Cine si ce a furat in Franta ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
dinul

Re: Cine si ce a furat in Franta ?

Mesaj de dinul »

Dan MITRANESCU, CINE ESTE ROMANUL SAU ROMANII,?????? DIN LOT BINEINTELES CE TOT O AIURITI.

Doeat
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Doeat »

daca nu a facut nimic grav de ce nu spuneti cum il cheama pe acel coleg care a ridicat niste "gunoaie" din strada?

De ce tocmai cineva din delegatia Romaniei a trebuit sa ia geanta din strada ? nu putea sa reziste tentatiei si sa isi vada de treaba? Daca tot la stadiul ala suntem ca daca vedem ceva pe strada, fie ala si aparatura electronica mai veche sau mai stiu eu ce si il luam noi acasa si il reparam si bun o fi, este foarte penibil si ne meritam soarta . Da chiar nu ma asteptam la un asemenea gest de la un lot national fie el si de pescuit.
Pacat...noi tot la filosofia adunat ce alti considera ca nu ii bun am ramas si in 2009
Roland K.
KRap-Baits RO

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Cristi Y scrie:@ Dan Mitranescu

Si eu in Africa am renuntat la o parte din bagaj in favoarea cortului cumparat de acolo , dar acel bagaj consta in cizme , saci de crap ,pe care nu le-am lasat in fata hotelului dar sincer sa fiu este greu de crezut ca cineva renunta la Delkimi si la aparat foto sa mai usureze bagajul :D :D pentru o mie si ceva de kilometrii.
Daca ametitul ii roaga sa ii inapoieze lucrurile era alta problema , dar ca ii acuza de furt si isca o astfel de umbra asupra unei echipe reprezentative nu cred ca este corect.

Nu este corect nici din partea celor de la hotel care puteau sa rezolve neantelegerea.
Nu Dane nu sunt deacord .... Ce nu este corect e altceva....ca cineva a luat, a impartit, s-a bucurat de un (niste) bunuri necuvenite, indiferent cat de ametit era ala ca le-a uitat sau le-a lasat in urma. E un lucru urat si grav si foarte dureros ca acest gest a fost facut in public in ECHIPAMENTUL NATIONALEI ROMANIEI (ala de 3500 de Euro).

Imaginati-va asa ... sunteti spectatori si vedeti un/niste membri ai unei echipe reprezentative de ... kickboxing ... imbracati in echipamentul national al tarii lor... si gasesc o geanta pe strada (deci nu au furat-o...au gasit-o pur si simplu) ... se bucura ca niste copii de ce a lasat unul in urma si incep sa isi imparta bunurile respective in vazul dumneavostra al celor prezenti acolo. CUM VI SE PARE IMAGINEA? :oops:
Ultima oară modificat Lun Noi 02, 2009 14:53 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

cata bh scrie:Pentru a elimina orice banuiala care planeaza asupra INTREGULUI LOT NATIONAL al ROMANIEI invit Managerul echipei
sa clarifice OFICIAL aceasta situatie azi 02.Noiembrie.2009 , nu putem astepta la infinit fara o pozitie oficiala referitoare la o atit de grava acuzatie, este vorba de imaginea LOTULUI ROMANIEI .
In situatia in care este adevarat (sper ca nu ) propun sa inaintam autoritatilor in drept o sesizare si sa suspendam pe viata
participarea celor vinovati la toate competitiile organizate in Romania .

Cu stima
Catalin Prichici
Presedinte Imperial Carpfishing Club

ps invit presedintii de cluburi din tara sa dea dovada de fermitate si de seriozitate in tratarea acestei probleme.
De acord cu Cata, daca este adevarat, suspendati pe viata respectivii de la toate competitiile organizate in Romania.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

"Tabloul" a fost prezentat in mai multe forme :ba vedem un student beat agresat de maica-sa ca nu a venit cu delkimii acasa, ba un morman de haine vechi,saci de pastrare nespalati,genti rupte,pungi de plastic din care parca ar sclipi o camera foto si ledul mov,inca aprins, al unui Delkim reformat dupa 3-4 CM-uri si care a ispititun grup nefericit de romanasi +moldoveni (altminteri o asociere complet nefericita) :lol: ........... Normal ar trebui sa asteptam o varianta oficiala a conducatorilor delegatiei si abia apoi sa -i judecam :oops:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Eu sunt deacord ca poate persoana respectiva nu a avut intentia sa fure dar ii inadmisibil sa reprezinti o tara la un campionat mondial si sa mergi cu haine pe care scrie mare ROMANIA sa culegi bagaje dupa ce "a inceput sa umble un zvon prin hotel ca multi pescari, din componenta altor tari, renunta la bagaje voluminoase datorita costurilor mari de transport"

nici macar un carlig uitat pe masa nu trebuia sa il insuseasca ...ce ii mai grav este ca unii nu realizeaza in ce situatie penibila au bagat toti pescarii de crap din romania cu acest gest.
Roland K.
KRap-Baits RO

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Andrei I scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Cristi Y scrie:@ Dan Mitranescu

Si eu in Africa am renuntat la o parte din bagaj in favoarea cortului cumparat de acolo , dar acel bagaj consta in cizme , saci de crap ,pe care nu le-am lasat in fata hotelului dar sincer sa fiu este greu de crezut ca cineva renunta la Delkimi si la aparat foto sa mai usureze bagajul :D :D pentru o mie si ceva de kilometrii.
Daca ametitul ii roaga sa ii inapoieze lucrurile era alta problema , dar ca ii acuza de furt si isca o astfel de umbra asupra unei echipe reprezentative nu cred ca este corect.

Nu este corect nici din partea celor de la hotel care puteau sa rezolve neantelegerea.
Nu Dane nu sunt deacord .... Ce nu este corect e altceva....ca cineva a luat, a impartit, s-a bucurat de un (niste) bunuri necuvenite, indiferent cat de ametit era ala ca le-a uitat sau le-a lasat in urma. E un lucru urat si grav si foarte dureros ca acest gest a fost facut in public in ECHIPAMENTUL NATIONALEI ROMANIEI (ala de 3500 de Euro).

Imaginati-va asa ... sunteti spectatori si vedeti un/niste membri ai unei echipe reprezentative de ... kickboxing ... imbracati in echipamentul national al tarii lor... si gasesc o geanta pe strada (deci nu au furat-o...au gasit-o pur si simplu) ... se bucura ca niste copii de ce a lasat unul in urma si incep sa isi imparta bunurile respective in vazul dumneavostra al celor prezenti acolo. CUM VI SE PARE IMAGINEA? :oops:
Ai dreptate legat de imagine cand este vorba de "cautat prin gunoaie". Insa pana la furt mai este cale lunga ...

Legat de numele celui implicat nu stiu care este problema ... Asta conteaza ?
De la cel care a anuntat ca se arunca echipament pe strada ,pana la cei care au vazut geanta desfacuta toti au avut aceiasi vina.
Ponturile , complicitatea , tainuirea intra in aceiasi oala. Adica echipa Romaniei a furat.

Si ca sa nu cada Romania intr-o astfel de umbra Mitranescu (ca un bun patriot :D ) o sa "ia fapta" . Pe langa excluderea din competitii va rog sa anuntati si politia ! Fara gluma !
Atentie mare insa !

Si daca puteti anuntati-l pe ametit ca daca nu transforma acuzatia de furt in rugamintea de a i se inapoia bunurile poate il dau in judecata pentru viciere de imagine !

doeat - marko

Mesaj de doeat - marko »

Inca o data ne facem de ras ca si tzara si ne mai miram ca se uita strainii la noi ca la niste tigani care aduna gunoaiele de pe strada. Inca o data le-am demonstrat strainilor cat de educati si cat de corecti suntem.

Si daca era o cizma, sau un sac de crap, nu e permis ca un reprezentant al tarii, purtand insemnele acesteia la un CM, sa se aplece sa le ia.
...iar unii il condamna pe bietul Croat ca si-a uitat geanta... ca vorba romanului, "daca-i prost lasa ca profitam noi".

Cel mai tare ma mira faptul ca nu s-au luat masuri si ca geanta respectiva nu a fost trimisa croatului, cu scuzele de rigoare. Ma mira faptul ca inca se mai discuta despre cum si de ce a fost luata si ca de fapt a fost abandonata si alte vorbe goale...
Chiar nimanui nu-i pasa de faptul ca suntem facuti de ras? Tuturor le place ca romanul sa fie considerat un culegator de gunoaie si un hot? Daca da, atunci ne meritam soarta!

dinul

Mesaj de dinul »

Gogu, gabi tomulescu stie sigur cine este, asa ca presedintele clubului din care face parte gabi tomulescu trebuie sa faca acest gest de onoare si sa spuna cine este acest pescar, care a facut un gest care numai o comisie parlamentara l-ar ierta, ce mai incolo... doar si pinalti si becali si penescu de la arges au scapat de aceste comisii sau ma insel eu si Victor Oana musamalizeaza totul. Oana Victor are aceasta obligatie.

ps, ma gandesc ca poate la darvari a cazut cablu de net.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

doeat - marko scrie: ...Cel mai tare ma mira faptul ca nu s-au luat masuri si ca geanta respectiva nu a fost trimisa croatului, cu scuzele de rigoare...
De unde stii ???
doeat - marko scrie: ...Ma mira faptul ca inca se mai discuta despre cum si de ce a fost luata...
Astea sunt discutiile ce apar obligatoriu in fiecare an dupa CM. Depinde cine "musca" primul (ca sa nu dea loc sa-l muste altii...) si cine trebuie sa plateasca, sa fie "debarcat". Mai citeste din comentariile de anii trecuti si o sa-mi dai dreptate.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”