"Georgica''
''Pana la urma, omul plateste ptr. un serviciu spre a-si dezvolta afacerea, nu ca sa se ia in gura cu nemultumitii".
"ionut72"
''Pai spune-i asta lui Victoras! Spune-i si tu, ca poate, pana la urma, intelege!''
"Georgica''
"imi spune mereu ca nu poate sa taca"
Pai cum sa tac?
In curtea mea cu investitia mea cu munca mea, etc, sa accept sa fiu luat la misto !!!
"ionut72"
"Pai, ghinion, sunt si altii care nu pot sa taca. Bun, are tot dreptul de a-si modera cum vrea topicul despre balta, dar si noi avem privilegiul, dat de regulamentul Crapmania, sa postam, in limitele regulamentului (si in afara topicurilor moderate de el), nemultumirile despre balta."
Daca "sunt si altii care nu pot sa taca", pot sa vina cu ideii, cu sugestii, de care eu pot sa tin cont sau nu, dar nu cu "ïntepaturi" cu iz de misto sau sa insiste ca ideea sau sugestia lor este cea mai buna !!! Eu sunt cel care decide, asa cum si ei pot decide unde vor sa pescuiasca,pentru ca nu-i obliga nimeni sa vina la M.V.2 !!!
..............................................................................................................................................
"ionut72"
” Pe orice balta civilizata din tara asta se poate pescui in 2 cu drepturi depline pe un stand. ” "
Ce-ti mai place sa imparti cheltuielile la doi !!!
"ionut72"
"P.S. Si renunta la "tigania" aia de taxa de ponton!"
Nu pot renunta, pentru ca pontoanele beneficiaza de o suprafata de pescuit, minim dubla fata de locurile de pe pamant ( deci un ponton = 2 locuri pe pamant minim, etc,etc !!! [/quote]
” Ioane, stai foarte prost cu matematica !!! "
”900 de m, si ai 2 toalete, de unde iti ies tie 150 m, nu stiu! La lungimea malului, pentru o toaleta la fiecare 150 m, iti trebuie fix ... 5!"
La o distanta de 900 de metri iti trebuie, 3 (trei) toalete ecologice, pentru a rezulta ca cea mai mare distanta parcursa de un pescar de la locul de pescuit pana la toaleta ecologica sa nu fie mai mare de 150 de metri !!! Nu cum zici tu ” iti trebuie fix ... 5! ”
Ioane, ai refacut calculele ? Cate toalete ecologice ti-au iesit, 3 sau 5 ?
De fapt nu mai ma intereseaza,pentru ca m-ai plictisit si nu mai doresc sa port un dialog cu tine !!!
Rog un moderator sa inchida acest subiect !!!