inaintea concursului am fost sa-mi rulez bilele la adi zarguzon care sustinea ca nu vine la concurs...fara nicio fereala i-am spus toata strategia pe care vreau s-o aplic si componenta exacta a ingredientelor pentru boilies si pentru pasta...sa-l fi suparat chestia asta atat de tare incat sa vorbeasca tot felul de tampenii, iar la sfarsitul concursului sa stea cu capul in pamant, suparat foc si sa nu felicite castigatorii ???
adi, tata, inceteaza, caci te faci de ras, iar daca continui, ma simt atat de curat incat am sa te apostrofez chiar si fizic daca e nevoie

@ cioara
daca te mai bagi sa-i iei astuia apararea cum ai facut-o si ieri la masa festiva, atunci am sa te rog sa-ti argumentezi pozitia...de cacealmale marca zvonco si zarguzon, m-am saturat, deci, vorbeste concret nu in dodii si atunci am sa-ti raspund si tie.
de cate ori zvonco sau zarguzon ies pe locul doi trebuie sa faca mascarada si din pacate ii baga pe altii la inaintare, vezi cioara si alexe...mai scutiti-ma fratilor cu cacaturile astea, pana una alta, ati pierdut si din pacate neonorabil