pret avantajos

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
SI CU ACCES LA CALEA FERATAandrei vladeanu scrie:daca, totusi, o sa se puncteze si tenul vreau sa fac inca de acum un anunt:
echipa senzor inchiriaza pe termen scurt siloz pentru depozitare nada in zona DN 1.- snagov. plata anticipat.
![]()
![]()
Vladut, in perioada respectiva este si cupa transilvanile unde Crap Zone are 2 sau 3 echipe ...................spor la traba si fire intinse!!!Vladut Mateianu scrie:Si Senior Crap va participa cu minimum un lot...... Speram sa vina si Carpzone la concurs, sa vedem cum e viata fara Mitranescu....Poate vin si Pelicanii....Ar fi frumos !
Foarte multe locuri sunt imposibile de concurat cu altele , Radule , dar asta nu inseamna ca trebuie sa pleci dupa tragerea la sorti daca nu iti convine standul si sa iti afisezi vreo aroganta fata de organizatori , concurenti si in primul rind fatza de ideea de sport .radu badica scrie:Esti imbecil daca crezi ca e nesimtire)) dar locul e imposibil ca sa concurezi cu alte echipe - da oricum la cat te pricepi tu la pescuit e greu sa intelegi ....
Dupa parerea mea carp zone nu traieste prin 2 echipe. E un club mare. La calificari a adus 12 echipe si mai aveau citeva care asteptau.Madalin007 scrie:Vladut, in perioada respectiva este si cupa transilvanile unde Crap Zone are 2 sau 3 echipe ...................spor la traba si fire intinse!!!Vladut Mateianu scrie:Si Senior Crap va participa cu minimum un lot...... Speram sa vina si Carpzone la concurs, sa vedem cum e viata fara Mitranescu....Poate vin si Pelicanii....Ar fi frumos !
cornel rosioru scrie:Dupa parerea mea carp zone nu traieste prin 2 echipe. E un club mare. La calificari a adus 12 echipe si mai aveau citeva care asteptau.Madalin007 scrie:Vladut, in perioada respectiva este si cupa transilvanile unde Crap Zone are 2 sau 3 echipe ...................spor la traba si fire intinse!!!Vladut Mateianu scrie:Si Senior Crap va participa cu minimum un lot...... Speram sa vina si Carpzone la concurs, sa vedem cum e viata fara Mitranescu....Poate vin si Pelicanii....Ar fi frumos !
Impresia mea e alta, carp zone ocoleste concursurile tari. Prefera concursuri mici in care jumatate din participanti sunt din club.
O fi si asta o strategie, dar niciodata clubul nu va creste in valoare.
Dan Marinita ar fi avut ocazia sa bata echipa nationala cu mamaliga pe care vrea s-o impuna pe piata europeana.