facuta la modul general ci doar de ipocrizia de care m-ati acuzat!

O remarca este o remarca indiferent cine o face, asa ar trebui sa fie atunci cand subiectivismul nu pune stapanire pe noi, sau atunci cand libertatea de exprimare este corect inteleasa. Ar trebui sa luam de bun ce spune Base doar pentru ca o spune el?

Intelepciunea nu este obligatoriu sa o capeti nici cu varsta nici nu experienta....si priceperea la fel...poti sa treci prin viata fara sa capeti aceste calitati ..asta am vrut sa spun. Si da, recunosc, eu sunt la grupa mica intr-adevar.

Din orice rau poti sa inveti ceva bun, depinde de om

Si eu am incheiat, dupa cum spuneati sunt la grupa mica, voi reveni dupa ce o sa invat sa merg in picioare pe sub dulap :D
am impresia ca exista o neitelegere...eu cred ca rosioru cornel se referea la ionita al mic...daca-mi aduc bine aminte, cristi l-a luat un pic cam de sus cu o postare, sa-i zicem nepotrivita...care din cauza orgoliului care cred ca-i o trasatura de familie, si-a cerut scuze doar pe privat.

andrei, observ o repulsie pe care o ai pentru cei mai in varsta...nu cred ca-si are rostul, fiindca asta-i viata, toti imbatranim, insa itelepciunea de care spuneai, o dobandesti sau nu doar cu trecerea anilor si cu experienta capatata in acesti ani, dar fara asta chiar nu prea merge...adu-ti aminte cand ne-am cunoscut...erai parat, dar nu ti-a reprosat nimeni, fiindca unii si-au dat seama ca e doar o chestiune de timp, dar de aici si pana la ai arunca lui rosioru poanta cu unii care imbatranesc dar trec pe laga intelepciune (pare clar o acuza) e cale lunga...mai gandeste-te si nu mai insista atat sa ai ultimul cuvant, nu de alta, dar uni-ti pot raspunde urat la nervi.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

radu badica

Mesaj de radu badica »

Badica Jura ca nu a furat la CN ci doar a incalcat regulamentul impreuna cu seful arbitrilor si cu buna stiinta a organizatorilor.

Restu fura, eu doar incalc regulamente prost facute cu buna stiinta.

Nu nadesc ca Andrei inainte de mansa 500kg nada la un campionat national vezi 2008
Ultima oară modificat Lun Iul 27, 2009 18:29 de către radu badica, modificat 1 dată în total.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Maestre Rosioru,
Te paste manevra Lupsanu! :lol: :lol: :lol:
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

radu badica scrie:Badica Jura ca nu a furat la CN ci doar a incalcat regulamentul impreuna cu seful arbitrilor si cu buna stiinta a organizatorilor.

Restu fura, eu doar incalc regulamente prost facute cu buna stiinta.

Nu nadesc ca Andrei inainte de mansa 500kg nada la un campionat national vezi 2008
in 2006 ti-a murit noaptea un peste. m-ai sunat pe mine (capitan senzor) si am spus ca nu te pot ajuta.
ai aranjat cu arbitrii, serbu cornel si ghita sa musamalizezi cazul. in contrapartida l-ai calificat in finala pe ghita iar ovidiu tutomir a ramas pe dinafara. astea sunt date certe, verificate si recunoscute chiar de tine.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”