CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Ok, acum am inteles ce doreai sa transmiti...Se pare ca am inteles eu gresit ! :roll:
Nu mai privii asa ....ca iconita :roll: asta a fost :lol:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Vladut Mateianu scrie:Asa o fi Dane, dar tot Florentin hotareste daca este cazul sa participati sau nu....De acea vorbesc cu el, ca de la presedinte la presedinte... :D

PS Vrei sa zici tu ca pescari pasionati ca Orhei, Razvan Gheorghe, Vali , Madalin etc vor avea vreodata acceptul presedintelui de a participa la o asemenea competitie ? Eu sincer ma indoiesc.... :roll: Tu ce zici ?
Vladut.....am fost sunat de Florentin sa particip insa din lipsa timpului sunt nevoit sa refuz acest concurs.....sau poate nu sunt destul de pregatit...asa cum zici tu

Cu respect Razvan Gheorghe
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Andrei
Tu nu participi la concurs ca si capitan al echipei nationale?

radu badica

Mesaj de radu badica »

poate isi face si Val Pangica vreo echipa de poetzi sau mimi si vine si el ca la Open vad ca i-a ingropat iar pe domnu' Bibu si pe Tataie cu artzarii lui. hahahhahahahaha

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:@Andrei
Tu nu participi la concurs ca si capitan al echipei nationale?
marius,
acest eveniment este gandit in primul rand pentru voi, echipa nationala (care sunteti invitati moca). daca vrei, un prim contact in regim de concurs, pentru acomodare. cred ca e mult mai bine asa decat sa fi intrat direct in standuri la mondiale. eu cred ca asa putem dezvolta mai repede spiritul de echipa si ca asa isi intra fiecare mai usor in rol (mitranescu la carat genti si bazuci, etc :D )
din aceste motive echipa nu are nevoie de capitan la tancabesti. trebuie sa comunicati intre voi si sa va intelegeti. daca apar probleme o sa fie mai usor sa le indreptam.
al doilea scop al evenimentului este momentul "blues brothers" :) , adica reunirea trupei vechi senzor intr-un concurs pe echipe. (lv, eu, vladut, mitrea, iacob, rudeanu, guguianu, ene)
cel mai probabil asta va fi lotul nostru :)

si pentru ca acest concurs apartine apcr-ului, cu larga implicare senzor profit de ocazie sa anunt ca prezenta domnului radu badica nu este dorita la eveniment. nu putem face abstractie de gravele probleme create de acesta la precedente competitii apcr, precum si repetatele jigniri aduse numelui senzor, pana una alta singurul sonor pe plan mondial in carp-fishing.
multumesc pentru intelegere.
The One Team

radu badica

Mesaj de radu badica »

k nici o problema Andrei iti respect dorintza

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

4.Maki Carp Team (Serbia)

Buhac

Mesaj de Buhac »

PENTRU ANDREI VLADEANU
REGULAMENT;
CE SE PUNCTEAZA ?
DE LA CAT SE PUNCTEAZA ?
RAME-VIERMUSI ?

CU TOATE CA IN PERIOADA 12-18 SEPTEMBRIE AVEM DATE AVANSURI PE LA SARULESTI DACA NE AFISEZI UN REGULAMENT POATE CONTRIBUIM SI NOI CU 2000 EURO PENTRU LOTUL NATIONAL[ CRED CA LOTUL NATIONAL VA CASTIGA ] .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Buhac scrie:PENTRU ANDREI VLADEANU
REGULAMENT;
CE SE PUNCTEAZA ?
DE LA CAT SE PUNCTEAZA ?
RAME-VIERMUSI ?

CU TOATE CA IN PERIOADA 12-18 SEPTEMBRIE AVEM DATE AVANSURI PE LA SARULESTI DACA NE AFISEZI UN REGULAMENT POATE CONTRIBUIM SI NOI CU 2000 EURO PENTRU LOTUL NATIONAL[ CRED CA LOTUL NATIONAL VA CASTIGA ] .
am inteles ca paco muta concursul de la sarulesti in alta perioada
eu as puncta si crapul si tenul. sa mai terminam odata cu prostiile.

in curand si regulamentul
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

radu badica scrie:poate isi face si Val Pangica vreo echipa de poetzi sau mimi si vine si el ca la Open vad ca i-a ingropat iar pe domnu' Bibu si pe Tataie cu artzarii lui. hahahhahahahaha

Nu stiu daca vin Radule la acest concurs - sunt prea obosit dupa 4 zile de "Pilhan" , 6 lansete , 3 persoane , o intreaga excavatie de mal pentru campare , samd . Tu pe acelasi loc , cu 4 lansete si 2 pescari - ai abandonat !! De fapt la cata nesimitire ai in tine , ce ma mai mira ......

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”