CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Mesaj de Dan Marinita »

cornel rosioru scrie:@Dan Marinita

Danute, nu ma ocup de manevre, era o constatare.
Carp zone s-a format odata cu celelalte cluburi, nu e mai tinar, si nici prea modesti nu sunteti.
Nu voi ati lansat sloganul ''nici un podium fara carpzone'' ? Nu voi sunteti mindri ca aveti o echipa in lotul national?
Ar fi pacat sa nu va demonstrati valoarea intr-o intrecere tare.
Ce zici? :D
Maestre noi am lansat sloganul asa cum zici :lol:
pai daca va batem cu mamaliga lui Dan Mitranescu ce va zice lumea?
daca stam acasa nu se intampla nimic.Ar trebui sa ne apreciati pentru asta.
Si inca ceva hai sa vedem cine se mai inscrie ca numai cu voi e cam putin si v-au cam pierit din vraji .De ce nu vreti pe alta balta(sper sa nu se supere Vlad Parfene).Hai la Chiroiu si se puncteaza de la 3kg.
Poate ca venim nu stiu dar nu oricum .Va inscrieti si voi la concursurile organizate de noi? :lol:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Domnule Vladut,

Fiecare Club are un conducator sau doi nu mai multi. Din clubul tau cine mai comenteaza sau cine se contreaza cu tine ?...NIMENI ! Oare din ce cauza ???
Un club adevarat si responsabil are un PRESEDINTE, un DIRECTOR GENERAL si un PURTATOR DE CUVANT. Tu te-ai adresat direct Domnului Florentin care este directorul general al clubului si nu unor pescari care nu fac parte dintr-un club.

Pentru ce ai realizat pana acum un an, sincere felicitari , dar la aceasta ora traiesti numai din amintiri. Numai din ce stiu eu in acest an ai participat la doua concursuri ( HOBAIA si CHIROIU) si ce rezultate ai avut NICI UN REZULTAT BUN CARE SA-TI FACA CINSTE CU CARTEA DE VIZITA CU CARE TE LAUZI .
Clubul pe care il reprezinti ce rezultate a avut la Calificarile pentru Mondiale ??? Am auzit – ati participat cu juniorii – dar unde sunt SENIORII CLUBULUI ??? NU ERA UN MOMENT DE CONFIRMARE A REZULTATELOR OARE !!

Este adevarat, nu am rezultatele tale pentru care te respect si nu pot spune decat jos palaria, dar cred ca la aceasta ora iti este FRICA sa nu iti strici cartea de vizita, fapt pentru care ai gasit un motiv foarte inteligent de a evita participarea la concursuri –doar LE ORGANIZEZI !

TE PROVOC ATAT PE TINE PERSONAL CAT SI ECHIPA SENZOR SENIOR( POT SA VINA SI JUNIORII) ATAT LA CHIROIU CAT SI PE TANCABESTI LA CUPA « CRAP ZONE ». BANUIESC CA AI CURAJUL SA PARTICIPI SI NU VEI CAUTA O SCUZA INTELIGENTA !

radu badica

Mesaj de radu badica »

Val mie Vlad nu mi-a dat voie sa umblu la mal si cand vroiam sa arunc mai mult de 70-80 metrii puneam firul pe iarba in spate :(

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

radu badica scrie:Val mie Vlad nu mi-a dat voie sa umblu la mal si cand vroiam sa arunc mai mult de 70-80 metrii puneam firul pe iarba in spate :(
Nici noi nu am umblat la mal , decit in lateral , sa facem loc de cort . Pateam acelasi lucru ca si tine . Dar asta este .... a trecut , vin alte concursuri .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Domnule Oliviu Orhei, intr-adevar ai dreptate. M-ai prins. Brusc am uitat sa pescuiesc, de aceea doar organizez concursuri.Imi cer scuze......
Dar numai ptr ce am facut ptr Romania pe afara in ultimii 5 ani(impreuna cu echipa Senzor !) si oamenii ca dumneata ar trebui sa vorbeasca cu respect.... :oops: Se pare insa ca fiind criza, si bunul simt este pe cale de disparitie.... :oops:

PS Accept provocarea la Chiroiu. Noi doi. 5000 euro de om, ca sa te inveti minte sa mai arunci cu vorbele.... Altfel nu as avea niciun motiv sa merg la pescuit cu unul ca tine! Face George 2 standuri egale, le tragem la sorti, 10.000 de euro stau la Valer. Concursul dureaza minim 72 de ore, cate lansete vrei....Noi ne cantarim pestii unul la altul. Si ai si 50 de kg avans ptr curajul abordat.
Acum sa te vad.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Dan Marinita scrie:
cornel rosioru scrie:@Dan Marinita

Danute, nu ma ocup de manevre, era o constatare.
Carp zone s-a format odata cu celelalte cluburi, nu e mai tinar, si nici prea modesti nu sunteti.
Nu voi ati lansat sloganul ''nici un podium fara carpzone'' ? Nu voi sunteti mindri ca aveti o echipa in lotul national?
Ar fi pacat sa nu va demonstrati valoarea intr-o intrecere tare.
Ce zici? :D
Maestre noi am lansat sloganul asa cum zici :lol:
pai daca va batem cu mamaliga lui Dan Mitranescu ce va zice lumea?
daca stam acasa nu se intampla nimic.Ar trebui sa ne apreciati pentru asta.
Si inca ceva hai sa vedem cine se mai inscrie ca numai cu voi e cam putin si v-au cam pierit din vraji .De ce nu vreti pe alta balta(sper sa nu se supere Vlad Parfene).Hai la Chiroiu si se puncteaza de la 3kg.
Poate ca venim nu stiu dar nu oricum .Va inscrieti si voi la concursurile organizate de noi? :lol:
Care voi ? Echipa Senzor se reuneste doar pt. acest eveniment din respect pt. noul lot.
Ai auzit ca senzorul s-a bagat vreodata la braile?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dane, te crezi in timpul razboiului ? Pui conditii, faci negocieri... :oops: Din respect fata de unul ca Rosioru, ar fi trebuit sa-l inviti (adica INVITAT) la concursul tau....nu sa te milogesti de el sa se inscrie ca sa iti tu planul.... :oops:

Cand te-am cunoscut erai mult mai respectos, acum vad ca te-ai molipsit de la sef si colegi....
CS SENZOR

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Domnule Orhei,
Echipa SENZOR este cea mai titrata si valoroasa echipa ce a avut RO pina acum. Este singura echipa din Romania ce a concurat pe 3 continente cu rezultate remarcabile. A cistigat respectul celor mai mari pescari din lume aducind RO in primele 3 echipe ale lumii.
Ce rezultate sa mai confirme si in fata cui?
D-ule Oliviu Orhei, echipa SENZOR are un blazon.
Dumneavoastra provocati echipa SENZOR :?: :roll:
Poate mi-a scapat mie si nu v-am remarcat.
Reveniti-va, ati visat frumos.
Daca echipa SENZOR var permite sa stati in preajma ei ar fi o mare performanta pt. dumneavoastra.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Dane, te crezi in timpul razboiului ? Pui conditii, faci negocieri... :oops: Din respect fata de unul ca Rosioru, ar fi trebuit sa-l inviti (adica INVITAT) la concursul tau....nu sa te milogesti de el sa se inscrie ca sa iti tu planul.... :oops:

Cand te-am cunoscut erai mult mai respectos, acum vad ca te-ai molipsit de la sef si colegi....
Nu Vladute,imi apar ca si tine colegii.
Am respect pentru Mestru si stie si dansul asta daca e nevoie de scuze nu se pune problema.In ceea ce ne priveste pe amindoi tu ai inceput cu postari ironice la adresa mea.Inca o data nu am nimic cu tine si te consider aceles ca pana acum.
Provocarile la adresa clubului Carp Zone de a participa la SHOW au alunecat spre jigniri si nu se face asa ceva.Eu nu am sef in club, vezi cum ma jignesti.E frumos?Cu ce dovedesc eu lipsa de respect.
Pana la urma nu facem altceva de cat sa pescuim la ce bun restul.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

E, asa da.....O postare obiectiva si de bun simt.
Asta aste Dan pe care il cunoastem eu. :wink: Poate ca ar trebui sa il invatati si pe stimabilul domn Orhei ce este acela respect....pana anul trecut credea ca boiliesurile sunt fondante si carpfishingul este o ramura a atletismului..... :oops:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”