Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Acolo sunt 2 statii TXR, cu 4 senzori cu cabluri, iar statia momtata pe buzz-bar transmite semnalul spre a doua statie TXR, dar pana la ce distanta? 200, sau 400-500 m? Daca as utiliza o statie TXR calibrata cu statia mea RX3, nu mi-ar putea trimite semnalul pana la aceeasi distanta, RX3 avand rolul de receptor-emitator-amplificator de semnal?PallBogdan scrie:http://youtu.be/zt6AnUJW-E0
Tot nu cred ca am inteles complet, mai caut o statie RX3? Am doua, cate una pentru fiecare dintre cele 2 seturi Eos-R, dar cum ma ajuta sa maresc raza de actiune de la 200 m(parca atat are distanta maxima setul Eos-R combinat cu statia RX3, pana la 500 m(parca asta este distanta pana la care receptioneaza semnalul NTXR cu TXR, sau si in combinatia TXR cu statia amplificator TXR)?PallBogdan scrie: In cazul tau e simplu...cauti o statie Rx3 si gata!
Daca se poate, de ce nu?PallBogdan scrie:Nu stiu raza lui txr ca nu m-a interesat... Eu eram convins ca mai ai nevoie de o statie. Tot nu am inteles...de ce ai nevoie de 400-500 m?
Tu, oricum, detii asa ceva(ma refer la obiectul discutiei, Fox Eos-R) altii...cum e vulpea...imi cer scuze fata de vulpe...e jignitoare comparatia...PallBogdan scrie:Eu cred ca tu vrei sa te iei la tranta cu Bold!