Select Baits CASTING COMPETITION – 3 APRILIE 2016

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Oprea Marian
Partener Crapmania.ro

Re: Select Baits CASTING COMPETITION – 3 APRILIE 2016

Mesaj de Oprea Marian »

Nu inteleg cum se poate pierde din imagine prin impunerea unui regulament. Pe noi ne intereseaza ca pescarii sa testeze lansetele aruncand intr-un stil comun, accesibil fiecarui pescar. OTG sau pendul sunt tehnici care fac apanajul unor aruncatori experimentati, probabil foarte buni, dar care nu se aliniaza scopului nostru. Niciuna dintre lansete nu este de surf casting, prin urmare nici concursul nu este de surf casting.

florian
Puncte: 0

Mesaj de florian »

Oprea Marian scrie:Nu inteleg cum se poate pierde din imagine prin impunerea unui regulament. Pe noi ne intereseaza ca pescarii sa testeze lansetele aruncand intr-un stil comun, accesibil fiecarui pescar. OTG sau pendul sunt tehnici care fac apanajul unor aruncatori experimentati, probabil foarte buni, dar care nu se aliniaza scopului nostru. Niciuna dintre lansete nu este de surf casting, prin urmare nici concursul nu este de surf casting.
Nu cred ca stilul de aruncare pune în pericol concurenții .Stilul de aruncare al lui Nicu nu este nici pendul din OTG
https://m.youtube.com/watch?v=fg4oklZBA0U

alichivu

Mesaj de alichivu »

Like :Florian.

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

Ce se urmărește protejarea oamenilor de lângă sau a lansetei,ca nici una din aruncări nu are legătura cu surf casting.Sunt aruncări pentru pescuit la distanța când este nevoie.Cei de la spinning ar trebui sa arunce de peste cap nu?
Îmi aduc aminte când am început sa pescuiesc aruncam din lateral ca așa am văzut si eu alți pescari mai in vârsta si sunt pescari si acum in competiții care lansează așa.
Au mai fost concursuri de casting si nimeni nu a avut nimic de obiectat de poziția corpului .
Când a apărut Mtx class am lut si eu o lanseta la test la care l-am întrebat pe Dan ce greutate de plumb pot pune pe bat la care el a răspuns 150 de grame,am dat cu acel bat si nu l-am rupt si credeam am dat.
La fel sa întâmplat si anul acesta cu lansetele lui Silviu la care si el a zis dai măcar sa-l rupi.
Același lucru nu pot spune de aceste lansete .
Este primul concurs care se impune ca,greutatea plumbului sa fie maxim 125 grame :lol: :lol: :lol:

Oprea Marian
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Oprea Marian »

@ Nicu Dinescu: Tot nu reusesc sa inteleg care este problema. E un concurs organizat in baza unui regulament care incearca sa puna la dispozitia participantilor un cadru cat mai echilibrat.
Vrei sa vezi daca poti rupe o lanseta sau vrei sa participi la concurs? Lansetele sunt proiectate sa se incarce optim cu o anumita greutate. Altfel, pentru ce ar mai exista acel test de curbura? Sau asa se testeaza acum lansetele, incarcandu-le cu mai mult decat specifica producatorul si, daca nu se rup, sunt bune?!

Oprea Marian
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Oprea Marian »

@ Florian: Aruncarea din clipul postat de tine nu pare sa intre in conflict cu regulamentul. OTG sau pendul sunt complet diferite de ce apare in clip, care cred ca se incadreaza tot la o aruncare 'peste cap'

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

Da m-a interesează participare la concurs dar relulamentul postat de tine este puțin pe lângă ce
s-a organizat pana acum.Intr-adevăr aruncările de tip OTG nu au fost permise iar la pendul odată ce este înainte si napoi nu ii văd problema, eu unul nu dau cu pendul dar nici nu m-ar deranja dacă ar veni cineva care sa de-a.
Iar la rezistența lansete majoritate pescarilor când vor lanseuri cât mai lungi automat schimba greutate plumbului asta însemnând de la 128 grame la 135 care ți-o zic eu contează câteva grame minus sau plus.

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Ar putea sa se faca o mica concesie: dupa terminarea concursului sa se organizeze o mica braila si sa se testeze lansetele si cu alte gramaje (in felul acesta nu exista avantaj fata de cei care nu pot arunca cu plumbi de 135g ca nu au brand) iar cei interesati pot vedea ce pot scoate din blancul batului. Solutia cred ca ar face bine ptr. marketing!
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

nicudinescu scrie:Da m-a interesează participare la concurs dar relulamentul postat de tine este puțin pe lângă ce
s-a organizat pana acum.Intr-adevăr aruncările de tip OTG nu au fost permise iar la pendul odată ce este înainte si napoi nu ii văd problema, eu unul nu dau cu pendul dar nici nu m-ar deranja dacă ar veni cineva care sa de-a.
Iar la rezistența lansete majoritate pescarilor când vor lanseuri cât mai lungi automat schimba greutate plumbului asta însemnând de la 128 grame la 135 care ți-o zic eu contează câteva grame minus sau plus.
In primul rand aruncarea pendul nu a fost permisa in concursurile de casting la crap sau cel putin nu stiu eu de nici macar 1. Ideea cu plumb fix mi se pare cea mai buna, in afara de faptul ca lanseta se incarca optim cu acea greutate, mie mi se pare ca e cel mai cinstit ca toata lumea sa arunce cu aceasi greutate. Cel care nu e in stare sa incarce lanseta cum trebuie cu plumb de 125 gr, o sa o incarce degeaba la greutate mai mare. Chestia pe care ai spus-o tu ca toti pescarii schimba plumbul cu unul mai greu ca sa arunce mai departe, sunt cei care nu stiu sa incarce o lanseta si ca sa poata sa o incarce la maxim, utilizeaza greutati mai mari.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Fara suparare, dar cam mult bla bla bla pe aici. E foarte simplu! Accepti regulile organizatorului, participi, nu accepti nu participi. Ce importanta are stilul de aruncat, ca unul arunca peste umar, unul peste gard, altul arunca cu ciocanul si asa mai departe. Organizatorul a spus conditiile, care nu sunt lasate sa fie interpretate. Nu mai comparati un concurs de casting ce a fost cu acesta, sunt doua concursuri diferite, de catre organizatori diferiti, cu diferite reguli. Ce au in comun este simplu! Sa dovedeasca ca au lansete competitive pentru a lansa la distanta.
...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”