SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de Andrei I »

cornel rosioru scrie:@Mateianu, Ionita si altii care si-au dat cu parere despre CN.
Nu-mi place ipocrizia. Atit.
andrei vladeanu scrie: are dreptate lv, multa ipocrizie pe aici.
Da intr-adevar ... FOARTE multa ipocrizie :oops:

Cornerl Rosioru acum cateva saptamani in CN:
cornel rosioru scrie: La mansa a 2-a impreuna cu Serbu si Tica refaceam benzile standurilor. La un momentdat ii sugerez lui Cornel sa mutam un stand mai spre stinga pt. ca concurentii sa prinda umbrarul. Cornel nu a vrut sa auda si nu a acceptat mutarea standului nici cu un cm. Asta inseamna atitudinea unui organizator responsabil.
cornel rosioru scrie:Soare,
Noi discutam cazul de fata.
Daca a fost bine s-au nu nu stiu.
La momentul cind s-a discutat acest punct din regulament asa s-a hotarit.

Ca nu s-a respectat in primele 2 etape, nu e treaba mea. Dar atunci vin si intreb, de ce s-ar respecta in urmatoarele? Eu doar intreb.
Cornel Rosioru despre concursul privat SENIOR TROPHY:
cornel rosioru scrie: Intrebarea mea era alta, de ce nu s-a respectat regulamentul? Nu ma intereseaza cauzele decesului unui peste.

Da, multa, multa ipocrizie ... :evil:

Cui nu-i place ipocrizia sa nu mai faca uz de ea!
Milionar excentric

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Andrei,
Unde e ipocrizia?
Eu nu am organizat nimic.

De ce m-ai trecut pe mine ca autor al acestui topic ca nu l-am creat eu?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornel rosioru scrie:Andrei,
Unde e ipocrizia?
Eu nu am organizat nimic.
Si la mine unde este ??

Hai sa o lasam cum a cazut ... dar alegeti-va mai atent tintele pentru acuze de ipocrizie.

Eu nu am castigat in viata mea un leu din pescuit, nu am absolut nici un interes personal, nu am nici un beneficiu de nici un fel din nimic legat de pescuit, tot ce fac e din placere si o fac cat de bine ma pricep eu (aici pot recunoaste ca e posibil sa am unele limitari native) .. dar nu ma puteti acuza pe mine de ipocrizie.
Daca am avut de comentat privitor la unele incalcari ale regulamentului in CN am facut-o din postura de concurent. Referitor la Senior Trophy ca si dumneavoastra am facut remarci doar ca spectator, nu am participat la organizare, munca a fost a colegilor mei de club in frunte cu Vladut, Costel si altii. E meritul lor si al celorlalti implicati pentru reusita acestui concurs, si din acest punct de vedere nu vad de ce ma faceti pe mine ipocrit. V-am dat niste argumente mai mult decat reale si solide pentru decizia pe care dumneavostra ati atacat-o, argumente pe care mi-ar fi placut sa le primesc si eu cand intrebam de neregulile din CN.
Deci...fara ipocrizie va spun atat: Batranete nu este egal intelepciune, experienta nu este egal pricepere, ura duce la lipsa de credibilitate, iar interesele personale mai devreme sau mai tarziu fac pe oricine vulnerabil.
cornel rosioru scrie:
De ce m-ai trecut pe mine ca autor al acestui topic ca nu l-am creat eu?
Nu v-am trecut eu ca autor al topicului, o face automat sistemul preluand autorul primului mesaj din topic, iar mutarea discutiilor de la celalalt topic a fost facut de Vladut nu de mine. Iar priviti lucrurile ca si cum cineva ar avea ceva personal cu dumenavoastra si va asigur ca nu este asa...sigur nu in cazul meu.

Sanatate ca-i mai buna decat toate :)
Milionar excentric

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Andrei I scrie:
Deci...fara ipocrizie va spun atat: Batranete nu este egal intelepciune, experienta nu este egal pricepere, ura duce la lipsa de credibilitate, iar interesele personale mai devreme sau mai tarziu fac pe orcine vulnerabil.
La tine tineretea este egala cu prostia si nesimtirea . :evil: :evil:
Cred ca te bagi cam mult in seama ,daca Serbu ti-a permis anumite ''glumite :!: ''din bun simt ,este cazul sa-ti vezi lungul nasului si sa te intinzi atat cat i-ti ajunge plamuma :evil:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

oanavictor scrie:
Andrei I scrie:
Deci...fara ipocrizie va spun atat: Batranete nu este egal intelepciune, experienta nu este egal pricepere, ura duce la lipsa de credibilitate, iar interesele personale mai devreme sau mai tarziu fac pe orcine vulnerabil.
La tine tineretea este egala cu prostia si nesimtirea . :evil: :evil:
Cred ca te bagi cam mult in seama ,daca Serbu ti-a permis anumite ''glumite :!: ''din bun simt ,este cazul sa-ti vezi lungul nasului si sa te intinzi atat cat i-ti ajunge plamuma :evil:
Prostia e o "virtute" de care fiecare dintre noi beneficiaza in diferite momente ale vietii. Daca iau in calcul doar anii de umbra pe acest pamant sigur ati beneficiat de mai multe ori decat mine de aceasta "virtute".

Nesimtirea mea mi-o asum! Incerc sa obtin o diploma de excelenta in acest sens, si o sa ma folosesc si de dumneavoastra ca material didactic.

V-am mai spus si pe privat, nu mai duceti grija plapumii mele, in caz de necesitate, o puteti folosi ca winterskin.
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

silviu_florescu scrie:Cu mana pe inima, recunosc! Am fost hot!
Daca voi mai fi de acum incolo va fi intr-un alt mod, sub alt inteles.

Macar eu n-am furat din "cuibul" asta si, asa cum la un concurs participa fel si fel de oameni cu fel si fel de "joburi", nu vad care e problema. Inseamna ca ei nu au dreptul sa fie tratati corect? Inseamna ca ei nu au dreptul sa-i ceara socoteala organizatorului?

Cu mana pe inima, tu si Andrei: jurati ca ati fost corecti la toate concursurile si nu ati incalcat niciodata regulamentul?

Daca raspundeti "Da, jur!", eu va cred. Altcineva s-ar putea sa nu fie de acord cu voi, iar voi stiti cine. Si eu stiu. :wink:
eu, andrei vladeanu, jur cu mana pe biblie ca nu am furat la niciun concurs. regulamentul l-am mai incalcat, recunosc, in general cu directiile de pescuit. si pentru ca nu am furat am curaj sa te fac pe tine hot. si am sa taxez pe orice fura. prin lotul senzor s-au perindat, de-a lungul timpului, multe persoane (inclusiv tu, badica, pripon, dragan, etc). adica oameni care ar putea sa ma defaimeze acum. ei bine, nu au ce sa spuna despre corectitudinea mea.
de aceea declar ca m-am saturat sa vorbesti tu de corectitudine. sau badica (peste mort la CN si furaciune cu arbitri sa-l califice pe ghita) . sau floreata (pesti eliberati in minciog la CN 2006). etc.
nu mai suport.
imi cer scuze.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@silviu

Ptr. ca ai anuntat ca de acum inainte o sa furi la concursuri, ar fi bine sa-ti alegi alte concursuri decat cele organizate de Senior..... :wink: Noi nu toleram hotia. Greseala, da.....

@oana victor

Ce-l mai aperi pe Rosioru ! Tare sunt curios cat mai dureaza pana va luati iar la injuraturi...... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dinu

Mesaj de dinu »

Aici nu mai inteleg nimic, cand cineva supara pe altcineva toti pe el!!!!rusine, sa nu fim ......pt.ca toti mai putin sau mai mult au cam furat, pe la la concursuri,sau mai bine zis au incalcat regulamentele(oare asta cum se traduce?????)N-am inteles ce a vrut Vladeanu sa spuna ca multi s-au perindat prin clubul senzor, adica cei enumerati de Vladeanu au fost HOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Andrei,
De ce juri cu mana pe biblie? Parca nu credeai in asa ceva.. Cum poate un om sa creada in biblie cand el minte si inseala... stii tu.
Ca ai mai incalcat regulamentul pescuind in alte directii, ca ai pescuit si de pe alt ponton, altul decat cel pe care fusesei repartizat, ca ai mai pescuit cu sonar "ratusca"... astea nu te fac un hot, adevarat.
Care ar fi cuvantul potrivit, ca eu am un lapsus...?
Asadar, nu e nicio problema, esti curat ca lacrima si demn de incredere.

Dar de ce crezi tu ca esti mai indreptatit sa ma judeci pe mine, sa crezi ca nu vreau corectitudine in concursurile de pescuit?
Ce legatura are capra cu varza? Daca am facut ce am facut, a fost in viata privata si fiecare din noi si-a castigat existenta cum a crezut de cuviinta.
Cateodata ma intreb daca intr-adevar cuvintele scise sub numele tau sunt ale tale. Gandeai logic altadata... sau mi s-a parut?

Crezi ca eu (sau altii), fiindca stiu despre tine unele lucruri, pun la indoiala corectitudinea ta? Putei fi si criminal in trecut, daca vrei sa faci ceva bun pentru pescuit, faci.

Cat despre cei perindati prin clubul Senzor, asa e, multi au fost, putini au mai ramas. Oare de ce?

Andrei, "lupta" cu tine chiar ma intristeaza si imi pare rau ca am ajuns sa ne spalam rufele in public.
Regret ca am continuat sa scriu lucrurile alea dupa ce am fost atacat.
Cedez eu primul, fie ca tine. Nici eu nu mai suport.
Imi cer scuze!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

silviu_florescu scrie: Cat despre cei perindati prin clubul Senzor, asa e, multi au fost, putini au mai ramas. Oare de ce?
pentru ca le-am adus coechipieri care fura din magazine in deplasarile cu lotul. le era rusine.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”