CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
radu badica

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de radu badica »

Daca echipa natzionala mai are nevoie de o sponzorizare - ofer echipament complet la alegerea Directorului de turneu si al capitanului pentru anul 2010
Astept contact telefonic pentru contract.

matei1971
Puncte: 0

Mesaj de matei1971 »

o sugestie:

ce-ar fi sa procedam ca la toate sporturile de echipa, adica se tine un campionat, nationala are un antrenor care alege cel mai bun lot cu care se prezinta la CE sau CM.
parca la englezi la fel se stabileste lotul national de crap!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

matei1971 scrie:o sugestie:

ce-ar fi sa procedam ca la toate sporturile de echipa, adica se tine un campionat, nationala are un antrenor care alege cel mai bun lot cu care se prezinta la CE sau CM.
:lol: :lol: :lol: ...felicitari, ai descoperit apa calda...inca o data felicitari !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

cornelserbu scrie:
matei1971 scrie:o sugestie:

:lol: :lol: :lol: ...felicitari, ai descoperit apa calda...inca o data felicitari !
multumesc, stiam asta, dar incerc sa le mai amintesc unora cum se face in tari civilizate, care vin la competitii sa castige si nu sa faca sprituri, gratare sau cine mai stie ce! nu am vazut in relatarile despre sedinta sa se fi propus asa ceva!
si poate ma ajutati sa descopar si roata spunandu-mi de ce africa de sud este de 2 ori consecutiv campioana mondiala!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Decat sa faceti un antrenament in anglia inainte de cm mai bine se tine finala acolo! :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

matei1971 scrie:Decat sa faceti un antrenament in anglia inainte de cm mai bine se tine finala acolo! :lol:
asta-i de nota 10 :D

rota e usor de descoperit...pentru simplul motiv ca de doi ani sunt cei mai buni din lume... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

cornelserbu scrie:
rota e usor de descoperit...pentru simplul motiv ca de doi ani sunt cei mai buni din lume... :lol: :lol: :lol:
la asta nu m-am gandit!
cum dracu mi-a scapat un lucru atat de evident?

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

Florentin Iuga scrie:Am inceput sa pun sedinta pe net [url=http://infopescar.tv/cn2010.html][
Dan Mitranescu e acum presedinte la CZ.
Florentin,Felicitari pentru Mitranescu.!
Cristian Bebesel

sergiu_q

Mesaj de sergiu_q »

matei1971 scrie: si poate ma ajutati sa descopar si roata spunandu-mi de ce africa de sud este de 2 ori consecutiv campioana mondiala!
aia se antreneaza 4 zile pe saptamana, nu au timp de sprituri , gratare , cautat de si prin genti :) , nu fac smecherii cu sponsorii/sponsorizarile si dupa cum au spus si ei chiar stiu ce fac si nu fac nimic la intamplare.
dupa ce am vazut sedintele de anul asta eu inca ma minunez cine sunt cei care organizeaza calificarile in romania pentru cupa mondiala si ma intreb cine i-a imputernicit sa faca asta :? . intreb pentru ca, chiar nu stiu cine are dreptul sa organizeze aceste calificari si daca este reglementata cumva aceasta actiune.
eu pescuiesc doar de placere, hobby, dar ca roman ma intereseaza cine imi reprezinta tara si evident ma intereseaza si cum o reprezinta indiferent de sport.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine vrea sa vada ce peste are lacul Floreasca, este invitat maine sa-l urmareasca pe Mircea Gheran la treaba !
A sosit pe balta sambata la 16, iar pana la 8 seara luase deja 7 bucati intre 2 si 5 kg...... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”