Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
------------Andrei91 scrie:Daca ai face o comparatie intre ele Iulian, ce ar fi de spus ? Multumesc
BRAVO breee ,ai mers pe burta! La sedinta sa aduci si tu una sa o analizam putin si noi.petre iulian scrie:eu am testat ambele modele si sunt bune dupa parerea mea dar la primul concurs o sa le testez mai bine in forja![]()
Anul asta voi pescui cu ambele modele asa ca daca vreti sa le vedeti live le gasiti la mine in concursuri si le puteti testa
Orice lucru pe lumea asta "se merita" atat cat esti dispus sa platesti pentru el.Staticyoo scrie:se merita diferenta de pret de la 490 la 890 masurat in distanta clar Vigor este mai usoara si mai puternica pe segmentul de varf dar oare se merita diferenta ??? asta e si idea mea sa investesc inca 400 ron in Vigor sau sa raman la Potenza care ar fii mai accesibila la pret
Nu as spune ,,parciuri'' ci doar necunoscute si oricum, timpul va decide daca sunt ,,de competitie'' sau nu! Zic si eu, ca doar nu dau cu parul!neicurobert scrie:Decât să cumperi niște pârciuri,mai bine iei ceva cu care s-a pescuit și este foarte bun din privinta pescarilor.La banii care sunt poți să iei Velocity sau Beastmaster care de departe sunt modele mult mai reușite la orice capitol!
nu stiu de ce zici tu ca vigor e mai puternica decat potenza.Staticyoo scrie:se merita diferenta de pret de la 490 la 890 masurat in distanta clar Vigor este mai usoara si mai puternica pe segmentul de varf dar oare se merita diferenta ??? asta e si idea mea sa investesc inca 400 ron in Vigor sau sa raman la Potenza care ar fii mai accesibila la pret