Set incepator - low cost

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mihai turiac
Puncte: 0

Re: Set incepator - low cost

Mesaj de mihai turiac »

Singura problema cu ele este ca scrie pe ele hakuyo si o sa te faci de cacao pe balta.....o sa rada si broastele de tine ;) in rest nu mi a fost dat sa vad o mulineta mai buna ca asta (eu am dat 105 lei pe o bucata acum ceva timp) la pretul asta.
Si daca le cumperi de la dan ai si garantie reala la orice vrei tu ce tine de mulinetele cumparate de la el.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

Costin Tudora

Mesaj de Costin Tudora »

mihai turiac scrie:Singura problema cu ele este ca scrie pe ele hakuyo si o sa te faci de cacao pe balta.....o sa rada si broastele de tine ;) in rest nu mi a fost dat sa vad o mulineta mai buna ca asta (eu am dat 105 lei pe o bucata acum ceva timp) la pretul asta.
Si daca le cumperi de la dan ai si garantie reala la orice vrei tu ce tine de mulinetele cumparate de la el.
nu ma duc sa fac parada modei pe balta (...fara suparare dar asa am vazut ca se obisnuieste sa se faca pe aici pe forum :lol: ) .... si de aceea m-am orientat catre mtx 8 si mulineta din seria XA - iar ca la diametrul interior ramane de vazut 8000 sau 10000.

vreau sa le cumpar de la el exact din aceasta cauza (garantia) ... pentru ca am vazut ca imediat cum are cineva o problema cu produse hakuyo care nu neaparat sunt cumparate de la el el se ofera sa repare/schimbe produsul fara discutii.

mai ales din cate am intels ca mulinetele XA au deja frana rapida modificata, sper sa fi inteles bine :!: :D

astept sa ajung la magazin :!:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

bobby_cio

Mesaj de bobby_cio »

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 40897.html

Cine stie, poate te intereseaza (castigi la pret, mai ales ca au si fire pe ele), cu toate ca si eu iti recomand sa le iei noi de la Dan Mitranescu.

doruSV

Mesaj de doruSV »

Costin Tudora scrie:m-am decis si asta ramane ultima varianta ...
MTX 8 3.90m 2tronsoane posibil cu XA 10000
saptamana viitoare ajung sa le vad fizic la dan in magazin ..

le iau ca sa nu le mai schimb iar la anu ...
MTX8? FL strategist nu crezi ca e mult mai buna alegerea?
E slim, e usoara, inele elegante, actiune semi-parabolica. Sau Baracauda competition. Ambele iti permit totodata lanseuri lungi.
MTX8 e un par gros (de-a binelea) si greu (aproape juma de kil ) pe langa modelele ce ti-am recomandat. Dar pana la urma tu decizi.

Cat despre mulinete de buget, singura mea parere e ca tin si alea cu conditia sa stii cum sa tragi de peste in drill, adica poti sa tii degetul pe tambur in timp ce tragi de lanseta iar cand mulinezi trebuie sa apleci lanseta un pic inainte ca sa slabesti tensiunea pe fir; in felul asta pui un efort considerabil mai mic pe mulineta si pe mecanismul ei de franare si practic ii lungesti enorm de mult durata ei de functionare.

ritesco

Mesaj de ritesco »

doruSV scrie:
Costin Tudora scrie:m-am decis si asta ramane ultima varianta ...
MTX 8 3.90m 2tronsoane posibil cu XA 10000
saptamana viitoare ajung sa le vad fizic la dan in magazin ..

le iau ca sa nu le mai schimb iar la anu ...
MTX8? FL strategist nu crezi ca e mult mai buna alegerea?
E slim, e usoara, inele elegante, actiune semi-parabolica. Sau Baracauda competition. Ambele iti permit totodata lanseuri lungi.
MTX8 e un par gros (de-a binelea) si greu (aproape juma de kil ) pe langa modelele ce ti-am recomandat. Dar pana la urma tu decizi.

Cat despre mulinete de buget, singura mea parere e ca tin si alea cu conditia sa stii cum sa tragi de peste in drill, adica poti sa tii degetul pe tambur in timp ce tragi de lanseta iar cand mulinezi trebuie sa apleci lanseta un pic inainte ca sa slabesti tensiunea pe fir; in felul asta pui un efort considerabil mai mic pe mulineta si pe mecanismul ei de franare si practic ii lungesti enorm de mult durata ei de functionare.

Doru ai pescuit cu ambele lansete?
Eu bine,Tu ?

doruSV

Mesaj de doruSV »

Da, am pescuit cu toate trei, competition, strategist si mtx8. Cu toate trei se poate pescui de la bine spre foarte bine. Cand spun asta am in vedere si celelalte lansete pe care le detin, century (337 grame la 3.90! ). Dar lanseta perfecta nu exista. Tot asa cum firul de pescuit sau boilies-ul perfect nu exista.
Totusi unde vrei sa ajungi cu discutia? Ca eu doar mi-am exprimat o parere personala, nu vreau sa dau drumul la polemici iar parerile personale (subiective) trebuie tratate ca atare.

ritesco

Mesaj de ritesco »

Eram curios doar :D nu vreau sa ajung niciunde cu discutia.
Eu bine,Tu ?

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Sincer si eu as alege un strategist in defavoarea lui mtx 8, cu toate ca strategisturi rupte am mai vazut si auzit cazuri, de mtx8 nu poate fi vorba......este indestructibil.....si urat.....
Friends Carp Team

And

Buricu

Mesaj de Buricu »

mihai turiac scrie:Sincer si eu as alege un strategist in defavoarea lui mtx 8, cu toate ca strategisturi rupte am mai vazut si auzit cazuri, de mtx8 nu poate fi vorba......este indestructibil.....si urat.....
Avand in vedere ca pestele este interesat de primul metru din apa al ansamblului, "frumusetea" ultimilor 4 metri de pe mal este discutabila. :D
Intradevar MTX 8 sunt niste lansete uratele, dar trebuie ceva munca sa le rupi. Pescuiesc cu un set de MTX8 de 3 ani asa ca pot emite o parere obiectiva (pe cat se poate). Avand o actiune semirapida, sunt rigide dar asta ajuta mult la lansare. Greutatea nu este chiar cea afisata pe site (550 g), cantaresc cca. 460 g. Oricum sunt lansete grele si din aceasta cauza eu am ales mulinete mai usoare ( XD 6000). Sunt mulinete OK, fara plastic la interior, cu cei 8 rulmenti la locul lor, tamburul are diametrul de 70 mm, bucsa pentru frana rapida este deja montata, .... Cand ajungi la magazin, vorbeste cu Dan sau Ioana si te vor ajuta sa faci o alegere de care nu-ti va parea rau! :)
Adrian Bunea
Peştele scapat este întotdeauna cel mai mare

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Mtx 8 460g ? Fara lacul de pe blank poate :)
Friends Carp Team

And

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”