La cat il costa curierul dus intors dubleaza pretul produsului.dancalinescu scrie:Cu siguranta a fost o neintelegere pe undeva. Ce e deranjat totusi e atitudinea unora care sar sa transeze un om (in loc sa il ajute) care se plange de magazinul de la care a cumparat un produs. La magazine vanzatorii sunt si ei oameni si sunt supusi greselilor ca oricare dintre noi. Nu trebuie transat nimeni, nici clientul, nici reprezentantul magazinului. Trebuie cautata o solutie de compromis.Sa impaci si pestele si rama.
![]()
@Claudiu si Mugurel: Ar trebui sa le impartiti acadele "fanilor" care va iau apararea pe aici.![]()
Pana la urma eu unul am inteles ca omului nu i-a convenit ca in cazul problemelor de garantie el a trebuit sa suporte toate costurile de curierat?
Daca am inteles eu bine, da, intradevar e un lucru cam urat. Din pacate multe magazine practica asta.
Doar unele din magazinele foarte mari , pe considerente de imagine, suporta ei curieratul la garantie. (Emag parca).
Omul sta in Valcea, nu in Bucuresti pe soseaua Virtutii, deci e cam dificil sa vina la magazin sa rezolve problema.