Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dane, care este părerea ta despre înaintașilor mono conic vs cel textil ? Avantaje dezavantaje etc...Dan Mitranescu scrie:Grosimea inaintasului nu se raporteaza la diametrul firului mono.ciprian.andriesei scrie:Pentru ca am avut tot felul de discuții în contradictoriu cu diverși alți pescari m am gândit sa pun o întrebare și pe forum
Ce dimensiune de fițe textil folosim ca inaintas la un mono de 0.25 ? Dimensiunea optima pt lanseuri de distanta .
Mulțumesc aștept părerile voastre
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Inaintasul se pune suficient de gros incat sa reziste la aruncare. Nu conteaza ce vine dupa el.
Peresonal am pescuit cu doua diametre de inaintas ( 0,25 si 0,30 ) fara sa observ absolut nicio diferenta in lansare. Pentru ca 0,25-ul mai ceda la cateva zeci de aruncari cu o lanseta mai puternica, acum folosesc numai 0,30. ( maxx camouflage )
In plus, nu gasesti doua fire textile pe piata, care la aceeasi dimensiune scrisa pe ambalaj, sa coincida si ca dimensiune reala. Asa ca un raspuns complet din partea celor care isi spun parerea trebuie sa contina diametrul , dar si marca.
Nu am sesizat diferente luat in calcul.pescardecrap0308 scrie: Dane, care este părerea ta despre înaintașilor mono conic vs cel textil ? Avantaje dezavantaje etc...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk