Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Dan , sondezi cu marker-ulDan Mitranescu scrie:Patratica direct pe carlig. Metoda clasica. Repet, numai daca montura este tarata cativa metri pana se aseaza, acolo unde sunt mici agataturi ce pot bloca acul. In rest este mai eficient acul lasat liber.
Eu am renuntat de mult la naditul masiv, in primul rand datorita timpului. Prefer naditul de apel din scuturarea momitoarelor si nu stau mai mult de 30 minute intr-un loc daca nu am trasatura. Pentru partide de 12 ore a fost mai productiv acest gen de pescuit pentru mine.
Numai din talent ...carbocalm scrie:Dan , sondezi cu marker-ulDan Mitranescu scrie:Patratica direct pe carlig. Metoda clasica. Repet, numai daca montura este tarata cativa metri pana se aseaza, acolo unde sunt mici agataturi ce pot bloca acul. In rest este mai eficient acul lasat liber.
Eu am renuntat de mult la naditul masiv, in primul rand datorita timpului. Prefer naditul de apel din scuturarea momitoarelor si nu stau mai mult de 30 minute intr-un loc daca nu am trasatura. Pentru partide de 12 ore a fost mai productiv acest gen de pescuit pentru mine.fiecare loc ?
Salut,g3o scrie:..acum vreo 2 sapt am vazut pe net emisiunea in care ai prezentat plumbul ideal pe care il cautam eu de mult timp
Salut. Intri pe DanMitranescu.ro la plumbi inline, pe prima pg. gasesti plumbi inline de la 70-130gr cu tija si in descriere vei citi ca sunt prevazuti cu sistem autointepare. Daca nu i ti este ceva in clar voi cauta si emisiunea in care vorbeste despre ei. Mai sunt si plumbi striati pt. a sta mai bine nada si naditori..cauta si vei gasiSionut scrie:Salut,g3o scrie:..acum vreo 2 sapt am vazut pe net emisiunea in care ai prezentat plumbul ideal pe care il cautam eu de mult timp
poate atasa cineva o poza cu acest model de plumb ?
Multumesc.