Bugete & Cheltuieli Lotul National

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Bugete & Cheltuieli Lotul National

Mesaj de EX-UL »

cornelserbu scrie:
gabisandu scrie:Sa fie clar, nu am mers pe banii mei.
reprezentantul avp andrei vladeanu...el ne-a imbarligat cu avp, insa, probabil ca a fost si el dus de val ca si noi...
Cred ca nu te referi la mine ... cind spui val :lol:
Si mie imi pare sincer rau de discutia telefonica avuta cu Andrei , destul de aspra si nemeritata dupa atitia ani de cind ne stim , dar eu va spun sincer , cf datelor pe care le am acum ( cele publice si nu altele ) , ma simt inselat si frustrat . O sa astept eventuale lamuriri si dupa aceea voi mai scrie pe acest subiect .

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:el ne-a imbarligat cu avp, insa, probabil ca a fost si el dus de val ca si noi...
Cornel, cu totii gresim si suntem inselati la randul nostru. Hai sa numai aruncam cu piatra ca toti avem pacatele noastre. Nu cunosc antecamera relatiei cu AVP si nu ma intereseaza. Stiu doar ca acolo nu mi-a lipsit nimic si am avut o delegatie competenta.

Ce am scris mai sus este o parere personala si nu implica nici-un alt membru al lotului in ea.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@gabi sandu

te respect pentru participare si te asigur de bunele mele idei . Dar tu trebuie sa stii ca faptul ca voi ati avut tot ce va trebuie in Franta , nu e o noutate - toate participarile au fost de acest fel ( adica au fost oameni de bine care au platit pina la urma pentru echipa nationala ) .
Important este pe banii cui , v-a fost asigurat confortul care v-a permis sa pescuiti fara grija si sa duceti Romania pe un onorabil loc 5 . Cineva v-a angajat sa faca ceva in acest sens ( avion , cazare , inscriere la CM , samd si nu a onorat se pare nimic din promisiuni ) . Daca lucurile stateau altfel decit acum , poate puteati sa fiti mult mai lejeri ....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val Pangica jr scrie:@gabi sandu

Dar tu trebuie sa stii ca faptul ca voi ati avut tot ce va trebuie in Franta , nu e o noutate - toate participarile au fost de acest fel ( adica au fost oameni de bine care au platit pina la urma pentru echipa nationala ) .
Iar vorbesti din carti Val ? :oops: Poate ne auzim maine la telefon sa-ti amintesc niste aspecte..... :wink: domnule judecator !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:
cornelserbu scrie:el ne-a imbarligat cu avp, insa, probabil ca a fost si el dus de val ca si noi...
Cornel, cu totii gresim si suntem inselati la randul nostru. Hai sa numai aruncam cu piatra ca toti avem pacatele noastre. Nu cunosc antecamera relatiei cu AVP si nu ma intereseaza. Stiu doar ca acolo nu mi-a lipsit nimic si am avut o delegatie competenta.

Ce am scris mai sus este o parere personala si nu implica nici-un alt membru al lotului in ea.
gabi, eu nu dau cu paitra in andrei, omu', cum spuneam si mai sus, se pare ca a fost inselat ca si noi, eu dau cu piatra in avp care a promis marea cu sarea si n-a dat nimic...si pe urma, eu vorbesc in numele clubului meu, nu doar al meu personal

sunt convins ca acolo nu ti-a lipsit nimic, fiindca stiu ca cei trei conducatori s-au dat peste cap ca totul sa fie o.k....aici este numai si numai chestiune de principii si de institutii si toti ar trebui sa fim de acord, fiindca stim cine nu s-a tinut de promisiune

@ val pangica

:lol: :lol: :lol: ...buna aia cu VAL-ul
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Val Pangica

Nici nu am banuit ca esti rau intentionat si stiu ca in anii trecuti ai ajutat echipa nationala din punct de vedere financiar si pentru asta jos palaria. Spun doar ca aceste probleme pot fi rezolvate prin telefon sau la o cafea, nu trebuie data apa la moara carcotasilor, care nu sunt putini si abia asteapta un motiv ca sa mai bage zazanie intre pescari sau sa ne arate cu degetul.

@ Cornel Serbu

Este in regula, din prima postare am inteles altceva si este bine ca lucrurile s-au lamurit, mai ales ca sunt si altii care au interpretat ca mine. :D

malin

Mesaj de malin »

1. AVP s-a aratat deschis unei colaborari cu cei implicati in competitia de crap propunandu-le o "umbrela" mediatica ce ar fi permis gasirea unor sponsori. Eu nu am spus ca voi veni cu 8500 euro pe masa ca la nunta, ci ca vom vinde evenimentul pentru a gasi sumele de sponsorizare. Din pacate criza si faptul ca acest campionat national de crap si lotul reprezentativ nu au prezentat interes pentru niciun sponsor atat din zona de nisa, cat si din afara ei, ne-a obligat sa gasim alte modalitati si surse de sponsorizare.

2. AVP are destule subiecte la capitolul crap si nu este dependent de concursurile de crap pentru a acoperi acest capitol din editorial. Ceea ce am vrut noi a fost sa promovam pescarii importanti din competitie si sa popularizam acest sport. In plus am garantat corectitudinea intrecerilor, modul in care va fi facuta selectia lotului , organizarea sa si nu in ultimul rand prezenta la CM din Franta. Toate aceste deziderate au fost indeplinite iar performanta obtinuta de pescarii nostri confirma ca TAVP a fost - in premiera in lumea crapistilor de la noi - un sistem corect competitional, care nu a mai generat traditionalele de acum scandaluri si tiganii care nu fac cinste tagmei noastre.

3. Deoarece Serviciul de Vanzari din cadrului trustului nostru nu a putut gasi ca pana acum sponsorii de care am avut nevoie pentru TAVP de spinning si lotul de spinning, eu - Malin Musatescu, am fost nevoit sa-mi folosesc relatiile, reputatia si prieteniile pentru a gasi banii necesari deplasarii lotului in Scandinavia. Cu binevointa sponsorilor stiuti acum de toata lumea am putut duce pentru a treia oara consecutiv lotul national de spinning la o intrecere internationala. Andrei Vladeanu, ca reprezentant al AVP in competitia de crap, a fost nevoit sa faca exact acelasi lucru pe care l-am facut eu la spinning si a reusit sa aduca la lot 3000 de euro. Subliniez ca aceste sponsorizari au fost aduse de Andrei CA REPREZENTANT AVP, deci este partea de contributie AVP. Intelegerea dintre Andrei Vladeanu si Victor (F&H la acea vreme) a fost ca postul TV sa aduca aceeasi suma, lucru care s-a si intamplat, nu dupa ce Victor a incercat in zadar sa gaseasca sponsori. Suma cu care PVTV a participat la deplasarea lotului a fost astfel o sponsorizare directa, care insa nu schimba cu nimic datele problemei.

4. Nu inteleg modul suburban cu care Cornel Serbu ma apostrofeaza. Relatia pe care am avut-o cu domnul in cauza in toti acesti ani a fost una eleganta, in care ne-am aratat un respect reciproc. Nu ma voi cobora sa intru in acest gen de polemica, mai ales ca ne stim si altfel decat de pe acest site. Ceea ce vreau sa pun insa in discutie este atacul inutil la lotul de spinning, jignirile pe care le aduce unor pescari de competitie cu un real palmares, care au castigat in aceasta vara doua concursuri foarte grele. Iar acuzatia ca am deturnat fondurile de la crap pentru a ne plimba noi prin Suedia si Norvegia mi se pare chiar calomnie.

5. Pozitia domnului Iuga o inteleg si nu discut acum relatiile sale profesionale cu terti. Ceea ce nu intelege domnul Iuga este ca ne invartim in lumea mica a pescuitului si cea mai mare greseala este sa nu-ti lasi loc de buna ziua.

6. Le multumesc reprezentantilor lotului national, cat si intregii delegatii, pentru excelenta prestatie din Franta si imi cer scuze in numele redactiei AVP pentru eventualele neplaceri create cluburilor de crap implicate in pescuitul de competie.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

malin scrie:.............. TAVP a fost - in premiera in lumea crapistilor de la noi - un sistem corect competitional....
Cam mult spus! Cum adica in premiera un sistem corect??!! A fost corect dar nu in premiera!

Restul nu comentez si nu ma bag, dar ceea ce ati scris in randul citat de mine e o mare prostie domnule Musatescu!
Milionar excentric

malin

Mesaj de malin »

Nu cunosc campionate de crap in Romania fara acuzatii grave de frauda. Daca a existat asa ceva, imi cer scuze pentru ignoranta mea.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

malin scrie:Nu cunosc campionate de crap in Romania fara acuzatii grave de frauda. Daca a existat asa ceva, imi cer scuze pentru ignoranta mea.
Acuzatia nedovedita nu inseamna un sistem competitional incorect. Prin urmare, daca spuneti ca acest turneul a fost UNICUL, PRIMUL, etc. CORECT, inseamna ca acuzati organizatorii de pana acum, in speta APCR, ca a organizat concursuri de calificare incorecte!

E un forum, ne exprimam liber, poate prea liber uneori, dar asta nu inseamna ca sunt tolerate ineptii cand e vorba de lucruri serioase. Mai ganditi-va...

Nu vreau polemici, dar ceea ce ati spus e grav si ataca in mod direct APCR, stiu deasemenea ca nu asta ati dorit sa reiasa si de aceea, ar fi bine sa reformulati acea "PREMIERA a corectitudinii"!
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”