Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc de recomandari Albert si tinand cont ca esti in mod evident mult mai priceput ca mine, poti sa ma lamuresti cu cateva aspecte?Albert scrie:Mda. Cum spuneam, firul acela e doar un fir coloratFirele de fluorocarbon sunt destinate monturilor.
Daca vei schimba firul, ceea ce iti recomand, incearca firul asta. Am folosit acest fir la dimensiune mai mare si am fost multumit de el. Bine, 0.28 e cam gros dar daca asta vrei...asta ia![]()
Bine, sunt fire mai ieftine, de la Senzor sau Hakuyo pe care lumea le recomanda.Nu stiu nimic despre ele, n-am incercat asa ca nu ma pronunt. Cauta pe forum si vei gasi destule informatii despre ele precum si despre folosirea inaintasului. Dupa ce citesti aplica ce vezi acolo si vei vedea ca poti folosi fire mai subtiri care te vor ajuta la lansat. Pentru inceput eu tot un 0.25 cu inaintas iti recomand.
Inca ceva: nu mai folosi "scuza" Nu as vrea sa dau pe fir mai mult decat pe lanseta
Ba da, da pe fir, carlige, materiale pentru realizarea monturii cat trebuie. Pana la urma astea-ti aduc pestele pe mal. Degeaba ai lanseta scumpa si "consumabile" ieftine. Sigur unul cu o lanseta decenta dac cu montura si fir de calitate va avea trasaturi mai multe decat tine
Sincer..nu prea conteazadancalinescu scrie: 1. In ce conditii conteaza "kilogramele" acelea puse ca atribut la firele pentru pescuit? Pentru mine au fost un criteriu principal cand am ales firul si aparent m-am inselat (ce-i drept nu m-a sfatuit nimeni si am luat de capul meu).
Pacatdancalinescu scrie:2. Monturile nu mi le fac singur.
Foarte bine. Multa lume e multumita de ce vinde Dan. Eu nu ma pronunt, nu sunt in client dar decat sa cumperi de te miri unde te miri ce chestii mai bine mergi la Dan la magazin si te consiliaza oamenii de acolo mai bine decat multe reviste, forumuri si televiziuni. Lumea zice ca are cel mai bun raport pret/calitate pe care-l gasestidancalinescu scrie:Le-am cumparat pe toate de la Mitranescu
dancalinescu scrie:Balta pe care merg eu (Solacolu),...