Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Livada/Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Livada/Sacel

Mesaj de dan cotelici »

Imagine
The second best is the first loser!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

chiar daca nu mai am nici o sansa la lotul de 4 ,chiar daca nu am nici o sansa de unul singur eu vin la SACEL ! plata miercuri.
ps. in dusmania mea o sa trag tare .(daca sunt repartizat la livada nu vin chiar daca am platit )
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Felicitari Iulian.
Asta inseamna respect fata de competitie dar si fata de ceilalti concurenti .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cata bh

Mesaj de cata bh »

Sakal scrie:
Vladut Mateianu scrie::D Ce vorbesti mai Dane ? Pai daca ne apucam asa sa inventam reguli de capul nostru, se alege praful de orice competitie.....
Vezi ca iar esti bagat prea mult in seama si iti iei viteza..... :D Mai bine ti-ai vedea doar de clasamente si de statistici, ptr ca acolo chiar esti meserias ! :wink:

PS Daca sunt locuri libere, conteaza si pe mine la Livada ! Am de platit niste polite mai vechi....... Serios ! Da-mi un semn si trimit banii !
Domnul Catalin Prichici sa ne treaca si pe noi pe lista de asteptare pentru Livada !

Wate Craft Baits Team (Sakal-Dorinel)
Sakal

Daca nu vor fi doritori suficienti pentru Livada contam pe prezenta voastra ( ca membrii Imperial Carpfishing Club )

Vladut

Am notat dorinta ta .

Admin

Revin cu rugamintea de a muta discutiile off topic de pe acest topic.
Multumesc

Catalin Prichici
Ultima oară modificat Lun Aug 03, 2009 18:37 de către cata bh, modificat 1 dată în total.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

petre iulian scrie:chiar daca nu mai am nici o sansa la lotul de 4 ,chiar daca nu am nici o sansa de unul singur eu vin la SACEL ! plata miercuri.
ps. in dusmania mea o sa trag tare .(daca sunt repartizat la livada nu vin chiar daca am platit )
stai linistit ca o sa prinzi sacel fara probleme...sant putini care se vor incumeta sa se bata cu mitranescu pe ten la sacel :wink: poate ne intalnim la sacel sa facem o braila amicala pe o lada de salitos sa nu mai zica lumea ca nu avem motivatie :lol: :lol: :lol: il bagam si pe dan (mitranescu) la braila ca asta da lada oricum,daca pierde o da din obligatie,daca castiga o da de fericire :lol: :lol: :lol:
ps: dane ar tebui sa mai dai o lada ca ti-am pronosticat la tancabesti ca o sa castigi sectorul fara probleme...si ziceai ca fac misto de tine :twisted: oricum,felicitari ptr modul in care ai luptat...e imposibil sa te bati cu gorganul. esti bun tati(pe stilul tau),felicitari :wink:
daca mai stiai si cu boilies acum erai deja campion national :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

marin laurentiu scrie:
petre iulian scrie:chiar daca nu mai am nici o sansa la lotul de 4 ,chiar daca nu am nici o sansa de unul singur eu vin la SACEL ! plata miercuri.
stai linistit ca o sa prinzi sacel fara probleme...sant putini care se vor incumeta sa se bata cu mitranescu pe ten la sacel :wink: poate ne intalnim la sacel sa facem o braila amicala pe o lada de salitos sa nu mai zica lumea ca nu avem motivatie :lol: :lol: :lol: il bagam si pe dan (mitranescu) la braila ca asta da lada oricum,daca pierde o da din obligatie,daca castiga o da de fericire :lol: :lol: :lol:
ps: dane ar tebui sa mai dai o lada ca ti-am pronosticat la tancabesti ca o sa castigi sectorul fara probleme...si ziceai ca fac misto de tine :twisted: oricum,felicitari ptr modul in care ai luptat...e imposibil sa te bati cu gorganul. esti bun tati(pe stilul tau),felicitari :wink:
daca mai stiai si cu boilies acum erai deja campion national :wink:
O lada o dau fara probleme chiar daca pronosticurile nu ma incalzesc ! :D

Cu Gorganul ...daca cunostea Planetul din timp altfel stateau lucrurile ... :wink:

Pe Tancabesti singura nadire pe care am facut-o a fost cu bile si cu cobra.

Multumesc pentru felicitari.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Imagine

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Imagine

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

:o Dupa cum arata inscrierile de pana acum, cred ca va fi macel pe Sacel.
Dupa mansa asta se vor detasa doua stiluri distincte in carpfishingul romanesc : stilul Livada si stilul Sacel. :wink:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Florentin Iuga scrie::o Dupa cum arata inscrierile de pana acum, cred ca va fi macel pe Sacel.
Dupa mansa asta se vor detasa doua stiluri distincte in carpfishingul romanesc : stilul Livada si stilul Sacel. :wink:
------------

daca mi se alatura si George si vine si Mary cu Dan o sa fie macel ca suntem obisnuiti cu stilul Doripesco. Daca vrei poti sa ni te alaturi ca si Piticul are talent la pescuit ciortocrap viteza . sigur pe caldura asta nu prea o sa se inghesuie lumea :wink:

ps. macar am scapat de Maty .....dar nu se stie niciodata ca se poate inscrie oricine :lol: :lol:....intre doua rele eu i-mi doresc sa cad langa TATA NITU ca mai am o sansa daca-i urc pestele pe la 120 metrii :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”