Multumiri D-lui Petcu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de ionut72 »

"Reclama este interzisa atat timp cat nu esti partener Crapmania".
Serios, deci daca eu (eu fiind un oarecare, care n-are nici o legatura cu firma ta) spun "mie imi plac MTX-urile 14, isi fac treaba foarte bine si au si un raport pret-calitate bun", tu o consideri reclama?

Iar daca spun, "regula aia de pe MV2 cu insotitorul care e obligat sa pescuiasca si el, e naspa, e o forma de vanzare fortata" e anti-reclama?

Pai, atunci, zic sa inchidem forumul si sa plecam toti acasa (sa lasam doar sponsorii), ca asa, orice parere, a oricui, poate fi considerata o forma de reclama/anti-reclama.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie: Nu am fost deranjat niciodata de criticile de aici. Ba chiar m-au ajutat in rezolvarea unor neintelegeri sau ca sa-mi fac munca mai bine.
Ceea ce deranjeaza la Victoras Petcu e ca el considera inclusiv sugestiile de imbunatatire a regulamentului, facute absolut amiabil, politicos si cu buna-credinta, ca fiind critici.

Si le sterge, de frica sa nu le vada si ceilalti utilizatori si sa-si dea seama ca exista alte balti unde acele sugestii chiar au fost luate in considerare si sunt puse in practica, chestii din care, pe acele balti, are de castigat toata lumea, si clientii si administratia. Mai putin el si balta lui! :)

Isi face un calcul meschin, de genul: stai asa, ca nu toata lumea sta tot timpul conectata si, daca sterg suficient de repede sugestiile si criticile, cei ce intra pe topicurile despre MV2 au impresia ca toata lumea e de acord cu regulamentul asa cum e el, nu comenteaza nimeni negativ, nu exista critici sau sugestii de imbunatatire. Hai frate si noi pe MV2 ca, uite, e apreciata unanim de pescari, e cea mai misto balta!

Poate pricep acum multi dintre cei care erau contrariati de ce le sunt sterse postari absolut benigne, de ce procedeaza Victoras Petcu in felul asta. Asta e "schema"! :D

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
"Reclama este interzisa atat timp cat nu esti partener Crapmania".
Serios, deci daca eu (eu fiind un oarecare, care n-are nici o legatura cu firma ta) spun "mie imi plac MTX-urile 14, isi fac treaba foarte bine si au si un raport pret-calitate bun", tu o consideri reclama?

Iar daca spun, "regula aia de pe MV2 cu insotitorul care e obligat sa pescuiasca si el, e naspa, e o forma de vanzare fortata" e anti-reclama?

Pai, atunci, zic sa inchidem forumul si sa plecam toti acasa (sa lasam doar sponsorii), ca asa, orice parere, a oricui, poate fi considerata o forma de reclama/anti-reclama.
Ambele variante sunt acceptate pana in momentul in care incepi sa le repeti. :wink:
Dupa aia se transforma "pupat in popou" sau "pipi pe" , asa cum spuneam / spuneai.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie:
Dan Mitranescu scrie: Nu am fost deranjat niciodata de criticile de aici. Ba chiar m-au ajutat in rezolvarea unor neintelegeri sau ca sa-mi fac munca mai bine.
Ceea ce deranjeaza la Victoras Petcu e ca el considera inclusiv sugestiile de imbunatatire a regulamentului, facute absolut amiabil, politicos si cu buna-credinta, ca fiind critici.

Si le sterge, de frica sa nu le vada si ceilalti utilizatori si sa-si dea seama ca exista alte balti unde acele sugestii chiar au fost luate in considerare si sunt puse in practica, chestii din care, pe acele balti, are de castigat toata lumea, si clientii si administratia. Mai putin el si balta lui! :)

Isi face un calcul meschin, de genul: stai asa, ca nu toata lumea sta tot timpul conectata si, daca sterg suficient de repede sugestiile si criticile, cei ce intra pe topicurile despre MV2 au impresia ca toata lumea e de acord cu regulamentul asa cum e el, nu comenteaza nimeni negativ, nu exista critici sau sugestii de imbunatatire. Hai frate si noi pe MV2 ca, uite, e apreciata unanim de pescari, e cea mai misto balta!

Poate pricep acum multi dintre cei care erau contrariati de ce le sunt sterse postari absolut benigne, de ce procedeaza Victoras Petcu in felul asta. Asta e "schema"! :D
Eu nu le stergeam , le modificam ! :D Barem daca o fac , sa o fac cum trebuie. :D

Asa ca a ales varianta civilizata. :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:
ionut72 scrie:
Eu nu le stergeam , le modificam ! :D Barem daca o fac , sa o fac cum trebuie. :D

Asa ca a ales varianta civilizata. :D
Asa, asa, da-i idei despre cum sa-si imbunatateasca si mai mult capitolul "relatii cu clientii"! :D

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Niciun site nu poate exista la un nivel care sa fie atragator pentru potentialii clienti dornici sa-si faca reclama daca nu am fi noi astia fraieri de dam clic pe ici colo.
Asa ca ce facem noi aici e reclama la crapmania.
Ce ar mai fi daca toti am fi de acord pe oricare subiect ?
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

"Georgica''

''Pana la urma, omul plateste ptr. un serviciu spre a-si dezvolta afacerea, nu ca sa se ia in gura cu nemultumitii".

"ionut72"

''Pai spune-i asta lui Victoras! Spune-i si tu, ca poate, pana la urma, intelege!'' :)

"Georgica''

"imi spune mereu ca nu poate sa taca"

Pai cum sa tac?
In curtea mea cu investitia mea cu munca mea, etc, sa accept sa fiu luat la misto !!!

"ionut72"

"Pai, ghinion, sunt si altii care nu pot sa taca. Bun, are tot dreptul de a-si modera cum vrea topicul despre balta, dar si noi avem privilegiul, dat de regulamentul Crapmania, sa postam, in limitele regulamentului (si in afara topicurilor moderate de el), nemultumirile despre balta."

Daca "sunt si altii care nu pot sa taca", pot sa vina cu ideii, cu sugestii, de care eu pot sa tin cont sau nu, dar nu cu "ïntepaturi" cu iz de misto sau sa insiste ca ideea sau sugestia lor este cea mai buna !!! Eu sunt cel care decide, asa cum si ei pot decide unde vor sa pescuiasca,pentru ca nu-i obliga nimeni sa vina la M.V.2 !!! :(
..............................................................................................................................................

"ionut72"

” Pe orice balta civilizata din tara asta se poate pescui in 2 cu drepturi depline pe un stand. ” "

Ce-ti mai place sa imparti cheltuielile la doi !!! :D

"ionut72"

"P.S. Si renunta la "tigania" aia de taxa de ponton!"

Nu pot renunta, pentru ca pontoanele beneficiaza de o suprafata de pescuit, minim dubla fata de locurile de pe pamant ( deci un ponton = 2 locuri pe pamant minim, etc,etc !!! [/quote]

” Ioane, stai foarte prost cu matematica !!! "

”900 de m, si ai 2 toalete, de unde iti ies tie 150 m, nu stiu! La lungimea malului, pentru o toaleta la fiecare 150 m, iti trebuie fix ... 5!"

La o distanta de 900 de metri iti trebuie, 3 (trei) toalete ecologice, pentru a rezulta ca cea mai mare distanta parcursa de un pescar de la locul de pescuit pana la toaleta ecologica sa nu fie mai mare de 150 de metri !!! Nu cum zici tu ” iti trebuie fix ... 5! ” :lol: :lol: :lol:

Ioane, ai refacut calculele ? Cate toalete ecologice ti-au iesit, 3 sau 5 ? :lol:

De fapt nu mai ma intereseaza,pentru ca m-ai plictisit si nu mai doresc sa port un dialog cu tine !!! :D

Rog un moderator sa inchida acest subiect !!! :D
Ultima oară modificat Lun Feb 01, 2016 16:53 de către Victoras Petcu, modificat 1 dată în total.
Victoras Petcu

crapmikaze

Mesaj de crapmikaze »

oanavictor scrie:adica ........sa fie bine ca sa nu fie rau :lol:

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

in fiecare an aceeasi poveste, cu topicuri asemanatoare.
Va rog sa aveti in vedere ca nu este nimeni obligat sa mearga undeva daca nu ii convin conditiile.
Eu, personal, apreciez ca d-nul Petcu este printre singurii patroni de balta care tine cont de parerile utilizatorilor.

topic inchis, va rog nu mai deschideti altele pe acest subiect.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”