Nini ,George,eu,Soare,Maimutoiul... trebuie doar unul sa mai calce pe bec si facem lotul

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cornel rosioru scrie:Dupa parerea mea carp zone nu traieste prin 2 echipe. E un club mare. La calificari a adus 12 echipe si mai aveau citeva care asteptau.Madalin007 scrie:Vladut, in perioada respectiva este si cupa transilvanile unde Crap Zone are 2 sau 3 echipe ...................spor la traba si fire intinse!!!Vladut Mateianu scrie:Si Senior Crap va participa cu minimum un lot...... Speram sa vina si Carpzone la concurs, sa vedem cum e viata fara Mitranescu....Poate vin si Pelicanii....Ar fi frumos !
Impresia mea e alta, carp zone ocoleste concursurile tari. Prefera concursuri mici in care jumatate din participanti sunt din club.
O fi si asta o strategie, dar niciodata clubul nu va creste in valoare.
Dan Marinita ar fi avut ocazia sa bata echipa nationala cu mamaliga pe care vrea s-o impuna pe piata europeana.
Vladut Mateianu scrie:Sa va zic eu care este urmatorul pe lista ?De, de cand am prieten binevoitor care ma ajuta cu parola de la "forumul secret" incep sa inteleg de unde atata ura !
Sa inteleg ca a aparut un nou club, Nitu si copii?Darius Handrea scrie:5.TATA & Fiii Carp Team