Nu stiam ca tu erai pe partea cealalta. Asa cum ti-am spus, eu aveam doua paturi de nada in fata mea, marcate ambele cu balize, paturi ce aveau o cantitate considerabila de bile pe ele. Pe cel din stanga aveam o lanseta, iar pe cealalta le aveam pe restul.
Am facut doua paturi pentru ca eram singur pe balta si puteam pescui si in fata ta, dar odata ce ai aparut tu, am scos lanseta de acolo.
Daca ai mai dat si tu cu nada, unde deja dadusem eu cateva kg, iar partida era de 12h.. poate de asta.
Eu am folosit la carlig boilies Next, XXL si AV de la CPK. Cele mai multe trasaturi au venit la Next, de data asta. Cred ca o sa devina boiliesul meu preferat

Daca vrei sa-ti dau un sfat, incearca la fiecare lansare sa pui si un saculet solubil cu pelete cpk av special. Primul peste, l-am prins la o montura clasica, cu un pop-up de 14 cpk belachan , alaturi de un saculet solubil cu ce ti-am zis mai sus. In afara patului de nada, exact in fata pontonului tau, la 20m.
Daca vrei sa discutam mai multe, strict despre aceasta balta, putem continua pe topicul lacului.