@ shimanobig
nu imi dau seama de unde ati tras concluzia ca ceea ce-mi spuneti de prisos?
ar fi trebuit sa vin azi cu poze cu mine in noul cort?

m-am cam decis dar pana nu ma duc luni marti sa le vad/sa le iau ma mai pot gandi... e ceva grav?
referitor la spod, am pus o intrebare pt ca nu am gasit ceva concret nicaieri.
"pana la urma vrei un echipament profesional sau unul semi?" vreau ceva bun care sa-mi placa si sa-mi fie de folos si cu asta cred ca imbin ambele. as vrea profesional, imi mai da cineva 500euro sa-i adaug la suma? nu cred asa ca incerc sa caut "cel mai" profesional cort la banii semi
"vrei sa intri in competitii sau doar ca hoby?"
hobby e la toti, cred! momentan sunt incepator dar vreau sa ma lamuresc cu astea de baza zic eu gen fire si echipament si apoi sa ajung la bile strategii si alte nebunii.
nu m-am apucat sa-mi iau lansetele gandidu-ma ca ma antrenez sa devin profesionist, o fac ca imi place pe balta si imi place sa pescuiesc. restul... vin de la sine impreuna cu increderea in tine de care tre sa dai dovada inainte sa te duci la un concurs.
cine ma poate impiedica sa merg cu umbrela la concurs? nimeni! daca imi iau cort nu inseamna ca am de gand sa merg la concursuri. vreau sa ma simt bine eu, partenerul eventual prietena si mascota mea, cainele
@gor965
l-am vazut pe net si m-am uitat la dimensiuni. la fel si Navigator XL e f mare si nu cred ca merita mai ales ca am deja probleme cu transportul si nu am de gand sa-mi pun portbagaj pe masina pt scule.
navigator II + winterskin si multa caldura sufleteasca din partea celor dragi sa-mi fie bine