Si daca le cumperi de la dan ai si garantie reala la orice vrei tu ce tine de mulinetele cumparate de la el.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
nu ma duc sa fac parada modei pe balta (...fara suparare dar asa am vazut ca se obisnuieste sa se faca pe aici pe forummihai turiac scrie:Singura problema cu ele este ca scrie pe ele hakuyo si o sa te faci de cacao pe balta.....o sa rada si broastele de tinein rest nu mi a fost dat sa vad o mulineta mai buna ca asta (eu am dat 105 lei pe o bucata acum ceva timp) la pretul asta.
Si daca le cumperi de la dan ai si garantie reala la orice vrei tu ce tine de mulinetele cumparate de la el.
MTX8? FL strategist nu crezi ca e mult mai buna alegerea?Costin Tudora scrie:m-am decis si asta ramane ultima varianta ...
MTX 8 3.90m 2tronsoane posibil cu XA 10000
saptamana viitoare ajung sa le vad fizic la dan in magazin ..
le iau ca sa nu le mai schimb iar la anu ...
doruSV scrie:MTX8? FL strategist nu crezi ca e mult mai buna alegerea?Costin Tudora scrie:m-am decis si asta ramane ultima varianta ...
MTX 8 3.90m 2tronsoane posibil cu XA 10000
saptamana viitoare ajung sa le vad fizic la dan in magazin ..
le iau ca sa nu le mai schimb iar la anu ...
E slim, e usoara, inele elegante, actiune semi-parabolica. Sau Baracauda competition. Ambele iti permit totodata lanseuri lungi.
MTX8 e un par gros (de-a binelea) si greu (aproape juma de kil ) pe langa modelele ce ti-am recomandat. Dar pana la urma tu decizi.
Cat despre mulinete de buget, singura mea parere e ca tin si alea cu conditia sa stii cum sa tragi de peste in drill, adica poti sa tii degetul pe tambur in timp ce tragi de lanseta iar cand mulinezi trebuie sa apleci lanseta un pic inainte ca sa slabesti tensiunea pe fir; in felul asta pui un efort considerabil mai mic pe mulineta si pe mecanismul ei de franare si practic ii lungesti enorm de mult durata ei de functionare.
Avand in vedere ca pestele este interesat de primul metru din apa al ansamblului, "frumusetea" ultimilor 4 metri de pe mal este discutabila.mihai turiac scrie:Sincer si eu as alege un strategist in defavoarea lui mtx 8, cu toate ca strategisturi rupte am mai vazut si auzit cazuri, de mtx8 nu poate fi vorba......este indestructibil.....si urat.....