Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Marian Cosereanu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Marian Cosereanu »

Felicitari Senzor, felicitari Total Fishing (Mihai Florescu), restul standurilor pur si simplu magazine, 0% reducere. Respect pentru cei care au urcat pe scena, Ronny, Vladeanu, Tomulescu... Am vazut si tepe cu bratari vandute la juma' de pret la intrarea in curte :twisted:, una peste alta am luat ce am dorit si cu reduceri fromoase pentru ce am vrut. Taxa de 30 de lei am scoso de la Senzor, deci...m-am scos cu o seapca si o varga de 3m gratuite :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din gazaru

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

si culita avea reduceri foarte bune la groundbaits pop up si altele
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

mazi

Mesaj de mazi »

Am fost si eu astazi si pot spune ca am ramas foarte placut surprins de ce am gasit acolo. Reduceri existau in mai multe locuri,nu doar in 2,cum spunea cineva mai sus. De asemenea si pos exista in mai multe standuri. Singurul lucru de care nu am fost multumit a fost lipsa produselor de camping...doar cateva paturi si cred ca maxim 5 tipuri de corturi expuse. Eu pentru asta ma dusesem... Drept urmare am achizitionat de la Decatlon si de unde am si obtinut o reducere de 10% din pretul total.

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Nu stiu unde ati fost dar ce vorbiti de Dechatlon ? Si scumpe si de proasta calitate multe produse gen Dragon fratilor ! Da, la Tata Nitu cateva lucruri dar ieftine si bune , adica rodpod, minciog etc. La nada multe variante, multe firme debutante de care nu s-a auzit dar aglomeratie si preturi bune tot la veteranii Senzor, care au facut spectacol la vanzari in timp ce vecinii se tolaneau pe scaune . Preturi bune si la Carpdiscount dar calitatea si aspectul lasa de dorit, la fel si servirea facuta de angajati beti sau fumati.Organizare buna, mancare buna , merita vizitat targul !

Mihai_1981gr

Mesaj de Mihai_1981gr »

Si eu am fost azi la targ, pot spune ca m am simtit bine, cat despre expoznati, nu vreau sa fiu rautacios dar la cate unii parca nu iti prea venea sa intrii si sa intrebi ceva...se vedea plictiseala pe fata lor :)), am si facut ceva cumparaturi ...de ici de colo (consumabile ) , per total a fost frun\mos, iar daca se organizeaza si la anul sigur ma voi duce !!

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Exista POS la mai multe magazine, Abrevis, Energo, Decathlon, Relax Spinning, etc dar cel mai bine este sa veniti cu bani cash.
Referitor la parcare, daca intrati pe la Kanal D, imediat in capat pe dreapta, este o parcare destul de mare si incapatoare.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Acum am ajuns acasa ...of ,of sunt rupt de picioare ca am stat numai in picioare 9 ore ...Si astazi puhoi de lume intre orele 10 si 13 si cred ca au fost peste 12.000 de vizitatori pana acum :shock: .
Nu veniti la prima ora ca stati o gramada la coada si este si multa inghesuiala....

Ma gasiti si maine in standul Relax Spinning (C9-imediat la intrare ) unde prezint carligele Fudo :wink: ...

o seara buna si multumesc tuturor care m-au vizitat :wink:

ps. referitor la parcare eu am intrat pe intrarera B si-am intrat in parcarea platita unde-ti iei tichet automat cand intrii ( 3 lei ora ).......si ieri si astazi la plecare (ora 18-45) nu mai era nimeni sa-ti ia `banul si barierele de iesire erau ridicate :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Thomas Cristian
pescar de competitie

Fishing & Hunting EXPO - 12-14 februarie 2016

Mesaj de Thomas Cristian »

Hai ca maine merg si eu la targ. Din pacate singur pt ca colegul meu pescar nu "haleste" targurile. Ma duc la TF pt o croseta,niste carlige si cam atat:))
Deci nu la prima ora ?

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

@Iulian : Poti intra repede si de la prima ora. Secretul e sa te asezi mai aproape de usa cand ajungi. Intri in maxim 10 minute cand se deschide usa. :lol:

Ursu Florin

Mesaj de Ursu Florin »

Şulea Adrian scrie:Am fost azi la targ si sa nu ma intelegeti gresit. Per total mi.a placut inafara de unii care la produsele gen 2+1 erau umflate preturile comparativ cat era pe siteul repectiv inainte de targ. Producatorii niciodata nu ies in pierdere. Venind de la braila pt acest targ unii producatori mi.au facut o impresie proasta. Oricum dupa ce am plecat de la targ am fost la Claumar unde aveau Real reducere de pana la 60 % si la BigFish unde mi.am golit portofelul :))
Probabil ca ai facut comparatie cu preturile de pe site care erau reduse. Echipa Senzor a anuntat ca preturile.de pe.site revin la normal cand incepe expozitia. Eu am cumparat niste carlige dea Tata Nitu, saculeti PVA, nada, bile de carlig, pelete de carlig, dipuri, etc. Am vrut sa mai iau un minciog de la Total Fishing, era 99 lei, dar pana am dat eu o tura se terminase stocul.
Am lasat vreo 220 lei + intrare ( eu si prietena mea) + drum de la Brasov. In total cam 400 lei, nu a meritat dar am vrut sa vad cum este la un targ deoarece nu am mai participat la nici unul.
Din om "faci" pescar usor, dar din pescar nu mai ai cum sa "scoti" om.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”