STANDURI SI REZULTATE OPEN DARVARI -PELICANUL

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Bonto
Puncte: 0

Re: STANDURI SI REZULTATE OPEN DARVARI -PELICANUL

Mesaj de Vali Bonto »

Felicitari nea Cornele pentru rezultat,precum si coechipierilor dvs..!

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Zarguzon Adi scrie:CASUTA 1 ..... PARASCHIV EMILIAN
6. STATIA MICA .. SAKAL
7. TITE -NEAGU -NORBERT -PETER MIKULA
10 .CASUTA 9 ... TAVI -ANGELESCU MIHAI
14. TAMPLARI .... MITRANESCU -ORHEI -MIREA -DUTA
15. STALP ......... ROSIORU -BABOIERU -CIPICA -VLADEANU
18. Y-GREC ...... MARIUS BORS -DANIEL DUMITRESCU -MOISE
19. FUNDULEA ... FLORIN CHITU -MADALIN -DAN MARINESCU

Acestea sunt echipele care nu au reusit sa puncteze dupa 120 ore la Darvari unele dintre ele cu o carte de vizita impresionanta poate ne explica cum se poate intampla asa ceva intr-un concurs de plantat pe o balta plina de peste care s-a hranit indiferent de vreme sau de presiunea atmosferica.

nu iti e clar ca toti cei citati de tine mai sus de fapt au prins peste dar nu l-au declarat si l-au dat echipei Serbu-Tica-Jujak......... Capabili astia 3 (Serbu,Tica si Jujak) i-au cumparat pe toti..... sau ii au cu ceva la mana pe toti,de le-au dat toti pestii ca sa castige ei!!! :D :D :D
tu chiar nu sti sa pierzi cu demnitate?
dar la urma urmei nu esti chiar pierzator.... am vazut ca ai luat si tu o masina. ala cred ca a fost premiul acordat de mila de organizator ca te-a vazut ca plangeai pe acolo............ RUSINE!!!
Dan N.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cornelserbu scrie:
gor965 scrie:Felicitari castigatorilor ! :)
Captura... ?
george, captura am luat-o tot noi, avea 15,90 kg si este filmat tot drilul de pv-tv
Eee , bravos ...ati muncit cu spor ! :D ... insa fata dvs. s-a scos cel mai bine ! :wink: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Saky

Mesaj de Saky »

Zarguzon Adi scrie:CASUTA 1 ..... PARASCHIV EMILIAN
6. STATIA MICA .. SAKAL
7. TITE -NEAGU -NORBERT -PETER MIKULA
10 .CASUTA 9 ... TAVI -ANGELESCU MIHAI
14. TAMPLARI .... MITRANESCU -ORHEI -MIREA -DUTA
15. STALP ......... ROSIORU -BABOIERU -CIPICA -VLADEANU
18. Y-GREC ...... MARIUS BORS -DANIEL DUMITRESCU -MOISE
19. FUNDULEA ... FLORIN CHITU -MADALIN -DAN MARINESCU

Acestea sunt echipele care nu au reusit sa puncteze dupa 120 ore la Darvari unele dintre ele cu o carte de vizita impresionanta poate ne explica cum se poate intampla asa ceva intr-un concurs de plantat pe o balta plina de peste care s-a hranit indiferent de vreme sau de presiunea atmosferica.
Eu am abandonat dupa 48 de ore din motive technice(cred eu) !!! :lol: :lol:
Cred ca mi sa stricat sonarul,findca la mine pe zona nu mi a aratat niciun PESTE !!!!
Din 48 de ore vreo 15 am stat pe apa sa caut Crapii aia pe care ia populat domnul Oana !(12 t de crap intre 6 - 12 kg din Ungaria si cele 7 t de la noi). :oops:
Sambata o sa ies pe o balta sa imi verific sonarul sa vad daca sa stricat.

Ps
Inca o data felicitari Old Boys !!!!

cioara

Mesaj de cioara »

1 - FELICITARI CASTIGATORILOR !2 - Cine esti tu mai nenea Harry sa ne dai rusini ? 3 - Vopsea,mai bine mucles,ca la concursul trecut,la prima masina, ai ramas dator la un stimabil domn cu ceva cascaval pt anumite servicii .

Jujak

Mesaj de Jujak »

cioara scrie:1 - FELICITARI CASTIGATORILOR !2 - Cine esti tu mai nenea Harry sa ne dai rusini ? 3 - Vopsea,mai bine mucles,ca la concursul trecut,la prima masina, ai ramas dator la un stimabil domn cu ceva cascaval pt anumite servicii .
cioara scrie: Felicitari si voua Niculae :idea: pt. ca si locul 2 pe o balta k Darvari tot inseamna ceva :wink: :wink: :wink: :wink: :!:
CLUBUL PESCARILOR

Jujak

Mesaj de Jujak »

George-Alexandru scrie:Felicitari tuturor participantilor,dar in special echipei castigatoare nea Cornel,Juji si nea Tica,bravo!!!!!!!
George-Alexandru scrie: Thnx Georgiano, :wink: Credeam ca ne onorezi si tu cu prezenta la OPEN DARVARI, ce sa intimplat :?: :?: :?: de nu ai venit :?:
CLUBUL PESCARILOR

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

cioara scrie:1 - FELICITARI CASTIGATORILOR !2 - Cine esti tu mai nenea Harry sa ne dai rusini ? 3 - Vopsea,mai bine mucles,ca la concursul trecut,la prima masina, ai ramas dator la un stimabil domn cu ceva cascaval pt anumite servicii .

Tati imi cer scuze dar ai inteles total gresit,eu nu am dat rusini tie sau celorlalti coechipieri ai tai(mai putin Zarguzon)!!! Vreau pe aceasta cale chiar sa va felicit pentru efortul pe care l-ati depus pe parcursul celor 120 de ore de concurs.
Rusinea se adreseaza EXCLUSIV lui Zarguzon care nu stie sa piarda si nu intelege ca altii au avut norocul sa cada pe un loc bun care tine peste,au avut bile bune si nu in ultimul rand au stiut sa exploateze la maxim aceste avantaje. :wink:
Nu vezi ca-i "trage" la raspundere pe cei care spre nenorocul lor,cu toate ca sunt pescari cu experienta,nu au reusit sa puncteze pe toata durata concursului,unii dintre ei chiar plecand de pe balta inaintea terminarii concursului.In felul asta chiar ii jigneste,acuzand indirect,la un momentdat chiar in mod direct pe unii dintre ei ca ar fi dat peste echipei Serbu,Tica,Jujak!!!
Dar trebuia sa fie si la acest concurs un nemultumit care sa strige hotii!!!
Oare cand o sa se termine si la noi cu acuzatii de genul asta si sa fie toata lumea impacata,si sa accepte,la sfarsitul competitiei,ca altul este,daca nu mai bun,mai norocos. :roll: :roll:
Dan N.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

@Jujak
am avut in plan sa vin dar a intervenit ceva si nu am mai putut :( .Felicitari inca odata :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Jujak

Mesaj de Jujak »

George-Alexandru scrie:@Jujak
am avut in plan sa vin dar a intervenit ceva si nu am mai putut :( .Felicitari inca odata :wink:
George-Alexandru scrie: OK Geo :wink:
CLUBUL PESCARILOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”