Moderator: gor965
SakalSakal scrie:Domnul Catalin Prichici sa ne treaca si pe noi pe lista de asteptare pentru Livada !Vladut Mateianu scrie:Ce vorbesti mai Dane ? Pai daca ne apucam asa sa inventam reguli de capul nostru, se alege praful de orice competitie.....
Vezi ca iar esti bagat prea mult in seama si iti iei viteza.....Mai bine ti-ai vedea doar de clasamente si de statistici, ptr ca acolo chiar esti meserias !
PS Daca sunt locuri libere, conteaza si pe mine la Livada ! Am de platit niste polite mai vechi....... Serios ! Da-mi un semn si trimit banii !
Wate Craft Baits Team (Sakal-Dorinel)
stai linistit ca o sa prinzi sacel fara probleme...sant putini care se vor incumeta sa se bata cu mitranescu pe ten la sacelpetre iulian scrie:chiar daca nu mai am nici o sansa la lotul de 4 ,chiar daca nu am nici o sansa de unul singur eu vin la SACEL ! plata miercuri.
ps. in dusmania mea o sa trag tare .(daca sunt repartizat la livada nu vin chiar daca am platit )
O lada o dau fara probleme chiar daca pronosticurile nu ma incalzesc !marin laurentiu scrie:stai linistit ca o sa prinzi sacel fara probleme...sant putini care se vor incumeta sa se bata cu mitranescu pe ten la sacelpetre iulian scrie:chiar daca nu mai am nici o sansa la lotul de 4 ,chiar daca nu am nici o sansa de unul singur eu vin la SACEL ! plata miercuri.
ps. in dusmania mea o sa trag tare .(daca sunt repartizat la livada nu vin chiar daca am platit )poate ne intalnim la sacel sa facem o braila amicala pe o lada de salitos sa nu mai zica lumea ca nu avem motivatie
![]()
![]()
il bagam si pe dan (mitranescu) la braila ca asta da lada oricum,daca pierde o da din obligatie,daca castiga o da de fericire
![]()
![]()
![]()
ps: dane ar tebui sa mai dai o lada ca ti-am pronosticat la tancabesti ca o sa castigi sectorul fara probleme...si ziceai ca fac misto de tineoricum,felicitari ptr modul in care ai luptat...e imposibil sa te bati cu gorganul. esti bun tati(pe stilul tau),felicitari
daca mai stiai si cu boilies acum erai deja campion national
------------Florentin Iuga scrie:Dupa cum arata inscrierile de pana acum, cred ca va fi macel pe Sacel.
Dupa mansa asta se vor detasa doua stiluri distincte in carpfishingul romanesc : stilul Livada si stilul Sacel.