malavita scrie:vreau sa cumpar lanseta.velocyti sau mtx.mtx sau velocyti.nu conteaza ordinea.
din topicul asta nu am inteles nimic decat contraziceri fara argumente.parca discuta posesori de apple cu samsung.al meu e mai tare,ba al meu,ba al meu.
care cu ce plumb se incarca,care varianta e mai recomandata pt aruncari,aia cu inel de 50 sau 40.
care arunca mai bine cu fire groase care cu subtiri.care mai tapana care mai fragila.sa incercat aruncari cu plumbi mai grei?130,140 g?150g?
Pe velocity am pus eu plumb grippa de 160g si fir de 0.40...... (asa de amuzament) si am aruncat intre 120 si 130m (pe pamant, teren marcat) batul cred ca duce in aruncare si juma' de kil' dar sa nu te astepti sa depasesti 20m in conditiile astea, dar sincer nici asta nu este un test relevant pt ca pe acelas bat fiecare arunca (in functie te tehnica) mai mult cu cu greutati diferite, adica eu arunc cu 120g cel mai bine pe velocity dar am pe cineva care da cu 110g mai bine ca mine, si cu 120 tot mai bine ca mine arunca

))) dar mai putin decat cu 110, iar eu cu 110g arunc mai putin cu cativa metri decat o fac cu 120g. Deci asta cu cat arunca si cat arunca o trecem la categoria pamflet, orice bat ai alege tot o sa nimeresti pe cineva pe balta vecin de stand cu tine si va arunca mai departe ca tine cu bete probabil mai ieftine decat ce ai tu si atunci iar dai vina pe bete si le schimbi, sincer i ti spun ca am folosit mult timp daiwa black widow de 3.60m si 3lbs si nu le menajam nici cand foloseam spombul mare incarcat maxim(pe vremea.aia nu exista varianta mai mica de spomb), nici cand foloseam o cu momitoare si erau foarte bune.
Deci subiectul cu betele ori il trecem la tabu ori la pamflet.