Tribal velocity sau mtx14

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cristirac1980
Puncte: 0

Re: Tribal velocity sau mtx14

Mesaj de cristirac1980 »

malavita scrie:vreau sa cumpar lanseta.velocyti sau mtx.mtx sau velocyti.nu conteaza ordinea.
    din topicul asta nu am inteles nimic decat contraziceri fara argumente.parca discuta posesori de apple cu samsung.al meu e mai tare,ba al meu,ba al meu.
    care cu ce plumb se incarca,care varianta e mai recomandata pt aruncari,aia cu inel de 50 sau 40.
    care arunca mai bine cu fire groase care cu subtiri.care mai tapana care mai fragila.sa incercat aruncari cu plumbi mai grei?130,140 g?150g?
    Salut
    vezi ca am facut eu un topic cu vot...chiar in udeea asta....certurile nu na intereseaza nici pe mine
    ia-ti shimano :D l: ...eu asta o sa fac

malavita

Mesaj de malavita »

am vzut topicul,l-am citit inainte sa intru pe topicul asta cu laude,aplauze
    "V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
    Constantin Brancusi,sculptor roman.

stangadan

Mesaj de stangadan »

velocity nu am folosit, am mtx 14 cu inel de 50mm si as fi prefrata de 40 mm da nu se mai gasesc, greu cu inel mare ca nu intra in bazooka si uneori face firul ochi dupa el. betele in schimb sunt de belea, ma ajuta mult la distanta si duc si spodul de 150 grame !

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

malavita scrie:vreau sa cumpar lanseta.velocyti sau mtx.mtx sau velocyti.nu conteaza ordinea.
    din topicul asta nu am inteles nimic decat contraziceri fara argumente.parca discuta posesori de apple cu samsung.al meu e mai tare,ba al meu,ba al meu.
    care cu ce plumb se incarca,care varianta e mai recomandata pt aruncari,aia cu inel de 50 sau 40.
    care arunca mai bine cu fire groase care cu subtiri.care mai tapana care mai fragila.sa incercat aruncari cu plumbi mai grei?130,140 g?150g?
    Pe velocity am pus eu plumb grippa de 160g si fir de 0.40...... (asa de amuzament) si am aruncat intre 120 si 130m (pe pamant, teren marcat) batul cred ca duce in aruncare si juma' de kil' dar sa nu te astepti sa depasesti 20m in conditiile astea, dar sincer nici asta nu este un test relevant pt ca pe acelas bat fiecare arunca (in functie te tehnica) mai mult cu cu greutati diferite, adica eu arunc cu 120g cel mai bine pe velocity dar am pe cineva care da cu 110g mai bine ca mine, si cu 120 tot mai bine ca mine arunca :)))) dar mai putin decat cu 110, iar eu cu 110g arunc mai putin cu cativa metri decat o fac cu 120g. Deci asta cu cat arunca si cat arunca o trecem la categoria pamflet, orice bat ai alege tot o sa nimeresti pe cineva pe balta vecin de stand cu tine si va arunca mai departe ca tine cu bete probabil mai ieftine decat ce ai tu si atunci iar dai vina pe bete si le schimbi, sincer i ti spun ca am folosit mult timp daiwa black widow de 3.60m si 3lbs si nu le menajam nici cand foloseam spombul mare incarcat maxim(pe vremea.aia nu exista varianta mai mica de spomb), nici cand foloseam o cu momitoare si erau foarte bune.
    Deci subiectul cu betele ori il trecem la tabu ori la pamflet.
    Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
    And
    The youngest you'll ever be again

Albert
    pescar de competitie

Mesaj de Albert »

mihai turiac scrie: sincer i ti spun ca am folosit mult timp daiwa black widow de 3.60m si 3lbs si nu le menajam nici cand foloseam spombul mare incarcat maxim
    Noah asta chiar as fi vrut s-o vad :lol: Fara nicio gluma, cred ca e spectacol sa arunci cu lanseta aia bleaga si cu TC de 3lbs ditai spombu' sau momitorul :)
    On-topic. Am Velocity, ce-i drept de 10 ft si 3lbs si de 11ft si 2,75lbs, si-mi par niste lansete lucrate bine. Daca ar fi sa aleg lansete in 500RON bucata clar pe astea le-as lua.

eusebiuus2000

Mesaj de eusebiuus2000 »

Aveti idee care e distanta pana la mandrina in cazul mtx 14 vs velocity ?

va multumesc

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Albert scrie:
    mihai turiac scrie: sincer i ti spun ca am folosit mult timp daiwa black widowlbe 3.60m si 3lbs si nu le menajam nici cand foloseam spombul mare incarcat maxim
    Noah asta chiar as fi vrut s-o vad :lol: Fara nicio gluma, cred ca e spectacol sa arunci cu lanseta aia bleaga si cu TC de 3lbs ditai spombu' sau momitorul :)
    On-topic. Am Velocity, ce-i drept de 10 ft si 3lbs si de 11ft si 2,75lbs, si-mi par niste lansete lucrate bine. Daca ar fi sa aleg lansete in 500RON bucata clar pe astea le-as lua.
    De unde ai gasit de 3,3m si 2.75 lbs ?? Eu sunt in cautarea unor bete de 12 sau de 13 ft si 2.50 lbs.....dar sunt bune si de 11 ft si 2.75 lbs :))) adevarul este ca am gasit ceva dar sunt mult prea scumpe :(
    Friends Carp Team

And

Albert
    pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Uite de aici :)

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Merci
    Friends Carp Team

And

eusebiuus2000

Mesaj de eusebiuus2000 »

Aveti idee care e distanta pana la mandrina in cazul mtx 14 vs velocity ?

va multumesc

senzor planet
    Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”