Nu mai privii asa ....ca iconitaVladut Mateianu scrie:Ok, acum am inteles ce doreai sa transmiti...Se pare ca am inteles eu gresit !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu mai privii asa ....ca iconitaVladut Mateianu scrie:Ok, acum am inteles ce doreai sa transmiti...Se pare ca am inteles eu gresit !
Vladut.....am fost sunat de Florentin sa particip insa din lipsa timpului sunt nevoit sa refuz acest concurs.....sau poate nu sunt destul de pregatit...asa cum zici tuVladut Mateianu scrie:Asa o fi Dane, dar tot Florentin hotareste daca este cazul sa participati sau nu....De acea vorbesc cu el, ca de la presedinte la presedinte...![]()
PS Vrei sa zici tu ca pescari pasionati ca Orhei, Razvan Gheorghe, Vali , Madalin etc vor avea vreodata acceptul presedintelui de a participa la o asemenea competitie ? Eu sincer ma indoiesc....Tu ce zici ?
marius,barbumarius scrie:@Andrei
Tu nu participi la concurs ca si capitan al echipei nationale?
am inteles ca paco muta concursul de la sarulesti in alta perioadaBuhac scrie:PENTRU ANDREI VLADEANU
REGULAMENT;
CE SE PUNCTEAZA ?
DE LA CAT SE PUNCTEAZA ?
RAME-VIERMUSI ?
CU TOATE CA IN PERIOADA 12-18 SEPTEMBRIE AVEM DATE AVANSURI PE LA SARULESTI DACA NE AFISEZI UN REGULAMENT POATE CONTRIBUIM SI NOI CU 2000 EURO PENTRU LOTUL NATIONAL[ CRED CA LOTUL NATIONAL VA CASTIGA ] .
radu badica scrie:poate isi face si Val Pangica vreo echipa de poetzi sau mimi si vine si el ca la Open vad ca i-a ingropat iar pe domnu' Bibu si pe Tataie cu artzarii lui. hahahhahahahaha