Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
captura a avut cam 2,7kg iar concursul a fost anul acesta in mai!DrHook scrie:anul trecut captura a fost de 2.4kg iar la 998g au fost foarte multi.romanesc daca nu ma insel nu a vazut nimeni.voi nu trebuie sa ma luati in seama,a fost primul meu concurs si nu am fost pregatit de castraveti,dar acolo am invatat si eu de la prietenul Gheran cum se da la ten.frecventa este.spor la pescuiala participantilor.
Si eu am prins romanesc si ziua si noaptea si la bile si la cauciuc, si erau de cantar.matei1971 scrie:captura a avut cam 2,7kg iar concursul a fost anul acesta in mai!DrHook scrie:anul trecut captura a fost de 2.4kg iar la 998g au fost foarte multi.romanesc daca nu ma insel nu a vazut nimeni.voi nu trebuie sa ma luati in seama,a fost primul meu concurs si nu am fost pregatit de castraveti,dar acolo am invatat si eu de la prietenul Gheran cum se da la ten.frecventa este.spor la pescuiala participantilor.
romanesti am prins eu 2 buc la solubile noaptea.
si mie mi se pare ca a trecut cam mult de la prima editie asa ca astept cu nerabdare sa ne vedem pe malul apei.