CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
miron_v1

Re: CARP SHOW. Intrece-te cu echipa nationala!

Mesaj de miron_v1 »

petre iulian scrie:Energy Carp Brasov nu vin?....Pacat.

ps. intarim oricand lotul lor daca e nevoie de noi :wink: .
Energy Carp e un club cu un lot foarte valoros care nu se va murdarii.
in combinatii cu combinatorii :oops: :oops: :oops:
bine ca va intoarce lumea spatele si nu mai sinteti "'doriti"" pe la alte cluburi si concursuri :wink:

miron_v1

Mesaj de miron_v1 »

ulvan scrie:Cand sunt gata grilele?
s-a anuntat ca pe 16 septembrie.

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

miron_v1 scrie:

bine ca va intoarce lumea spatele si nu mai sinteti "'doriti"" pe la alte cluburi si concursuri :wink:
------------

Oare tu crezi ce scrii?.... Am avut oferte de la mai multe cluburi inclusiv Enegy dar pana la sfarsitul anului nu facem nici o mutare ca sunt inca CARPzonist cu cotizatia la zi :wink: de la anul daca nu le vine mintea la cap si nu merg pe principiul "calitate si nu cantitate" plec la alt club care doreste performanta .....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

deoarece solubila poate fi considerata peleta (pt ca se dizolva) - englezii le-au botezat "ball pelets" atunci cand le-au inventat (vremuri in care andrei i. se incalta cu fesu' :D ) - s-a hotarat sa se accepte si peletele la concursul CARP SHOW.
va multumesc pt intelegere

la carlig numai boilies, solubila (peleta carlig), snowman.
interzis porumbul si alte seminte sub orice forma (inclusiv de plastic)
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:deoarece solubila poate fi considerata peleta (pt ca se dizolva) - englezii le-au botezat "ball pelets" atunci cand le-au inventat (vremuri in care andrei i. se incalta cu fesu' :D ) - s-a hotarat sa se accepte si peletele la concursul CARP SHOW.
va multumesc pt intelegere

Adevar graiesti AV cred ca de acolo vin si initialele... ma incalt cu fesul destul de des ... ultima oara am facut-o de ciuda ca Vicecampionul lumii intr-o editie de pescuit la crap pe Sarulesti nu a reusit sa puncteze nici macar cu un crap. Atunci mi-am dat fesul jos din cap, l-am pus pe picior... si am injurat de ciuda ca atatia ani am crezut ca pescuitul la crap se rezuma la nada si experienta........-i caciula masii :D

Bineinteles am gasit imediat si hiba...a fost voie cu pelete :)) ca altfel ... :D
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie: Atunci mi-am dat fesul jos din cap, l-am pus pe picior... si am injurat de ciuda ca atatia ani am crezut ca pescuitul la crap se rezuma la nada si experienta........-i caciula masii :D
imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu, nu ai inteles ca pescuitul crap nu se rezuma la nada. altfel cum sa-mi explic faptul ca, in febra concursului CARP SHOW, ai achizitionat nada de la aproape toti producatorii autohtoni de boilies. :wink: :D
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Andrei I scrie: Atunci mi-am dat fesul jos din cap, l-am pus pe picior... si am injurat de ciuda ca atatia ani am crezut ca pescuitul la crap se rezuma la nada si experienta........-i caciula masii :D
imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu, nu ai inteles ca pescuitul crap nu se rezuma la nada. altfel cum sa-mi explic faptul ca, in febra concursului CARP SHOW, ai achizitionat nada de la aproape toti producatorii autohtoni de boilies. :wink: :D
Inseamna ca ar trebui sa ne bateti fluierand in conditiile astea nu? :D

Hai ca am sedinta de pregatire ... eu si Dan Cotelici :D
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
1.Pe prima pagina este scris ca este voie si cu bile de plastic sau pop-up-uri la carlig . Adevarat ?

2. Semintele care fac parte de obicei din compozitia boiliesurilor trebuiesc eliminate ?

3. Faina acestora este admisa ?

andrei vladeanu
Veteran

un fapt divers:
am cautat in arhiva site-ului sa gasesc regulamentul primei editii 25.000. pentru cine nu stie acesta a fost primul concurs pe loturi organizat la tancabesti. s-a numit euroconcurs, pentru ca abia intrasem in Europa.
nu am gasit decat anuntul concursului - data, durata, cate lansete si ce se puncteaza. atat. au fost 7 echipe si s-a pescuit o saptamana. nu au existat discutii.
acum se despica firul de par in patru, se scoate carbonul din lansete si samanta din mix. se umbla la forme si materiale. se speculeaza regulamentele, se cumpara binocluri si se fac scenarii.
asta e.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:un fapt divers:
am cautat in arhiva site-ului sa gasesc regulamentul primei editii 25.000. pentru cine nu stie acesta a fost primul concurs pe loturi organizat la tancabesti. s-a numit euroconcurs, pentru ca abia intrasem in Europa.
nu am gasit decat anuntul concursului - data, durata, cate lansete si ce se puncteaza. atat. au fost 7 echipe si s-a pescuit o saptamana. nu au existat discutii.
acum se despica firul de par in patru, se scoate carbonul din lansete si samanta din mix. se umbla la forme si materiale. se speculeaza regulamentele, se cumpara binocluri si se fac scenarii.
asta e.
Multe diferente dar placerea de a concura (sportiv) sunt sigur ca e aceeasi.
Atunci a castigat Senzor....
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”