Ha ha ha! Asta ai inteles tu din ce am scris eu? Ce judecata ai...Vladut Mateianu scrie:@silviu
Ptr. ca ai anuntat ca de acum inainte o sa furi la concursuri, ar fi bine sa-ti alegi alte concursuri decat cele organizate de Senior.....Noi nu toleram hotia. Greseala, da.....
Daca vroiam sa fur pe viitor in concursuri, de ce as mai fi facut atata taraboi pe seama neregulilor? De ce as mai fi vrut sa te ajut sa construiesti un regulament solid?
Asa actionezi tu? Daca cineva are dreptate si-ti face observatii, iar parerile lui difera de ale tale, il elimini interzicandu-i sa vina la concursurile tale? Crezi ca asa ai sa-mi inchizi gura?
Am spui ca nu voi mai fi prost, nu ca voi fura la concursuri.
Am spus ca voi fi hot in alt sens (viclean), nu la concursuri.
Nu cred ca mai e mult si toti iti vor sari in cap. Ti-ai facut deja o gramada de dusmani, chiar daca eu mi te consider inca prieten.
Referitor la raspunsurile pe care ti le-am cerut... cum spui si tu altora cand ceri explicatii:"tacerea spune multe". Crezi ca daca taci si nu raspunzi intrebarile mele vor fi trecute cu vederea? Nu! Te afunzi mai mult.
Stiu ca n-am s-o scot cu tine la capat, ca n-ai sa-ti recunost greselile, o stie chiar si Andrei, si altii..
Asa ca inchei si cu tine aici, sperand macar ca observatiile mele sa-ti suiere din candin cand pe la ureche, sa-ti imbunatatesti metodele de organizare ale concursurilor.
PS: In ciuda tuturor cuvintelor, sper ca am ramas prieteni. Cand ai timp putem sa mergem sa-ti trec rulota pe numele tau.