Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
exclusiv scrie: in tara concursurilor de pescuit , am ajuns la concluzia ca nu se vrea...
la targurile alea frumoase din Europa , toti expozantii vin sa promoveze produsele , nu sa faca vanzari masive...asta e diferenta...oamenii vad ,compara , isi formeaza parerile , aleg...si restul anului fac cumparaturi...asta pentru ca firmele respective au buget de promovare a produselor pe care le scot pe piata
la noi...pauza
Tu ce vrei? ca nu intelege nimic din ce spui? Poti vorbi concret?Mugu scrie:E trist sa constat ca dupa atata timp nu s-a priceput ce se doreste de la un asemenea eveniment.
Daca Prologic are reprezentant/distribuitor intr-o tara iti imaginezi ca e aproape imposibil sa vina Prologic Europa (sa dau un exemplu) sa expuna... decizia de a nu veni este a distribuitorului. Iti dai seama ca noi ne-am dori sa vina, dar dragoste cu sila nu se poate si in plus probabil nu am reusit sa ii convingem de necesitatea participarii ...exclusiv scrie:eu am spus de ideile pe care le asteptati din partea noastra in postul d-voastra , nu am intrebat cine vine...