Fox Eos R

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Greseala mea... Faceam referire la statia Txr si emitatorul ei. Nu se justifica in cazul tau in conditiile in care ar trebui sa conectezi si un emitatori la senzori pentru a functiona. In cazul tau e simplu...cauti o statie Rx3 si gata!

freespirit
pescar de competitie

Re: Fox Eos R

Mesaj de freespirit »

Acolo sunt 2 statii TXR, cu 4 senzori cu cabluri, iar statia momtata pe buzz-bar transmite semnalul spre a doua statie TXR, dar pana la ce distanta? 200, sau 400-500 m? Daca as utiliza o statie TXR calibrata cu statia mea RX3, nu mi-ar putea trimite semnalul pana la aceeasi distanta, RX3 avand rolul de receptor-emitator-amplificator de semnal?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Eu te intreb altceva...la ce ai nevoie de distante de 400-500 m?

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie: In cazul tau e simplu...cauti o statie Rx3 si gata!
Tot nu cred ca am inteles complet, mai caut o statie RX3? Am doua, cate una pentru fiecare dintre cele 2 seturi Eos-R, dar cum ma ajuta sa maresc raza de actiune de la 200 m(parca atat are distanta maxima setul Eos-R combinat cu statia RX3, pana la 500 m(parca asta este distanta pana la care receptioneaza semnalul NTXR cu TXR, sau si in combinatia TXR cu statia amplificator TXR)?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Nu stiu raza lui txr ca nu m-a interesat... Eu eram convins ca mai ai nevoie de o statie. Tot nu am inteles...de ce ai nevoie de 400-500 m?

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:Nu stiu raza lui txr ca nu m-a interesat... Eu eram convins ca mai ai nevoie de o statie. Tot nu am inteles...de ce ai nevoie de 400-500 m?
Daca se poate, de ce nu? :)

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

Eu cred ca tu vrei sa te iei la tranta cu Bold!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:Eu cred ca tu vrei sa te iei la tranta cu Bold!
Tu, oricum, detii asa ceva(ma refer la obiectul discutiei, Fox Eos-R) altii...cum e vulpea...imi cer scuze fata de vulpe...e jignitoare comparatia... :lol:

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Elementele tip clema si cel cu filet interior din alama nu le-am vazut in niciu set Fox Eos-R, ce sunt si de unde se pot gasi? In poza de mai jos sunt elementele dintre incarcatorul auto(sus) si cele 2 cleme pentru statie(jos)
Fişiere ataşate
20160516_230548_20160516_234836.jpg
20160516_230548_20160516_234836.jpg (221.25 KiB) Vizualizat de 726 ori

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

In poza de mai sus singura precizare care poate sa aiba legatura cu nedumerirea si intrebarea mea este, daca va uitati la descrierea imaginii(partea scrisa din poza, in limba engleza, pozitia a 3-a), "BUZZER BAR ATTACHMENT BRACKET", le are cineva, sau, le-a vazut cineva, ce se poate prinde cu ele de buzz bar?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”