Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Chiar ar fi interesanta o discutie pe aceasta tema. Din punctul meu de vedere toti plumbii, atat cei plati cat si cei rotunzi, cat si momitoarele fie ele plate sau rotunte, sunt aduse cat mai langa mal datorita curentului de pe Dunare. Merg la pescuit in concediu pe Bratul Tulcea, si oricat de departe as arunca plumbul sau momitorul in larg, acesta este adus (târât) de curenti aproape de mal. Care ar fi greutatea ideala pe care sa o aiba un plumb sau un momitor pt pescuitul pe Dunare (nu pe canalele Dunarii).?Dan Mitranescu scrie: Mai interesanta este teoria prin care "plumbii rotunzi se rostogolesc datorita curentului", iar "cei plati se fixeaza mai bine".Sunt prea multi cei care sunt convinsi de asta, ca sa gresesc sa intru cumva in subiect.
![]()
Radu, tu esti din Galati?radduu scrie:In partea de Vest a santierului naval, si in partea de Est a orasului, unde sunt niste epave.
dancalinescu scrie:Radu, tu esti din Galati?radduu scrie:In partea de Vest a santierului naval, si in partea de Est a orasului, unde sunt niste epave.
Banuiesc ca acolo se pescuieste cu permis, nu? Daca nu ai permis, ramane intre noi.
Intreb pentru ca vreau si eu sa imi fac permis dar nu stiu ce am de facut si incerc sa aflu. (ce taxe sunt, unde se merge, ce hartii se depun etc)
Eu locuiesc in Bucuresti dar am crescut in Galati si mama mea inca locuieste acolo. Ma bate gandul sa merg la pescuit la Dunare cand merg in vizita pe la ea, dar vreau sa fac asta 100% legal fara sa stau cu grija ca iau amenzi etc.
Un link se poate?Sionut scrie:dancalinescu scrie:Radu, tu esti din Galati?radduu scrie:In partea de Vest a santierului naval, si in partea de Est a orasului, unde sunt niste epave.
Banuiesc ca acolo se pescuieste cu permis, nu? Daca nu ai permis, ramane intre noi.
Intreb pentru ca vreau si eu sa imi fac permis dar nu stiu ce am de facut si incerc sa aflu. (ce taxe sunt, unde se merge, ce hartii se depun etc)
Eu locuiesc in Bucuresti dar am crescut in Galati si mama mea inca locuieste acolo. Ma bate gandul sa merg la pescuit la Dunare cand merg in vizita pe la ea, dar vreau sa fac asta 100% legal fara sa stau cu grija ca iau amenzi etc.
Salut, asociatia din care fac parte (APS), elibereaza permise. Vezi pe site-ul asociatiei, ce documente iti trebuie.
Un link se poate?dancalinescu scrie: Salut, asociatia din care fac parte (APS), elibereaza permise. Vezi pe site-ul asociatiei, ce documente iti trebuie.