Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
exclusiv
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de exclusiv »

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

exclusiv scrie: in tara concursurilor de pescuit , am ajuns la concluzia ca nu se vrea...
la targurile alea frumoase din Europa , toti expozantii vin sa promoveze produsele , nu sa faca vanzari masive...asta e diferenta...oamenii vad ,compara , isi formeaza parerile , aleg...si restul anului fac cumparaturi...asta pentru ca firmele respective au buget de promovare a produselor pe care le scot pe piata
la noi...pauza

asa e :(
The One Team

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

http://youtu.be/LRtW-uTKzMs

scurt rezumat al expozantilor

cornel butnaru

Mesaj de cornel butnaru »

Din ce vad pe site , pana acum , din 16-17 expozanti pe crap , sant 13-14 centrati pe nada si accesorii , cam descurajant...
Un stand propriu Nashtackle e un lucru bun , cu toate ca marfa va consta in ce vrea Energo sa aduca...
Pe mine ma intereseaza si Nashbait , dar nu-l vad...

Astept cu interes sa vad ce branduri renumite (de afara) in pescuitul crapului mai vin la Expo , ca e loc destul , pavilionul e jumatate gol... (sau jumatate plin , eu sunt pesimist...)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu va mai faceti atatea probleme...transformati-va in public tinta si veti fi "educati" de cei de la fishing&hunting, needucatilor !!! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Sunteti siguri ca lipsa unor producatori de echipament, mai ales cu oferte de gen "reduceri 50%", poate fi atribuita exclusiv organizatorilor de astfel de evenimente? De ce s-ar deplasa prologic, ca sa dau un exemplu mentionat mai sus, cu propriul stand cu reduceri de 50% pe o piata unde vinde 50 de lansete si 200 de plicuri de agrafe pe an? Care ar fi logica, sa vinda la juma' de pret 200 de lansete dupa care restul anului sa vanda 55 de lansete datorita "promovarii intense"? Vreti nu vreti, in "tara concursurilor de pescuit" nu exsista o piata de desfacere, lumea nu are bani sau daca are isi cumpara shimano, daiwa, okuma sau hakuyo, nu neaparat in ordinea asta. Vreti reduceri va duceti in Austria, unde firmele de mai sus vand de 10 ori mai mult decat aici si e normal sa bage 50% reducere la astfel de evenimente. Pentru naysayers : urmariti recomandarile si sfaturile de pe orice forum, nu doar asta: velocity, mtx 14 sau class, ultegra, powerliner, nimic altceva.

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

Mugu scrie:E trist sa constat ca dupa atata timp nu s-a priceput ce se doreste de la un asemenea eveniment.
Tu ce vrei? ca nu intelege nimic din ce spui? Poti vorbi concret?

cristi.albu

Mesaj de cristi.albu »

exclusiv scrie:eu am spus de ideile pe care le asteptati din partea noastra in postul d-voastra , nu am intrebat cine vine...
Daca Prologic are reprezentant/distribuitor intr-o tara iti imaginezi ca e aproape imposibil sa vina Prologic Europa (sa dau un exemplu) sa expuna... decizia de a nu veni este a distribuitorului. Iti dai seama ca noi ne-am dori sa vina, dar dragoste cu sila nu se poate si in plus probabil nu am reusit sa ii convingem de necesitatea participarii ...

Eu astept sa aud pareri legate de organizare, nu ca X nu vinde cu 50% reducere, eventual MOKA, cum le place multora. Expozantii sunt cei de pe plan, important este sa iasa ceva frumos cu acestia.

In week-endul respectiv sunt peste 15 expozitii de profil la nivel international. Cu greu poti convinge jucatori puternici sa fie prezenti pe o piata in care "Oferta 2+1" este la nivel de religie

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

ok, scoatem Prologic si Nash din ecuatie...cu toate ca Arrow nu comercializeaza nici jumate din produsele Prologic...
avem totusi si Fox, Trakker, Chub, Avid Carp, etc...
Domnule organizator puteti sa ne aratati aici cateva invitatii facute firmelor mai sus enumerate si raspunsurile lor in legatura cu intentia lor de participare la targul d-voatra???
Si va mai rugam ceva... nu ne mai luati la misto , pentru ca sunt destui pescari care investesc mult mai multi bani in pescuit de exemplu decat oferte gen 50% , 2+1 , moka sau cum le mai numiti d-voastra...
Este lipsa de respect fata de noi astia participantii in ce ati afirmat mai sus...
Daca ideile noastre nu va intereseaza de fapt sau le considerati absurde sau nu vreti sa ajungem macar pana la adanci batraneti sa avem si noi un targ calitativ... ce sa va spunem...puneti pesmetii mai in fata !
In alta ordine de idei...multumim pecarilor de competitii pentru sustinere, suport sau ce o fi ala ...!

Ne-ar merge mult mai bine daca am gasi solutii in loc de scuze ! ;)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

exclusiv, nu ai piata pentru un targ calitativ!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”