Moderator: gor965
Doeat scrie: si campion national al Romaniei vi se pare normal sa culegeti genti de pe strada ? Gestul in sine, pe care personal cred nu a fost FURT, este injositor si penibil din cauza careia Romania va fi privita cu dispret si in acest domeniu.
Ca si campion national al Romaniei vi se pare normal sa culegeti genti de pe strada ? Gestul in sine, pe care personal cred nu a fost FURT, este injositor si penibil din cauza careia Romania va fi privita cu dispret si in acest domeniu.
E foarte trist ce s-a intamplat, da. Se pare ca nu toata lumea stie legea din moment ce s-a ajuns aici. Asta cu tot romanul stie fotbal si drept e tareserbtudor scrie:toata lumea citeaza codu penal...ce sa spun...e trist ce s-a intamplat da pana la penal e cale lunga...lasati-o pe asta cu codu penal,nu e cazul!tot romanu stie fotbal si drept![]()
Citesc posturile de pe forum de cativa ani cu mare interes, fara posturi aiurea la subiecte care nu ma privesc personal. Dar topicul asta m-a facut sa ma crucesc, si nu ma pot abtine.doeat - marko scrie:Codul Penal Art. 216. - Însusirea bunului gasit
Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al sau, se pedepseste cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda.
Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si însusirea pe nedrept a unui bun mobil ce apartine altuia, ajuns din eroare în posesia faptuitorului.
acum cred ca e destul de clar...
Mare om mare caracter....gabisandu scrie:Vladut, pentru ca sunt nominalizat va spun urmatoarele. In ultima dimineata faceam cumparaturi impreuna cu inca un membru a delegatie si la un moment dat ne-am intalnit cu moldovenii care stateau de vorba pe o terasa. Unul dintre ei ne-a zis ca sunt genti lasate in fata hotelurilor de catre echipe care plecasera deja. Atat eu cat si persoana cu care eram le-am zis sa stea cuminti si am plecat in continuare la cumparaturi.Vladut Mateianu scrie:Astept in continuare parerea lui Gabi Sandu