CALIFICARI 2006

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
adigogo

Mesaj de adigogo »

@Vali

Ai dreptate, dar sunt putini! Restul sunt ca noi! :lol: Casatoriti :lol:

Daniel Costache
Puncte: 0

Mesaj de Daniel Costache »

adigogo scrie: Poate ar trebui facut un referendum pe forum in urma caruia acest capitan sa fie ales de catre toti cei care au de gand sa participe la calificari si care pot fi posibili membrii ai lotului! In felul asta se elimina poate si discutiile... atat de dragi noua :lol:
Pentru a face un referendum intai trebuie sa ii cunoastem pe cei care sunt subiectul lui. Din pacate sunt foarte multi cei care nu au avut ocazia sa-i cunoasca pe cei care ne reprezinta, sau alti mari pescari de talia lor (vezi Nitu, Maty)
Pe de alta parte nu stiu in ce masura vor fi de acord cei care se califica cu preferinta poporului. Eu personal nu cred ca as lucra mai bine cu o persoana "impusa" decat cu una pe care mi-o aleg eu, si ca mine cred ca gandeste majoritatea.

In legatura cu sistemul propus consider ca etapa eliminatorie nu ar trebui sa fie prima. Sau intre etapele eliminatorii sa nu fie diferente atat de mari in ceea ce priveste numarul echipelor ramase in competitie. Ori se alege o varianta in care echipele sa se bata mai mult pana in etapa finala, ori eliminarile sa fie facute procentual de la etapa la etapa pana cand se ajunge la un numar destul de mic pentru cea finala.
Nu mi se pare prea stralucita ideea ca de la 50-60 de echipe (cat estimez ca va fi numarul celor inscrise) sa se restranga brusc la 18. Parca prea suna a sponsorizare.....
Fire intinse!

mariancarp

regulament, puncte sau kg

Mesaj de mariancarp »

Nu credeti ca cantitatea de peste prinsa ar trebui sa fie hotaratoare in stabilirea lotului national?

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Nu!
In conditii diferite se pot prinde cantitati semnificativ diferite de peste (vezi cum s-a castigat anul asta CM sau concursul din Franta si mai vezi Maconka - sau cum s-o scrie...)
Fire intinse!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vali
Ai dreptate, este f greu ptr cei din tara cu 4 manse, dar este singura modalitate de a creea o echipa puternica, care sa nu fie compusa din pescari care sunt doar norocosi(ma refer aici la locul de pescuit, care pe multe balti este decisiv).

@adi
Capitan trebuie pus un om care sa indeplineasca urm conditii:
-sa renunte la pescuit(la calificari si la CM}
-sa fie un f. bun pescar
-sa aiba experienta competitionala
-sa stie 2 limbi straine :lol:
-sa stie sa se impuna in fata echipei si sa fie respectat
-sa fie dispus sa piarda mult din timpul lui liber
-etc

Dar eu zic sa-l lasam pe maestru sa ia deciziile, ptr ca el este singurul in masura in calitate de oficial AGVPS.Si daca nu iese bine tot el va fi tras la raspundere !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

-In principiu sunt de acord cu aceste manse cu o singura conditie interzisa deplasarea pe balta, CINE ARE TREABA SA NE LASE PE NOI SA NE OCUPAM DE CALIFICARI.

-In legatura cu sistemul de calificare sa isi dea cu parerea cei care au participat in 2005 fiindca ca si opinie, cea fara experienta este egala cu 0.

-Si eu pot intra acum pe site la tenis si sa le propun eu tot felul de sisteme de organizare ca poate o sa particip si eu la anul....
Radu Badica

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

nu sunt sigur ca se vor stringe 40 de echipe pt ca pt atitea etape este nevoie si de timp mult si de bani f multi
cei care nu au mai participat la o competitie nu vor face rost de sponsori la fel ca cei care sunt deja consacrati
cheltuielile suplimentare concursului in sine si anume transportul si eventual cazarea pt cei care vin de departe nu sunt deloc neglijabile, apoi costul nadei pe care o folosesti in 4 etape depaseste bugetul majoritatii pescarilor car doresc sa participe la un asemenea eveniment si astfel se va face din nou un concurs elitist si nu neaparat in sensul bun al cuvintului
pe de alta parte 4 manse sunt mai definitorii decit una singura ,aratind mai bine valoarea fiecarei echipe
aici ar mai fi o problema si anume: ati vazut ca apele pe care se participa la campionatul mondial nu sunt neaparat niste ape la fel de bune ca cele de pe linga Bucuresti si atunci ma intreb daca nu ar fi mai indicat sa se progameze daca totusi vor exista 4 manse, pe 4 ape diferite , unele dint ele sa fie mai dificile si despre care sa nu se stie mare lucru?
imi pun astfel problema pt ca nu toti participantii care se vor prezenta la calificari cunosc mofturile crapilor si locurile bune de pe Hobaia
eu cred ca adevarata valoare se cunoate acolo unde nu iei totul pe tava si faci fata mai multor provocari pe ape si locuri cit mai diverse

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

nu vad sensul premiilor. vorbim de calificari ptr alegerea componentei ECHIPEI NATIONALE, nu de un concurs oarecare cu premii in bani. consider ca o calificare in ECHIPA NATIONALA e o cinste ce depaseste valoarea premiilor !

nu vad sensul premierii primelor 9 echipe, de data ce acestea vor fi deja calificate pentru etapele finale.

primele 9 vor fi premiate de 2 ori, o data cu calificatea in finala(e) si o data cu bani.

ok, o sa spuneti ca premiile vor acoperii costul nadei, deplasarilor... ok, atunci de ce sa nu se imparta egal la toti cei 18 ???

si cuantumul taxei e perfectibil. daca nu se dau premii, practic ar trebui sa acopere taxa ce trebuie platita patronului baltii si cheltuielile de organizare, arbitrii, etc. sau din ce ramane, sa se faca un fond pentru echipa nationala, pentru nada si alte cheltuieli aditionale ce nu sunt acoperite de agvps.

pareri ???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@ Domnu' Badica,
sunt absolut de acord cu tine, numai cei care au participat pot sa aiba o idee corecta asupra desfasurarii unui asemenea concurs. cit despre deplasarile pe balta, de acord, dar crezi cumva ca n-o sa pici in capcana propriei tale idei ? :)
@ dani hentiu
n-as vrea sa intram intr-o polemica(desi, in general polemicile generaza idei bune,nu? ) , dar observind eu ca pui cam aceleasi probleme pe cele doua siteuri de profil, vreau sa te lamuresc ca aceste propuneri nu vizeaza pe cei pasionati de pescuit asa, din cind in cind , si cu atit mai mult pe cei interesati de scrisul pe forumuri. Aceste selectii se vor nationale, fara insa a se dori elitiste asa cum spui, ci mai degraba..profesioniste. Frustrarile pe care le incerci,( si parca imi amintesc eu ca le-ai mai avut,desi nu te-am remarcat la nici un concurs anul asta, nici macar ca vizitator :o ) legate de distanta, bani, diferenta dintre Bucuresti si provincie, nu sunt importante in contextul de mai sus . Cit despre 4 locatii diferite, care crezi ca ar fi alea, care sa creeze o echilibrare de sanse ? sa fim seriosi..

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Nici nu am participat la vre-o competitie dar nu asta este cauza in discutie, pt toate exista un inceput
de ce nu bagati in sensul adevarat parerea mea in seama?
haideti dv pina aici de 4 ori din 3 in 3 saptamini si vedeti daca puteti, altfel sa nu discutam de egalitatea sanselor
in rest sunt deacord ca trebuie sa ai experienta concursurilor ca sa poti fi rodat pt asemenea eveniment
si inca ceva DA pescuiesc de placere si cred ca si dv tot de placere pescuiti ca altfel nu cred ca se poate sa fi un pescar adevarat
nu am frustrari de nici un fel si chestia cu profesionistul este relativa pt ca se refera la cei care traiesc cu adevarat din pescuit si astia nu sunt f multi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”