raduionescu45 scrie:"Va trimit pe privat message un link cu un incalzitor ieftin dar nu l-am testat."
cred ca sunt mai mic ca tine (27 de ani) asa ca te rog mult (dupa cum vezi eu deja ma adresez la pers II singular) sa nu ma mai "respecti" atat...
la cate posturi am citit de la tine cred ca am destule de invatat asa ca eu tre sa fiu mai respectuos!
acum intru si ma uit, am gasit si eu aragaz in jur de 100RON
le-am vazut (corturile) dar nu le-am dat atentie pana acum. nu credeam ca o sa ma ia asa pasiunea incat sa ajung la cort... asta e... nu ne putem opune cateodata
vreau sa-mi iau ceva ce stiu ca nu am sa vreau sa-l vand anul viitor.
merg la peste cu cineva care mi-a zis ca are cortul care s-a folosit la CM din Africa dar nu am sa merg tot timpu' cu el si dupa cate mi-a zis e foarte mare si nu avem cum sa-l luam, ne trebuie o a treia masina ca oricum a mea bubuie cand plec, abia daca mai pot lua pe cineva in fata in rest .... stiti cum e...

Da Safari-ul (cortul de la CM Africa de SUD)e un cort senzational. Eu am avut varianta heavy dar l-am dat...e tatal corturilor dar...35 de kg!

Asta asa pentru a indulci amarul de bani pe care urmeaza sa-i cheltui pe cort....vezi cat costa cel pe care l-am dat eu ---- http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... ari#p51241