STANDURI SI REZULTATE CUPA PELICANUL 22-27 SEPTEMBRIE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: STANDURI SI REZULTATE CUPA PELICANUL 22-27 SEPTEMBRIE

Mesaj de dan _city_center »

@nea Victore ,
baga-l pe ala cu plantatul,
1000E,
lacul balizat,
25 de locuri, alegerea locului,cintarirea de la 5 kg
se puncteza crapul si amurul.
un singur premiu!
Nissanul ,argintiu a ramas in curte!

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Felicitari castigatorilor si participantilor !

Felicitari nea Victor pentru balta pe care ne-o pui la dispozitie , am prins 5 pesti cu medie de aproape 11 kg ... 14.2 , 11.8 , 11.4 , 10.2 si unul de 5.8 la porumb .

Foarte interesant si concursul de plantat si o sa fac tot posibilul sa vin si la ala ...
CS Natural Carp

Saky
Puncte: 0

Mesaj de Saky »

Bravo Maimutoiule !!!!!!

10 000 Euroi (cash) pe Nissan !!!! :roll: Merge ???

Ofera cineva mai mult?

iahnie

Mesaj de iahnie »

foarte urat ce s-a intamplat. nu se poate demonstra dar cine a fost pe balta a vazut ce s-a intamplat. este primul concurs din romania castigati cu crapi de la metro, prinsi numai noaptea, toti de pana in 6 kg , cu solzi sariti si stare deplorabila.
PESTI CARE NICIODATA NU AU POPULAT BALTA DARVARI, BALTA RECUMOSCUTA PENTRU CAPTURILE MARI SI CRAPII SANATOSI.

pacat ca nu se iau masuri, frica cred ca spune totul.....si aveti si raspunsul la intrebarea de ce au plecat echipele sarbesti de pe balta !

domnule oana , pacat....

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

mai nea fasole ,tie de ce i-ti este frica sa te semnezi cu numele tau :?: :mrgreen:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

iahnie

Mesaj de iahnie »

din acelasi motiv pentru care nici dvs. nu ati facut scandal la festivitatea de premiere, chiar daca stiati ca pestii echipei din ploiesti nu apartineau lacului darvari !
eu cel putin recunosc : DE FRICA, sa nu uitam cu ce se ocupa domnul ghita de la ploiesti !
de fapt asta a fost si ultimul meu mesaj pe acest forum.rog moderatori sa imi stearga contul, nu este lupta mea.

zeus

Mesaj de zeus »

iahnie scrie:din acelasi motiv pentru care nici dvs. nu ati facut scandal la festivitatea de premiere, chiar daca stiati ca pestii echipei din ploiesti nu apartineau lacului darvari !
eu cel putin recunosc : DE FRICA, sa nu uitam cu ce se ocupa domnul ghita de la ploiesti !
de fapt asta a fost si ultimul meu mesaj pe acest forum.rog moderatori sa imi stearga contul, nu este lupta mea.
Mai papagalule 8) ....cu ce se ocupa Ghita la Ploiesti????...poate cunosti ceva de senzatie si ne impartasesti si noua....muritorii de rand!
:mrgreen:
p.s. Ce e aia...frica...poate lasitate-chestia aia de care dai dovada.....o sa stai ca prostu' toata viata cu greutatea in spinare....nu esti fricos...esti las!
Apropos'...o sa vorbesc cu cei de pe planeta mea sa iti faca lobotomie...sa te reseteze... :twisted:

Saky

Mesaj de Saky »

Intradevar pe carapii aia se vede ca sant din acvariu de la Metro,la bot toti sant loviti,cozile si aripioarele sant sfasiate si roase !!!!
Si ultimul tampit care a umblat pe la Metro isi da seama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ V Oana

V-am atentionat acum 3 saptamani cand m ati sunat ca am informatii sigure in legatura cu un echipaj care sa pregatit sa FURE Nissanul !!!
I-am spus si lui Iorgos si lui Dan Cyti (ei pot sa confirme)
am si specificat ca o sa se bage noaptea peste !!! Nu m-ati crezut !!!!

Intrebare ?

Cate echipe au mai prins pesti asa jerpeliti?

Saky

Mesaj de Saky »

ocursache scrie:Clasament final !
La echipa de pe 16 sant trecuti 2 pesti= 9,20 kg, media de 4,60 kg !!??
cum e posibil asa ceva cand sa punctat de la 5 Kg ???????????????

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

asta este si motivul pentru care cateva echipe din brasov au ales sa nu mai participe la cupa pelicanul.
cu asemenea premiu pe masa era normal ca cineva o sa incerce" combinati " :evil:
si echipa acuzata nu este la prima isprava de acest gen ! nu inteleg insa de ce se incearca musamalizarea acestui caz ?

@administrator, v mateianu
de ce nu poate sa posteze cineva cu un nick name ? sau cand este vorba de prieteni vostri trebuie sterse urgent postarile care nu se incadreaza ? :roll: :oops:
sper ca nu ma banati si pe mine pentru ca am avut indrazneala sa imi scriu parerea !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”