Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Zarguzon Adi scrie:CASUTA 1 ..... PARASCHIV EMILIAN
6. STATIA MICA .. SAKAL
7. TITE -NEAGU -NORBERT -PETER MIKULA
10 .CASUTA 9 ... TAVI -ANGELESCU MIHAI
14. TAMPLARI .... MITRANESCU -ORHEI -MIREA -DUTA
15. STALP ......... ROSIORU -BABOIERU -CIPICA -VLADEANU
18. Y-GREC ...... MARIUS BORS -DANIEL DUMITRESCU -MOISE
19. FUNDULEA ... FLORIN CHITU -MADALIN -DAN MARINESCU
Acestea sunt echipele care nu au reusit sa puncteze dupa 120 ore la Darvari unele dintre ele cu o carte de vizita impresionanta poate ne explica cum se poate intampla asa ceva intr-un concurs de plantat pe o balta plina de peste care s-a hranit indiferent de vreme sau de presiunea atmosferica.
Eee , bravos ...ati muncit cu spor !cornelserbu scrie:george, captura am luat-o tot noi, avea 15,90 kg si este filmat tot drilul de pv-tvgor965 scrie:Felicitari castigatorilor !![]()
Captura... ?
Eu am abandonat dupa 48 de ore din motive technice(cred eu) !!!Zarguzon Adi scrie:CASUTA 1 ..... PARASCHIV EMILIAN
6. STATIA MICA .. SAKAL
7. TITE -NEAGU -NORBERT -PETER MIKULA
10 .CASUTA 9 ... TAVI -ANGELESCU MIHAI
14. TAMPLARI .... MITRANESCU -ORHEI -MIREA -DUTA
15. STALP ......... ROSIORU -BABOIERU -CIPICA -VLADEANU
18. Y-GREC ...... MARIUS BORS -DANIEL DUMITRESCU -MOISE
19. FUNDULEA ... FLORIN CHITU -MADALIN -DAN MARINESCU
Acestea sunt echipele care nu au reusit sa puncteze dupa 120 ore la Darvari unele dintre ele cu o carte de vizita impresionanta poate ne explica cum se poate intampla asa ceva intr-un concurs de plantat pe o balta plina de peste care s-a hranit indiferent de vreme sau de presiunea atmosferica.
cioara scrie:1 - FELICITARI CASTIGATORILOR !2 - Cine esti tu mai nenea Harry sa ne dai rusini ? 3 - Vopsea,mai bine mucles,ca la concursul trecut,la prima masina, ai ramas dator la un stimabil domn cu ceva cascaval pt anumite servicii .
cioara scrie: Felicitari si voua Niculaept. ca si locul 2 pe o balta k Darvari tot inseamna ceva
![]()
![]()
![]()
![]()
George-Alexandru scrie:Felicitari tuturor participantilor,dar in special echipei castigatoare nea Cornel,Juji si nea Tica,bravo!!!!!!!
George-Alexandru scrie: Thnx Georgiano,Credeam ca ne onorezi si tu cu prezenta la OPEN DARVARI, ce sa intimplat
![]()
![]()
de nu ai venit
cioara scrie:1 - FELICITARI CASTIGATORILOR !2 - Cine esti tu mai nenea Harry sa ne dai rusini ? 3 - Vopsea,mai bine mucles,ca la concursul trecut,la prima masina, ai ramas dator la un stimabil domn cu ceva cascaval pt anumite servicii .
George-Alexandru scrie:@Jujak
am avut in plan sa vin dar a intervenit ceva si nu am mai putut.Felicitari inca odata
George-Alexandru scrie: OK Geo